Yaş Farkı Sorunu

Uzun bir aradan sonra girdim ve yazılan cevaplar için teşekkür ettim ne var bunda bu derece kanki bıçakli saldıracak derecede belki topluma göre yanlış olabilir ama sevgisinden ve bana olan ilgisinden şüphe etmedim yaş evet tabiki büyük bir sorun ama aşk işte mantık dışı olabiliyor

Ben size saldırmıyorum hanımefendi banane istediğinizi yapmakta özgürsünüz,benim kafamı kurcalayan şey en son 2 sene önce yorum yazilan konuyu bugün güncelleyip dalga geçer gibi olan üslubunuz..
Allah mutluluk versin.

Ben size saldırmıyorum hanımefendi banane istediğinizi yapmakta özgürsünüz,benim kafamı kurcalayan şey en son 2 sene önce yorum yazilan konuyu bugün güncelleyip dalga geçer gibi olan üslubunuz..
Allah mutluluk versin.
Hayır dalga geçer gibi bir cevap vermedim ki sadece teşekkür ettim olumlu ve olumsuz cevaplar için. Profile bakarsanız hatta o tarihten belli girmedim ondan yeni cevap yazmam konuya yani

Şaka mı???

Konu yeni açıldı zannettim 2 yıl olmuş
Konuyu açıp hooop kaybolmuşsunuz. 2 yol sonra gelip herşey devam ediyor diyorsunuz yani siz 40 o 26 yaşında su an.
.Şimdi ilk okuduğumda yaş ne alaka sevgi bu olur diyordum ama 5 yıl olmuş bi ilişki de aska şeyler arıyorum
. Cinsellik var mi? Yüz yüze gorusuyormusunuz? Enteresan geldi

Şaka mı???

Konu yeni açıldı zannettim 2 yıl olmuş
Konuyu açıp hooop kaybolmuşsunuz. 2 yol sonra gelip herşey devam ediyor diyorsunuz yani siz 40 o 26 yaşında su an.
.Şimdi ilk okuduğumda yaş ne alaka sevgi bu olur diyordum ama 5 yıl olmuş bi ilişki de aska şeyler arıyorum
. Cinsellik var mi? Yüz yüze gorusuyormusunuz? Enteresan geldi
evet yüz yüze görüşüyoruz ve hayır cinsellik yok.

Yasadiklariniza ve size bişey demek tabikide haddimiz değil ama biz bu olaya başka bişey diyoruz sizin 21 yaşındaki oglunuz 35 yaşında 2 çocuklu bi kadınla birlikte olsa ne derdiniz acaba asiksa sevgiyse falan filan demeyin inandırıcı olmaz hiç bir aile özellikle anne bunu kabul etmez helede evlilik dusunmemekte haklısınız yani doğru değil sizin içinde onun içinde ama bnce sevgiliniz sizinle takılmak için elalemi öne sürüyor olabilir ki büyük ihtimal öyle o yaştaki biride birsürü genc kız varken neden siz bence sevgisi hiç inandirici değil ben aynı durumda olsam yine aynı şeyleri düşünürdüm asla inanmazdimda iliskiyede baslamazdimda

20 li yaşlardaki erkekler, kendilerinden yaşca büyük kadınlarla iliski yaşamayı bir övüntü olarak görüyorlar. 21 yaş ergenlik yaşıdır. Siz onu o henüz ergenken tanimissiniz. O da vaayy 35 yasinda kadin bana aşik oldu demek ki ben olgunlasmisim büyümüsüm diyerek kendini yüceltmis. 3 yildir hayatinizdaysa siz onun her hatasini affetmissinizdir, siz onu hayatinizdan cikarmamissinizdir. O yasta bir erkegin sadakati sevgi anlayisi falan az cok hepimiz tahmin edebiliyoruz. Su anda 24 yasinda ve hala cok toy. Iliskiye devam ederseniz o zaten kendi yasiti birine aşık oldugunda ve evlilige gidecek bir iliski yasadiginda sizi tamamen hayatindan cikaracak. Su anda akli bir karis havadadir ama bir gün ben napiyorum der, zamani vardir. Siz de kendinizi kullandirdiginizla kalirsiniz. Ayrica 2 kiz evladiniz var. Sizin beni güldürdü eglendirdi vs diyerek hayatiniza kücücük bir cocuk almak yerine, cocuklarima sahip cikti merhamet etti bizi sarip sarmaladi diyebileceginiz bir baba adayi bulmalisiniz.. Allah selamet versin, ne diyelim..
Kesinlikle Katılıyorum . Söylenecek baska söz bırakmamışsınız .
Ayrıca birkaç sene sonra Allah korusun kızlarınıza da yan gözle bakabilir . Dikkatli olun .
Ha bir de evlenmeyeceğiniz ve içinde cinselliğin olmadığı da bir ilişkiyi neden sürdürüyorsunuz maddi anlamda mı aranızda yardımlaşma var ?

Subyanci diyolar bu sekilde olunca: (Kismetini kapatiyo olabilirsin onun: ( hayatinda var oldugun surece belki baskasiyla ciddi dusunemiyor?

Bence olmaz canım benim aradaki fark uçurum hem onun ailesinin kabul edeceğini sanmam.

Cinsellik yoksa bu ilişki ne ki böyle
Evlenmeyi de düşünmüyosunuz
O zaman dert arkadaşı mısınız?

bi 5 sene daha takil korkma evlenince gider bi ceyrek takarsin ablandan diye yani ablasi yasinda kadin daha dunku çocukla cinsellik olmadan 5 sene cikiyor oylr mi ya cocugun tercihleri farkli yada bizi iyi kekliyorsun

Ya ben işyerinde bile erkeklerden gizliyorum bosanmisligimi yeğenin seni resmen yem olarak atmış piranalara .O nasil yegenmiş . Iliskiniz bir tuhaf.Ben olsam cok kizardim o yegene.

Şoyle demis ha.Teyzem halam boşandı üzgün eglenmeye ihtiyacı var.Hem de cok riskli yas grubuna.Evlenmeyi aklından bile geçirmeyip, değer vermeyi gectim kullanma amaci gutmesi kesin mi kesin bir guruha.Biliyoruz o yas grubunun belli yastaki bosanmis kadina nasil yaklastigini.Mide bulandırıcı.
Şuan sana belli bir değer verse bile yalandan ;yegeninin yaptigi affedilir gibi degil.Yem olarak atmış seni resmen.Daha bir korunaklı olmalıydın halbuki.

L Love_Kiss

Son düzenleme:
Back
X