Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunda ikisi de var çok şükür :)bence olabilir . dediğim gibi ilişkiden ne beklediğine bağlı olarak değişir . ben yaşıtımla mutlu olabilirim daha enerjik olur ayak uydurur ama olgunluk istiyorsan yaşı büyük biri iyi olur senin için
Maddiyatını hiç sormadım o da söylemedi.düzenli bi işi var yeterli benim içinBen erkek olsam istemezdim.
Evim, arabam vs, işim olmasının, hayatımı düzene oturtmuş olmamın kızın asıl hoşlandığı şey olmadığı ne malum? 25 yaşımda hayatın başında olsaydım aynı kız "benden" hoşlanır mıydı?
Öte yandan aşk, elektrik vs öbemli değilse; maddiyatı var eh fena da anlaşmıyoruz kafasında gidecekse olur neden olmasın. Herkesin ilişkiden beklentisi farklı. Ben aşık olduğum birini isterim mesela beriki güvenli maddiyat, hayat sunacak birini ister. İnsandan insana beklenti değişiyor tabi.
şu an var ama ilerde olmaz .Bunda ikisi de var çok şükür :)
canım çoğu kız iyi bir hayat sunabilen erkeklere aşık oluyor . yani adamın maddiyatı önemli ne yaşı nede tipi . kendi yaşıtında çıtır adamlar varken neden 10-15 yaş büyüklere gider ki bir kız yani . nedeni belli .Ben erkek olsam istemezdim.
Evim, arabam vs, işim olmasının, hayatımı düzene oturtmuş olmamın kızın asıl hoşlandığı şey olmadığı ne malum? 25 yaşımda hayatın başında olsaydım aynı kız "benden" hoşlanır mıydı?
Öte yandan aşk, elektrik vs öbemli değilse; maddiyatı var eh fena da anlaşmıyoruz kafasında gidecekse olur neden olmasın. Herkesin ilişkiden beklentisi farklı. Ben aşık olduğum birini isterim mesela beriki güvenli maddiyat, hayat sunacak birini ister. İnsandan insana beklenti değişiyor tabi.
Kendi yaşıtımdakiler çocuk gibi.olgun degiller.daha önce yaşıtım arkadaşım da vardı.çıldırtıyodu beni .ufacık bi olgunluk yoktucanım çoğu kız iyi bir hayat sunabilen erkeklere aşık oluyor . yani adamın maddiyatı önemli ne yaşı nede tipi . kendi yaşıtında çıtır adamlar varken neden 10-15 yaş büyüklere gider ki bir kız yani . nedeni belli .
yaş çok önemli değil önemli olan sizin uyumunuz, benim sevgilim benden 15 yaş büyük bugüne kadar yaş farkını hiç hissetmedik, zaman geldi ben ona uydum zaman geldi o bana uydu. tek sorun yaşadığımız kısım, internette dolaşan esprileri benim kadar komik bulmaması, internet fenomen videoları izlettiriyorum gülmüyo, amaan beee ihtiyar sen de diyip gülüp geçiyoruz napalım.
onun harici sizden büyük bir erkek harika bir deneyim oluyor olgunluk açısından. allah vermesin kötü bir durum yaşandığında sizden daha tecrübeli olduğu için yol gösterici olabiliyor. ama kimi zaman da o benim aklıma ihtiyaç duyuyor, bana fikir danışıyor. yani ilişkiyi yürütmek tamamen sizin elinizde.
yaşla olgunluğun pek ilgisi yok . bana göre bütün türk erkekleri çocuk . 10-1 yaş büyüklerlede çıktım aynı yaştakilerlede . hepsi aynıydı yani olgunluk yoktu . kişiye göre değişir . yaşı büyük olgun demek değildir . neyse sen deneyimle sonra konuşuruz .Kendi yaşıtımdakiler çocuk gibi.olgun degiller.daha önce yaşıtım arkadaşım da vardı.çıldırtıyodu beni .ufacık bi olgunluk yoktu
Ne kadar suredir berabersiniz acaba?![]()