• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı ve Medeni durum

''Çok hoşlanıyor ama mantığını susturamıyor.'' derken ne demek istediniz?

Mantıken yanlış olan ne? Adam boşanmış. Yaş farkı var ama engel oluşturacak seviyede değil. Önceden evlenenle de evlenilmez diye bir kural olmadığına göre...

''Çok hoşlanıyor ama mantığını susturamıyor.'' derken ne demek istediniz?

Mantıken yanlış olan ne? Adam boşanmış. Yaş farkı var ama engel oluşturacak seviyede değil. Önceden evlenenle de evlenilmez diye bir kural olmadığına göre...

Çevrenin tepkisindende korkuyor kendisi genç kız sonuçta aile yapısıda etkiliyor biraz..

Arkadaşlar merhaba,
Kuzenimin üyeliği olmadığı için onun adına ben akıl danışacağım.
Yeni bir ilişkiye başlamayı düşündüğü biri var ama korktuğu iki durum var tedirgin bu yüzden 1.cisi adam ondan 10 yaş büyük. 2.si ise kendisi hiç evlenmemiş genç kız adam ise yeni boşanmış dul bir erkek ki bu adamı evliykende tanıyordu aynı yerde çalışıyorlar.Adam buna hep aşıktı ama kız evli diye istemiyordu.Adam boşanınca tabi tekrar kızın kapısına dayandı.Siz olsaydınız napardınız kendisi çok hoşlanıyor ama mantığını susturamıyor.Fikirlerinizi merak ediyoruz.
Saygılar...

kısacası evliyken başka bi kadına aşık bi adamla evlenmek istiyo..
tam bir körlük...belli ki adam evliliği oyuncak sanıyo..
ne malum kuzeninle evliyken de başkasını sevmeyeceği...

Yok öyle bir şey.
2 yıl bu adam hic karisiyla ayni yatakta yatip sevismemis mi?
Kimi kandiriyor?
ister kağıt uzerinde olsun ister olmasin. Evli miymis? Evet, evliymis...
Ahlak kurallarina aykiri bir hareket. Ve iğrenç. ..
yazmak istediklerimi yazmışsınız zaten:)

Madem cok hoslaniyor, bence bir denesin. hemen evlenecek hali yok ya.

Kimse bosanmak icin evlenmiyor, dul diye adam olsun mu? Adam bosanmis diye niye kiza yazik olsun ki, bosanan insanlar defolu mal mi?

Hayatta her sey oluyor, evleniyorsun, bosaniyorsun, asik oluyorsun ..........her sey. Adam evliyken asik olmus olabilir, yanlis bir evlilik yapmistir ama hatasini duzeltip bosanmis, arkadasinizi metres tutmaya kalkismamis ki. Adam kisilikli bir insan bence, hayatinda kotu giden seyleri duzeltip istediginin pesine dusecek kadar cesur.

Madem istiyor, sans versin dedigim gibi.

Biriyle evliyken kuzenine aşık olduğunu söylüyorsa- ne oluraa olsun- kuzeninle evliykende başkalarıyla olur. Başka adammı yok allah aşkına. Adam karaktersi belli yakmasın kuzenin başınııı...

Genç kız olsa ne olacak? Ben mi anlamıyorum acaba? :KK53:
Bakire yaa hatun kişi genç kız oluyor, bu yüzden çekiniyor. Yani evlenmeden önxe ilişkiye girdiysen artık yaş uçuyor sanki genç kız olamıyorsun. . Sanki evlenen her erkek çok bakirmiş gibi. Iıyyyyy sinir oldum gece gece...
Not: alıntıladığım kişiye değil saldırım genel:-D

Bakire yaa hatun kişi genç kız oluyor, bu yüzden çekiniyor. Yani evlenmeden önxe ilişkiye girdiysen artık yaş uçuyor sanki genç kız olamıyorsun. . Sanki evlenen her erkek çok bakirmiş gibi. Iıyyyyy sinir oldum gece gece...
Not: alıntıladığım kişiye değil saldırım genel:-D

Yine anlamadım. :-)

Bakirelikle ne ilgisi var yahu? :KK53:

Hâ tamam, ben böyle düşünmediğim için anlamadım demek ki. : )
Bende ona kızıp estim gürledim ya zaten.. ahh bu kafaaalarr.. ferçi bu ilişkinin bekaretten önce evli adamon bir başkasıyla olma problemi var ama onu sallayn nerdeeeee.. ama olurmu hatun kişi genç kız adam boşanmış. ...

Aralarında 10 yaş fark olmasında da adamın boşanmış olmasın da da bir sorun yok bence evli iken beraber olmak iste sorun du ama adam boşanmış ve nasıl bir evliliği var dı bunu bilemeyiz belki de adam evlendiğine bin pişmandır bitirebilmek için çok uğraşmıştır.. ailenin ne dediği önemli bence aileler genelde bu konularda daha ön yargılı. Evlilik nasip işi kimin kime kalacağı belli olmaz... ama ölçüp Tartmadan da gözü kapalı bir yola girilmez.

2 sene boyunca boşanmalarını engelleyen neymiş ki onu anlamadım ben yazdınız mı ben mi görmedim ? Arlarında birşey yokmuş falan filan ama boşancakları için zaten çocuk da yapmamışlar ama 2 sene öyle beklemişler peki ya amaç neymiş ?

Back
X