Yaş Farkı Sorunu

Bence boş hayallere kapılmayın..
Ailesi bu ilişkiye en azından evlilik adına müsade etmeyecektir..
Olgun bir kadınsınız ve evlatlarınız var yani sizin için fazla fantastik gibi duruyor.

Sen kumarda kazandıysan herkes kazanacak diye birşey yok. Sen diyorsun öz babası tecavüz etmiş diye. Üvey babaya güvenilir mi? Bir masalın içinde yaşamıyoruz gerçek hayat bu. Ben fikrimi beyan ettim sadece sen istediğini anlarsın o farklı tabi. Senin de dediğin gibi hiçbirimiz tahmin edemeyiz. Konu sahibi de bu yüzden konu açmış. Bana değil ona yazın fikrinizi. Zaman kötü her insana güven olmaz. Sizin kocanız iyi diye o adam da iyi diye birşey yok. Artı ben ne yazarsam yazayım konu sahibi kendi istediğini yapar. Senin de yaptığın gibi
Siz konuyu saptırmışsınız ama.
Konu sahibi yaş farkını sormuş siz herşeyi kenara bırakıp kzılarınız var güven olmaz demişsiniz.
Ayrıca ben kumar falan oynamadım mesleğim ve yaşım gereği insnalar konusun da epey tecrübeliyim.Ayrıca hislerime de aşırı güvenirim.
Eşim inançlı biri değil ama bir çok hacı hoca takımından kat be kat daha KARAKTERLİ ve DÜRÜST biri.
Bu dünyanın benim eşim gibi insanlara ihtiyacı var inşaAllah çoğalırlar diyorum.
Benim eşimle olan evliliğim kumar değil benim için Allah'ın bir lütfu bir mucizesidir.
Rabbim başımdan eksik etmesin.

Vurun kahpeye zamanı gelmiş de geçiyor bile.

Adam 14 yaş büyük olsa erkekler geç olgunlaşıyor zaten cnm yaaaa nasip kısmet görüş tanı bak yazacaklar taşları atmaya başlamışlar bile. Kadınsan kadından bile rahat yok arkadaş bu dünyada, bir daha dünyaya gelirsem Allahtan ç.k dilicem.

Siz konuyu saptırmışsınız ama.
Konu sahibi yaş farkını sormuş siz herşeyi kenara bırakıp kzılarınız var güven olmaz demişsiniz.
Ayrıca ben kumar falan oynamadım mesleğim ve yaşım gereği insnalar konusun da epey tecrübeliyim.Ayrıca hislerime de aşırı güvenirim.
Eşim inançlı biri değil ama bir çok hacı hoca takımından kat be kat daha KARAKTERLİ ve DÜRÜST biri.
Bu dünyanın benim eşim gibi insanlara ihtiyacı var inşaAllah çoğalırlar diyorum.
Benim eşimle olan evliliğim kumar değil benim için Allah'ın bir lütfu bir mucizesidir.
Rabbim başımdan eksik etmesin.

İki kızım var çevre bunu hoş karşılamaz ayrıca yaş farkı var demiş arkadaş iyi okuyun. Hacı hoca ne alaka ben size dinden mi dem vurdum? Sadece evlatlarına karşı sorumluluğu olduğu için böyle karışık bir dönemde kız annesi olduğu için öyle bişey yazdım. Konuyu dine çeken sizsiniz üstüne basa basa tekrar söylüyorum İNSANLARA GÜVEN OLMAYACAGI BİR ZAMANDA olduğumuz için dedim. Evlilik her zaman kumardır sizde 2 evliliğiniz yapmışsınız. Demek ki sandığınız kadar avcumuzda değilmiş hayat değil mi?

14 yaş çok fazla
Kızın kaç yaşinda ?
3 yil bu iliskiyi nasil ilerlettin anlamadim
Toplum ne derse desin bu onemli diil boyle kucuk bir insanla sen yapabilecek misin asil onemlinolan bu

Yok kızlarından utan yok şöyle yok böyle... Bu nedir ya? Neden utanacakmış çocuklarından? Utanacak ne yapmış ki?

Olur mu olur. 14 yaş küçük de olabilir sizden, bekar, çocuk sahibi olmayan biri de olabilir. Aranızdaki ilişkiye bağlı. Yürütebileceğinize inanıyorsanız, korkmayın. Devam edin, deneyin en azından. Kimseye de kulak asmayın. Bu hayat sizin, seçimleriniz de sadece sizi ilgilendirir.

Bir arkadas demis "aldatma garantili"..En buyuk sorun da bu..Cok fazla yas farki.Ele gune karsi da utanir insan gibime geliyor.Risk.

Ben simdi uzuldum. Tersi olsaydi yani iki cocuklu erkek kendinden 14 yas kucuk bir bayanla olsaydi hepiniz olabilir diyecektiniz. O zaman aileler izin vermez demeyecektiniz. Ayni seyi bir bayan yasayinca kesinlikle olmaz deniyor. Kadin olmak gercekten zor. Herseyde problem.
Cocuklu ve bosanmis olunca hayat bitiyor mu?Onlar sevemezler mi? Onlarin da bir hayati olamaz mi? Sadece cocuklariyla mi ilgilensinler, bu mu dogru olan? Ben yasadiklarimdan sonra artik hic de kesin konusamiyorum. Hayatta hersey olabilir. Ayrica utanilacak ne var onu anlamadim. Kendinden buyuk adam olsaydi gorus diyecektiniz ama kucuk olunca evlatlarindan utan diyorsunuz. Utanilacak yuz kizartici ne yapmis ki??? Bazen kk ya sasiyorum.

Son düzenleme:
Ayrica kk da bile cocuklu bosanmis olup da bekar bir erkekle evlenmis bayanlar var. Ornekleri var.
Yassa problem kendinden kucuk erkekle evlenip mutlu olan da var. Tamam bu tip olay nadir goruluyor ama olmayacak diye birsey yok. Bu kadar kesin hukumlu olmayin.

ben yaşadıklarınızı yadırgamadım boşanmışsınız evdede sorunlar varmış annesınız dıye duygularınız olamaz dıye bişey yok birine sığınmak ıstemışsınız yanınızda onu bulmuşsunuz cok cok normal bence sız ılıskınızı olcup tartın bu adam sıze sahıp cıkarmı işi gucu varmı cocuk konusunda ne dusunuyor eger bunların cevaplarında sorun yoksa çevreyı bosverın derım cunku cevre genelde destek olmaya gelınce yoktur ama kostek olmaya gelınce cok guzel kostek olurlar ve utanılacak bı durum falanda gormedım ben:KK51:

Ben simdi uzuldum. Tersi olsaydi yani iki cocuklu erkek kendinden 14 yas kucuk bir bayanla olsaydi hepiniz olabilir diyecektiniz. O zaman aileler izin vermez demeyecektiniz. Ayni seyi bir bayan yasayinca kesinlikle olmaz deniyor. Kadin olmak gercekten zor. Herseyde problem.
Cocuklu ve bosanmis olunca hayat bitiyor mu?Onlar sevemezler mi? Onlarin da bir hayati olamaz mi? Sadece cocuklariyla mi ilgilensinler, bu mu dogru olan? Ben yasadiklarimdan sonra artik hic de kesin konusamiyorum. Hayatta hersey olabilir. Ayrica utanilacak ne var onu anlamadim. Kendinden buyuk adam olsaydi gorus diyecektiniz ama kucuk olunca evlatlarindan utan diyorsunuz. Utanilacak yuz kizartici ne yapmis ki??? Bazen kk ya sasiyorum.

Ama o erkek , erkekle kadını karıştırmayalım şimdi lütfen!!!!

Ama o erkek , erkekle kadını karıştırmayalım şimdi lütfen!!!!
Degil mi? Artik kk sasirtiyor beni. Kadin olmak gercekten zor.
Hem hayatin tum sorumluluklarini tasi. Evde hizmetcilik dadilik es, disarda is kadini....herseyi yap. Birden fazla rolu ustlen. Bir gun gelsin adam bosasin ya da aldatsin. Cocuklari da uzerine atip gitsin. Gitsin adam 18 lik kizla evlensin. Yooo sen evlenemezsin. Sen annesin otur cocuklatina bak. Cocuklarindan da mi utanmiyorsun desinler.
Bunu diyenler de hemcinslerimiz ustelik.

Yok kızlarından utan yok şöyle yok böyle... Bu nedir ya? Neden utanacakmış çocuklarından? Utanacak ne yapmış ki?

Olur mu olur. 14 yaş küçük de olabilir sizden, bekar, çocuk sahibi olmayan biri de olabilir. Aranızdaki ilişkiye bağlı. Yürütebileceğinize inanıyorsanız, korkmayın. Devam edin, deneyin en azından. Kimseye de kulak asmayın. Bu hayat sizin, seçimleriniz de sadece sizi ilgilendirir.

desteğiniz için sağolun tüm yorumlar neredeyse olumsuz ama ben sevip değer verdiğine inanıyorum 3 yıl boyunca hiç görmediğim ilgiyi özeni gördüm babamdan sonra adam gibi adam yaşı küçük olabilir ama olgun insanlardan gözümde kat be kat üstün

Ayrica kk da bile cocuklu bosanmis olup da bekar bir erkekle evlenmis bayanlar var. Ornekleri var.
Yassa problem kendinden kucuk erkekle evlenip mutlu olan da var. Tamam bu tip olay nadir goruluyor ama olmayacak diye birsey yok. Bu kadar kesin hukumlu olmayin.

teşekkür ederim sayılı destekçi yorumlardan biri için

her türlü çıkmazdayım boşlukta olduğum için belki önem verip hoşlandığımı düşünüyordum önceleri ama iş sahibide oldum fakat yeri hala aynı seviyede özlüyor düşünüyorm konuşmadan duramıyorum gerçekten çok özel çok kaliteli bir insan hayatıma sayısız olumlu yönleri var ama aile ve bulunduğum durum oldukça kötü buda farkında durumun ama evlenmedende bir ömür benle yanımda olmaya razı

her türlü çıkmazdayım boşlukta olduğum için belki önem verip hoşlandığımı düşünüyordum önceleri ama iş sahibide oldum fakat yeri hala aynı seviyede özlüyor düşünüyorm konuşmadan duramıyorum gerçekten çok özel çok kaliteli bir insan hayatıma sayısız olumlu yönleri var ama aile ve bulunduğum durum oldukça kötü buda farkında durumun ama evlenmedende bir ömür benle yanımda olmaya razı
Cinsel iliski yasiyo musun? O zaman tabi yaninda olur taaaaa ki 20li yaslarda bir citir bulana kadar!

Bosver sorunu seninle evlenecegini sanmiyorum eger konun gercekse. O evlenmeye karar verene kadar iliski devam eder

Kadina en buyuk siddeti yine kadin yapiyor dedikleri tam olarak da bu olsa gerek. Bayiliyoruz toplum olarak insanlari yargilamaya. Arkadasim her turlu olasilik var. Hepsini cok iyi dusun. Cok iyi birsey olma ihtimali kadar belki daha fazla kotu seyler de yasayabilirsin. Kizlarinin yaslari ne bilmiyorum ama onemli seyler bunlar. Herseyi cok iyi dusun. Yasayan da taniyan da sensin. Ama bence riski yuksek. Seninle ayni yasta biri de olsa sorun yasamayacaginin garantisi yok ama 25 yasinda bir adamin iki kiza babalik yapma olgunlugunda olmasi zor. Ama abilik yapabilir yol gostericileri olabilir. Kizlarin kac yasinda

%95 oranında seninle evlenmeyecek ya da evlenemeyecek ve başkasıyla evlenecek. En başından dikkatli olsaydınız keske.

Back
X