• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı ve triplerim

pamuksekeripembesi

"be a voice, not an echo"
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
186
87
323
Merhaba kızlar, öncelikle herkese hayırlı günler diliyorum.
Benim sorunum şu. Benim benden yaşça büyük bir sevgilim var. Kendisi çalışıyor ben okuyorum daha üniversitede. Aramızda beklenti açısından sıkıntı yok. Ama ben kıskanç olmasam da o hastanedeyken yanındaki hemşireleri dahi kıskanıyorum. Çünkü küçük olduğumdan aşkım sevgilim muhabbetine adamın iş yerine gidip sırnaşamıyorum. Zaten hastane sırnaşılacak bir ortam da değil tabi. Deliricem sizce napmalıyım? Yani normalde kimseyi kıskanmazdım ama o başka benim gözümde

Öncelikle, seven insan kıskanır burda bir problem yok. Tabiki sevgilinizi ''sen beni aldatıyosun'' tripleriyle boğmayacaksanız sıkıntı yok :p Birde yaşlarınız kaç? ve sevgiliniz anladığım kadarıyla doktor :KK51:

Kac yas var aranizda? Nasil tanistiniz?
Ben 20 yaşındayım kendisi 26
Hastane bahçesinde sırnaş. Benim imajı verirsin öyle :KK70:
Kıskanmak normal yani seviyosan kıskanırsın. Güvensizlik yok ama değil mi?

Yok o kadar büyük bir sorunumuz yok Allah'tan.

Yok mu koca hastanede psikoloji doktoru arkadaşı falan?Madem sıkıntın var yönlendiriversin
Yahu kıskanıyorum diye psikologa mı gideyim hemen :-)

Öncelikle, seven insan kıskanır burda bir problem yok. Tabiki sevgilinizi ''sen beni aldatıyosun'' tripleriyle boğmayacaksanız sıkıntı yok :p Birde yaşlarınız kaç? ve sevgiliniz anladığım kadarıyla doktor :KK51:
20-26 yaşlarımız. Evet doktor. Teşekkür ederim yorum için :)
Hastanaeden bir tanede bana bulsana beee :KK23: sevaptır... Birlikte gideriz beni bahane ederiz. Böylece rahatlıkla girer çıkarsın. :cool:

Hahahah tabiiki, çoğu arkadaşım doktor zaten hemen ayarlayayım :D

Hastaneye gidip sırnaşmak yerine haftada 1 2 kere ziyarete gidebilirsin, geçerken uğradım dersin. Özledim görmek istedim dersin. En azından kendini bi şekilde gösterirsin.
Ama tutupta hastanede adamın boynuna eline koluna yapışmaa :)

Öyle yapmam zaten canım. Teşekkürler yorum için :KK37:

Biz evliyiz ama bizde de benzer sorun var. Çok fazla hemşire var ve ben hiçbirini tanimiyorum hatta eşimin çalıştığı bölüme dahi giremiyorum. Cerrahi bölüm de olduğu için o yüzden çalışma arkadaşlarını falan pek tanımam. Ama anlatır hep işte hemşireler şunu yaptı getirdi yedik falan sınır olmamak elde değil ama yapcak bisey de yok.

Biz evliyiz ama bizde de benzer sorun var. Çok fazla hemşire var ve ben hiçbirini tanimiyorum hatta eşimin çalıştığı bölüme dahi giremiyorum. Cerrahi bölüm de olduğu için o yüzden çalışma arkadaşlarını falan pek tanımam. Ama anlatır hep işte hemşireler şunu yaptı getirdi yedik falan sınır olmamak elde değil ama yapcak bisey de yok.

Aynen ya derdimi anlayan buldum sonunda..

Bransi ne erkek arkadasinizin?

Kardiyoloji

Hemşirelere de yazık ya , kimin hastanede çalışan sevgilisi , eşi , nişanlısı olsa hemşirelerden kıskanıyor .
İş arkadaşları sonuçta gün boyu hastaya bakıyorlar beraber neyi kıskanıyorsunuz ki ?
Hastane ortamına ziyaret fazla uygun değil bence ki gitsen de millete göz dağı vermek için mi gideceksin orasını anlamadım .

Hemşirelere de yazık ya , kimin hastanede çalışan sevgilisi , eşi , nişanlısı olsa hemşirelerden kıskanıyor .
İş arkadaşları sonuçta gün boyu hastaya bakıyorlar beraber neyi kıskanıyorsunuz ki ?
Hastane ortamına ziyaret fazla uygun değil bence ki gitsen de millete göz dağı vermek için mi gideceksin orasını anlamadım .

Haklısınız kesinlikle hastane ziyarete uygun bir yer değil. Ziyarete uygun bir yer olsa dahi gelen eşlerin ne amaçla geldiklerini herkes anlıyor, hem kendilerini hem kocalarını küçük düşürüyorlar.
Ben doktora şaşırdım , doktor olmuş ama çoluk çocukla takılıyor...bilemedim tuhaf bir topik.

Son düzenleme:
Back
X