Ben sevginin, aşkın; yaşı,mekanı, süresi olduğunu düşünmüyorum. İlişkileri kalıplara sokamazsınız. Birinde iyi gitmemesi, sizinde öyle olacağı anlamına gelmez. Ben eşimle facebook'ta tanıştım. İyi ki o zamanlar kk'yı bilmiyordum, yoksa burada ki bayanlar "internette tanışılan insandan hayır mı gelir" diyerek evliliğime mani olabilirdiEvet ben eşimle facebook'ta okey oynarken tanıştım, köpeğimin resimlerini görünce parkta buluşalım köpeği seveyim dedi. BUluştuk tabi, sonra bir daha, sonra bir daha. Hemen her gün görüşmeye başladık, 3 ay sonra evlilik hayali kuruyorduk. hayatınıza ve ilişkilerinize setler kurmayın, belki o sizin hayatınızın erkeğidir, ya da değildir. Bunu ancak yaşayarak öğrenebilirsiniz. Kendiniz olun, ne yapmak istiyorsanız onu yapın, yok yakınlaşmıyım diye uzakta durmak için de kasmayın kendinizi. Neyseniz o olun. Tanıyın, zamanı paylaşın, konuşun , anlaşıp anlaşamayacağınızı, yaş farkının sorun olup olmayacağını sizden başkası bilemez. Hayata, kendinize ve de o inana bence bir şans verin.
Şans vermekten kalmadı ki canım temkinli durmamın sebebi o korkuyorum bunu belli etmemeye calsııp rahat bi hava sergiliyorum bu defa oda rahat oluyo