• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş Farkı Normal mi sizce ?

Merhaba arkadaşlar benim bir kuzenim var 34 yaşında erkek hiç evlenmedi.Hayatında kimse de yok.Kimyager işinde gücünde çalışan birisi.Benim bir kuzenim daha var bu kuzenim hastanede Biokimya Lab. da çalışıyor.Kuzenime laboratuarlarında çalışan biyolog bir kızla tanıştıracakmış.Yalnız kız 25 yaşında sşzce aradaki yaş farkı çok mu? Daha tanışmadılar ama erkek kuzenim yaş farkı çok diyor.Zaten bu yaşa kadar hiç evlenmedi kendi halinde hayat sürüp durmadan birikim yaptı.Bizde dedik git bir tanış diye ama sanırım kıza mahçup olmaktan korkuyor yaş farkından dolayı sizce bu tanışmadan bir hayır çıkar mı ? Bizim kuzene kalsa şimdiden umutsuz bakıyor herşeye...Sizlerinde bir fikrini almak istedim.
eşimle yaklaşık o kadar yaş farkimiz var ama cok uyumlu huzurlu mutlu bi evliligimiz var :) anlaştıktan sonra sorun olcak bi yaş farki değil

Yaş farkı şöyle sorun olur fiziksel olarak birbirlerinin ihtiyaçlarını karşılayamayabilirler
Jenerasyon farkı olabilir
Yaş büyüdükçe bu sorunlar belirginleşir
Tabi 9 yaş da az sayılmaz ama arada uyum varsa bu farkı avantaja bile dönüştürebilirler

Ben on yaş büyük biri ile görüşmüştüm hıc denk degıldık ama adam kafası bozuktu . Ben önden gitmiştim sen arkadan gelmen kazım demişti bu gibi seyler kafa bozuktu ama örnekler verildiği gibi anlaşan uyuşan vokkk insan var . Kesinlikle elektrik anlaşmak önemli yoksa arasında uc bel yaş olup boşanan da var . Tamamen anlaşmaya bağlı Allah herkese hayırlı eşler nasip etsin İnşAllah Aminnnnnnnn

İki tane öğretmenim vardı. Biri 34 diğeri 36 yaşındaydı. 34 olan 45, 36 olan da en fazla 28 gösteriyordu. Demem o ki kimisi yaşlanmıyor:KK49:Bende yaşlanmam inşallah:KK53:

Benim eşimle yaş farkım 7 ve birbirimizi çok seviyoruz :KK200:. Bence de normal önemli olan anlaşmaları

Bu önceden bilinmezki karakter meselesi canım bana göre çok eşimle biz yaşıtız mükemmel anlaşıyoruz

Bence fiziksel olarak olur ama ruhsal olarak yasindan olgunsa zor.
Benim esim 7 yas buyuk bazen dede gibi kaliyor hayata bakisi benim yanimda.
Ha 7 yil once de oyleydi. Yani yasindan degil karakterinden kaynaklaniyor

aslında normal bir yaş farkı kişilere bağlı biraz da ancak 34 yaşına kadar bekar gelmiş bir erkeğin ben bekarlığa alışacağını ve kolay kolay bir birlikteliğe adapte olamayacağını düşünüyorum hani ne bileyim 34 yaşındadır ama bir süredir birlikte olduğu biri vardır o ayrı ama o saatten sonra zor. erkekler bekarlığa alıştı mı diğer türlü uyum sağlayamıyorlar.

karsi taraf icin daha dusundurucu olabilir bu durum. Bana gore 9 yas gayet normal. Anlastiktan sonra bunlarin onemi kalmaz tabi once gorusmeleri lazım:) hayirlisi olsun

Back
X