Yaş farki 10

17 yasindayim.Yaklasik 10 -11 aydir 27 yasindaki bir cocuktan hoslaniyorum.Ama o bilmiyor.Konu hakkindaki tum yorumlarinizi bekliyorum.Siz bir seyler sordukca konuyu daha da fazla acabilirim. tesekkurler :)))
anacım 17 yasındasın. Ne işin var 27 yasındakı adamla. Uzak dur. Accık bızı oku, yasımız buyuk olmasına ragmen zırlıyoruz burda. Sen 17 yasındasın, tek sıkıntın bu olsun kuzum. Cıkar onu kafandan, hayatına bak. Dha gencecıksın neler gelıp gececek. Acele etme hiçbişe için hiç kimse için.

Bende diger yorumlara katiliyorum, 17 yas cok erken, hersey guzel hos mutlu geliyor ama sakin ve sakin ona bunu belli etme ve okul hayatina odaklan. Ona belli etmeme hususunu ozenle ciziyorum cunku o bunu anlarsa kotu niyetli olup seni kullanabilir... Hayatini mahvedersin ileride pisman olursun. Burda tecrubeli ablalarin var, bizeleri dinle.. derslerini iyi calis :-)

Bende diger yorumlara katiliyorum, 17 yas cok erken, hersey guzel hos mutlu geliyor ama sakin ve sakin ona bunu belli etme ve okul hayatina odaklan. Ona belli etmeme hususunu ozenle ciziyorum cunku o bunu anlarsa kotu niyetli olup seni kullanabilir... Hayatini mahvedersin ileride pisman olursun. Burda tecrubeli ablalarin var, bizeleri dinle.. derslerini iyi calis :-)
Zaten okul hayatimi etkileyecek sekilde bi bağlılığım yok :)

Back
X