Yaş farkı konusunda düşüncelerinizi alabilir miyim?

dextrus

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
57
12
18
35
Merhaba iyi akşamlar ablalarım kardeşlerim. Ben 23 yaşında üniversiteden mezun olmuş şuanda da iki aydır işe başlamış bir kızım. Geçen yaz dedem ameliyat olduğu için onu ziyarete gitmiş yanında da bir kaç hafta kalmıştım. Ziyaretimin son günü dedemin kardeşim dediği bir arkadaşı ve ailesi ziyarete gelmişti. Benim otobüsümün kalkmasına saatler kala şehiri bilmediğim ve otogara yalnız başıma gitmek zorunda olduğum için misafirlerimiz kendi oğullarının beni bırakmasını teklif etmişlerdi. Oğulları Beni otogara bıraktı İlk konuşmamız ve ilk tanışıklığımız bu şekilde oldu. Görür görmez zaten hoşlanmıştım. Genç ,yakışıklı ,karizmatik ,efendi , büyüklerine saygılı ,konuşması kültürlü ve kibardı fakat bir daha göreceğimi düşünmediğim için pek üstünde durmamıştım. Daha sonra sosyal medyalardan falan ekleştik ve ben bu en fazla 25 yaşında gösteren adamın 35 yaşında olduğunu öğrenmiş bulundum ve ne tuhafki hala inanılmaz derecede hoşlanıyorum. Arada sırada konuşuyoruz hatta geçen ay benim yaşadığım şehire işleri için geldi ve kendisine bir kaç saatliğine yardımcı oldum. O günkü buluşmamızda annesinin onu hep evlendirmek istediğinden bahsetti. Kendisininde istediğini çocuk sahibi olmak için çok geç kaldığına üzüldüğünü ama çevresinde geçmişi temiz ahlaklı bir kız olmadığından ve bu nedenle evlenemediğinden bahsetti. Onun benden hoşlandığını fakat benim tepkimden çekindiği için açılamadığını öğrenmiş bulundum bir şekilde. Bende ondan hoşlanıyorum ama açılsa bile yaş farkı sebebiyle ne diyeceğimi bilemiyorum. Bana bu yaşanmışlıklarını anlatabilecek , düşüncelerini paylaşabilecek ablalarımdan kardeşlerimden yardım istiyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Denemeden bilemezsin. Benim de eşimle baya yaş farkı var, iyi yanları çok fazla bu farkın :)

Öncelikle merhaba aynı yaşız :) yas farki varmis ama bu mutluluk icin bir olcut degil.ama birde soyle bir sey var yasi malum anneside hemen evlendirmek istiyorsa kesin bir sene icinde torunda isterler ve bence o kiside ister yasi fazla cnku sen hazirmisin buna.birde hayata yetismek var sen ve ben genciz daha hemen evlenip o yuku alir misin omzuna (:

benimde eşimle aramda 10 yaş var çok iyi anlaşıyoruz karakteri düzgünse bence fark önemli değil

Daha oturup kalkmadığın bir insanı bu kadar övdüğüne göre; onun yaşını boşver, senin yaşın evlilik için çooooooooooook fazla küçük.
Benim bir iki ay içinde düğün yapma gibi bir isteğim yok zaten :) 25 yaşında evlenmeyi istemişimdir hep ve bunun normal bir yaş olduğunu düşünüyorum.

Bende yaş farkının sorun olmicağı kanaatindeyim.Eğer kendimden 10-12 yaş büyük birini tanıyıp sevsem sevgilide olurdum evlenirdimde.

Karakteri düzgünse evlenmenizde bir sorun yok.boyle çok mutlu evlilikler var.mutsuzluk yaşla değil beklentiyle ve adamin karakteriyle alakali.

12 yaş bence kuşak farkı var aranızda yine de sen bilirsin.
Ben 35 yaşında olduğunu bilmeden önce dış görünüşü , giyinişi sebebiyle gerçekten en fazla 25 zannetmiştim. Yaşam tarzıda aslında hiç yaşının insanı olduğunu göstermiyor. Kuşak çatışması yaşayacağımızı düşünmüyorum fakat biyolojik yaşı gereği sorun yaşayacağımız çok muhtemel ve bende bundan korkuyorum :( yorumunuz için teşekkür ederim :)

Benim bir iki ay içinde düğün yapma gibi bir isteğim yok zaten :) 25 yaşında evlenmeyi istemişimdir hep ve bunun normal bir yaş olduğunu düşünüyorum.
Elbette normal. Zaten önünde sonunda evleneceksin, biraz gez toz, bekarlığın, paranın tadını çıkar. Evlilik geç kalmaz. 30umda evlendim ve hep diyorum "iyi ki bu yaşımda evlenmişim". Bekarlığıma fazlaca doyduğum için evlilik bana çok keyifli geliyor. İçimde ukde kalan hiçbir şey yok çünkü.

Zahmet olmaz ise iyi yanlarından bahsedebilir misiniz :)
Mesela ben onunla parkta bile oynardım Sevgiliyken bana hep onu gençleştirdiğimi söylerdi :D Hep bi de olgun olur, ben ne yapsam çocukluğuma verip konuşa konuşa hatalarımı düzeltmiştir. Ben yine şımarıklık yaparım, yine hoşuna gider. Bi de yanında genç ve güzel bi kadın olduğu için mutludur. Sürekli yüzümü sever, över vs :)
Tek kötü yanı var, bazen celallenip kaç yaşında adamım, hesap veriyorum diye söylenir. Evlenmeseydin çocuğum madem ki ben derim. Yine kıyamaz :D öyle evcilik gibi :D Hiç bi eşya bile taşıtmaz, kıyamaz falan hem küçük hem kısa. Böyle işte :D Ay bi de benim küçük sevgilim der, çok hoş ;)

Elbette normal. Zaten önünde sonunda evleneceksin, biraz gez toz, bekarlığın, paranın tadını çıkar. Evlilik geç kalmaz. 30umda evlendim ve hep diyorum "iyi ki bu yaşımda evlenmişim". Bekarlığıma fazlaca doyduğum için evlilik bana çok keyifli geliyor. İçimde ukde kalan hiçbir şey yok çünkü.
Haklısınız. Teşekkür ederim yorumunuz için

Mesela ben onunla parkta bile oynardım Sevgiliyken bana hep onu gençleştirdiğimi söylerdi :KK70: Hep bi de olgun olur, ben ne yapsam çocukluğuma verip konuşa konuşa hatalarımı düzeltmiştir. Ben yine şımarıklık yaparım, yine hoşuna gider. Bi de yanında genç ve güzel bi kadın olduğu için mutludur. Sürekli yüzümü sever, över vs :)
Tek kötü yanı var, bazen celallenip kaç yaşında adamım, hesap veriyorum diye söylenir. Evlenmeseydin çocuğum madem ki ben derim. Yine kıyamaz :KK70: öyle evcilik gibi :KK70: Hiç bi eşya bile taşıtmaz, kıyamaz falan hem küçük hem kısa. Böyle işte :KK70: Ay bi de benim küçük sevgilim der, çok hoş :KK66:
Yaşıtlarıyla anlaşamayan biri olarak bu anlattıklarınız hoş gerçekten umarım yaşımızın her döneminde bu böyle olur benim korkum şuan hep ilerisi :) size çok mutluluklar Allah nazarlardan saklasın yorumunuz içinde çok teşekkür ederim :)

Esim benden 8 yas buyuk ama bosver yasi illa yasitlarinla anlasirsin diye bisey yok. Tabi kalkip 20 yaş gibi abartilmadikca

Yaş maş boşver bunları. Kafan uyuyorsa tamamdır. 25 yaşında adam var 40 gibi gösterir hem fiziken hem ruhen hem sağlık olarak 40 yaşındaki adamda kendine bakıp hayattan da zevk alıyorsa 25 gösterir. Vardır çevrende de böyle insanlar. Sorma bile kimseye kafan uyuyorsa sevmişsen başla ilişkiye zamanla şekillenir zaten ilişkiniz.

Yaşıtlarıyla anlaşamayan biri olarak bu anlattıklarınız hoş gerçekten umarım yaşımızın her döneminde bu böyle olur benim korkum şuan hep ilerisi :) size çok mutluluklar Allah nazarlardan saklasın yorumunuz içinde çok teşekkür ederim :)
Ben teşekkür ederim. Şuan ilişkimizde herşey güzel hoş, çok iyi ilgili bi adam. Ama şöyle de bi sorun var, bana düşkün olduğu kadar annesine de düşkün ve annesi beni hiç sevmez. Bildiğin 3.cihan harbi :D zor düzene soktuk. Şimdi ben kv ile hiç konuşmuyorum 8aydır falan. Böyle iyi herşey. İşin bu kısımlarına da bak. :D Ben böyle bi aşkla evlendim, ailesini bilmeden. Durum bu ;)

Esim benden 8 yas buyuk ama bosver yasi illa yasitlarinla anlasirsin diye bisey yok. Tabi kalkip 20 yaş gibi abartilmadikca
Yaşıtlarımla gerçekten anlaşamıyorum fakat 12 yaş farkı bende gerçekten hiç düşünmemiştim. Şimdi her şey çok normal geliyor ama ileride oluşabilecek sorunları düşünüp korkuyorum sadece. Hakkımda hayırlısı. Teşekkürler yorumunuz için :)

Back
X