• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş Farkı Normal mi sizce ?

Ayse-1986

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
87
66
38
Merhaba arkadaşlar benim bir kuzenim var 34 yaşında erkek hiç evlenmedi.Hayatında kimse de yok.Kimyager işinde gücünde çalışan birisi.Benim bir kuzenim daha var bu kuzenim hastanede Biokimya Lab. da çalışıyor.Kuzenime laboratuarlarında çalışan biyolog bir kızla tanıştıracakmış.Yalnız kız 25 yaşında sşzce aradaki yaş farkı çok mu? Daha tanışmadılar ama erkek kuzenim yaş farkı çok diyor.Zaten bu yaşa kadar hiç evlenmedi kendi halinde hayat sürüp durmadan birikim yaptı.Bizde dedik git bir tanış diye ama sanırım kıza mahçup olmaktan korkuyor yaş farkından dolayı sizce bu tanışmadan bir hayır çıkar mı ? Bizim kuzene kalsa şimdiden umutsuz bakıyor herşeye...Sizlerinde bir fikrini almak istedim.

Ben söyle düşünüyorum kadınlar 25ten erkekler de 30dan sonra olgun düşünmeyi başarabiliyorlar. Tabiki istisnaları da mevcuttur.

Burdan baktığımda da ikisi de akli başında işinde gücünde insanlar gibi duruyor. Neden olmasın ki :)

karşıdaki kızın bakış açısıyla alakalı bir durum o bana kalsa 2 yaştan fazlasını istemem ben. 25 yaşımdayken hayatta 34 yaşında birine bakmazdım. ama her insan aynı değil işte. bi görüşsünler hayat bu ne olacağı belli olmaz.

İyi de bunu kıza sormak gerek biz ne desek boş
Burda olur diyenler de çıkar olmaz diyenler de herkesin görüşü farklı

34 geç geçkin bir yaş değil artık ne kadın ne erkek için

Lakin bu yaşına kadar flört etmeyi öğrenememişse o sıkıntı

Yani tanışsam mı diye bile bu kadar çok düşünyorsa buraya konu açtırıyorsa özgüveni iyi durumda gelmedi bana

Tanışsın baksın derim belki aralarında hiçbir çekim olmayacak yaşa başa bakmadan istemicekler

Soruya cevap vereyim 9 yaş bence çok max 5-6 iyidir ben olsam istemezdim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar benim bir kuzenim var 34 yaşında erkek hiç evlenmedi.Hayatında kimse de yok.Kimyager işinde gücünde çalışan birisi.Benim bir kuzenim daha var bu kuzenim hastanede Biokimya Lab. da çalışıyor.Kuzenime laboratuarlarında çalışan biyolog bir kızla tanıştıracakmış.Yalnız kız 25 yaşında sşzce aradaki yaş farkı çok mu? Daha tanışmadılar ama erkek kuzenim yaş farkı çok diyor.Zaten bu yaşa kadar hiç evlenmedi kendi halinde hayat sürüp durmadan birikim yaptı.Bizde dedik git bir tanış diye ama sanırım kıza mahçup olmaktan korkuyor yaş farkından dolayı sizce bu tanışmadan bir hayır çıkar mı ? Bizim kuzene kalsa şimdiden umutsuz bakıyor herşeye...Sizlerinde bir fikrini almak istedim.
Yok canım ne olacak yaaa birşey olmaz insalalnlar 25 yaş fark gene evleniyorlar

Neden hocam çok birde Kuzeninde maaşallahı var ama bekarlıktan mıdır nedir bilmiyorum görseniz daha 25-26 yaşında dersiniz minyon görünüşlü hayat onu çökertmemiş resmen :)

Hep diyorlar ya erkekler gec olgunlasiyor bla bla. Bence kadinlar da gec olgunlasiyor. Sadece gorunus olarak dusunmemek gerekiyor. Uygun olan 30 ustudur.

olur tabiki yaşı uygunsa :)
Uygun uygun aralarında 3 yaş var. Elektrik mühendisi bizim kız :D anlasirlarsa borcumu isterim yalnız kuzenin de bana yakışıklı birini bulacak, ben kendim bulamıyorum çünkü :D şaka şaka , anlaşırlar belki tanissinlar mı :KK53:

Bence teoride sorun değil ama pratikte sorun:) benzeri başıma geldi gelmeden önce ne olur ki diye düşünüyordum. Tanıştığım kişidende etkilendim ama aradaki yaş farkından dolayı olumlu geri dönemedim aklımda hep arkadaşlarıma aileme tanıştırırken utanacağım fikri var

Back
X