yaş farkı

su20

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
106
5
296
Denizli
oncelkle ben 26 yaşındayım daha once hayatıma kimse girmedi güvenemediğimden ya da korktuğumdan o şansı karşımdakine vermedim ama bir yandan da evlenmek anne olmayı çok istiyorum .
bir talibim var 39 yaşında doktor aramızda yaş farkı 13 çok kararsızım ne yapabileceğimi bilmiyorum.eşler arasında yaş farkı önemli mi en fazla kaç olmalı.

oncelkle ben 26 yaşındayım daha once hayatıma kimse girmedi güvenemediğimden ya da korktuğumdan o şansı karşımdakine vermedim ama bir yandan da evlenmek anne olmayı çok istiyorum .
bir talibim var 39 yaşında doktor aramızda yaş farkı 13 çok kararsızım ne yapabileceğimi bilmiyorum.eşler arasında yaş farkı önemli mi en fazla kaç olmalı.
Bu kişiden kişiye göre değişiyor. Bence çok, benim için oluru yok, ama birazdan yazar arkadaşlar benim eşim şu kadar büyük, çok da mutluyuz diye.

26 ve 39 bana anormal gelmedi acikcasi bence bi sans verin belki anlasirsiniz yasit olup anlasamayan insanlar da cok.en azindan karakteri oturmus ne istedigini bilen birisidir.

Sen daha önce kimse olmadı hayatımda diyorsun ama karşındaki 39 yaşına kadar boş durmamıştır. Evlenince onun seni yönetmesi daha olası o yüzden iyi düşün.

Bu kişiden kişiye göre değişiyor. Bence çok, benim için oluru yok, ama birazdan yazar arkadaşlar benim eşim şu kadar büyük, çok da mutluyuz diye.
26 çok guzel bir yaş 39 40 yaşında bir insan yorgun ve çok bilmiş olur bugunu düşünme o 50 iken sen kadınlığın doruğunda olucaksın seni kuskancak yada boş vercek yaş farkı ile çok mutluyum diyen samimi degildir sadce boşanmamıştır onu kar sayıyordur böyle bşr hataya lütfen düşme

40 yaşına yaklaşan erkeklere öco gibi bakıp haklarında hep çok bilmiş dememiz aslında bizim çok bilmişliğimizden olailir mi? Tatlım sana tek tavsiyem içinden geldiği gibi yaşa. Çevremde o kadar örnek var ki en yakını da kuzenım. 23 yaşondayken 39 yaşında biriyle evlendi ve şuan gördüğüm en mutlu evliliği yaşıyorlar.. Bu tabiki her iki kişinin de kişiliğine, uyumuna bağlı ama yaşa bağlı olmadığı kesin :))

Bazı fizyolojik gerçekler var bunları unutmamak gerek kuzeniniz şu an mutlu. sanırım sizde bekarsınız yoksa 50 yaşına geldiğinde kocası kuzeniniz gozunuzun önünde eriyip gitcek nesil farkı çocuklara dede gözüyle bakılması aaaaa senin eşinmi baban sandık kelimeleri ve yatak odaları sekteye ugradıgında malesef acı gerçekleri goreceksiniz bugunu degil evlilikte herzaman ileriye bakılmalı

ben hayatta ileri filan bakmam.. yarına cıkacağımızın bir garantisi yokken insanların hayatlarını böyle basit ucuz pazarlıklara bağlamasını da hiç anlamam.. bir kalp senin kalbine değebiliyorsa konu kapanmıştır. Konu yatak odası olmamalı evlilikte, evet önemli ama bir süre sonra değeri 0. Sevişmek sadece yatakta olup biten bir şey değil çünkü. Herşeyin cinsellik olmadığı gibi.. Ayrıca o adamın genç bir babadan çok daha iyi bir baba olacağı kesindir. Tecrübe, öğreti, beceri, deneyim bakın bunların hepsi ayrı ayrı birer dinamik ve güçtür ve ne yazıkki genç erkeklerde baba olma sorumluluğu ile kıyaslanınca cocugun ilerde cok daha olgun bir ruha, kişiliğe erişeceği ve adımlarını daha sarsılmaz atacağı mutlak bir gercektir. Hayatı lay lay lom yaşamayan, büyük resme bakabilen ve hayatın anahtarını tutmuş genç ama olgun düşünebilen her kadın aa baban mı sandık denilecek ya da seksi skor olarak düşünmeyecekse olgun bir erkekle evlenerek iyi bir seçim yapabilir..

Ben gözlem ve deneyimlerimi aktardım burda sizin gıbı dusunerek baslayan evliliği toz pembe görenlrin hikayesi çok hatta son günlerde 13 yas farkla dıktor eşiyle yasadıklarını sıkıntılarını paylasab bir arkadas var yarını düşünmeden yasamak evlilik kurumunda gecerli bir düşğnce degil sonu acı ve yıpratıcı olur ve hergünde yarına çıkarsanız hüsran ve acı katlanır sadece kendinizi düşğnmeyin ılursa çocugu aileleri herkesi yıkarsınız bence evlenin o zaman konusalım bunlar hikaye

ben hayatta ileri filan bakmam.. yarına cıkacağımızın bir garantisi yokken insanların hayatlarını böyle basit ucuz pazarlıklara bağlamasını da hiç anlamam.. bir kalp senin kalbine değebiliyorsa konu kapanmıştır. Konu yatak odası olmamalı evlilikte, evet önemli ama bir süre sonra değeri 0. Sevişmek sadece yatakta olup biten bir şey değil çünkü. Herşeyin cinsellik olmadığı gibi.. Ayrıca o adamın genç bir babadan çok daha iyi bir baba olacağı kesindir. Tecrübe, öğreti, beceri, deneyim bakın bunların hepsi ayrı ayrı birer dinamik ve güçtür ve ne yazıkki genç erkeklerde baba olma sorumluluğu ile kıyaslanınca cocugun ilerde cok daha olgun bir ruha, kişiliğe erişeceği ve adımlarını daha sarsılmaz atacağı mutlak bir gercektir. Hayatı lay lay lom yaşamayan, büyük resme bakabilen ve hayatın anahtarını tutmuş genç ama olgun düşünebilen her kadın aa baban mı sandık denilecek ya da seksi skor olarak düşünmeyecekse olgun bir erkekle evlenerek iyi bir seçim yapabilir..
Ne kadar emin konuşuyorsunuz, renklendirdiğim genelleme yersiz olmuş. Olgunluk yaşla gelen bişey değil yaşanmışlıkla gelen bir durumdur.

Eşiniz sizden büyük ve çok mutlu olabilirsiniz ama bu kadar net çıkarımları 1-2 örnekle yapamazsınız. O zaman ben de bir örnek vereyim, çok yakın arkadaşım çok seviyorum diye kendinden 10 yaş büyük bir adamla evlendi, adam benim 20 yaşında ki erkek kardeşim kadar bile olgun değil...ama hayattan doymuş, hiç evden çıkmak istemiyor, 2 adım yürüse, belim nefesim diye şikayet ediyor.

Yarına çıkarken küçük hesaplar yapmak değil bu, azıcık akıl kullanarak doğru olduğuna inandığımız yönde seçimler yapmakdan doğal ne var? ( Herkesin doğruları değişebilir elbette) O zaman yarına çıkabileceğin meçhul ne diye 12-16 sene okulda dirsek çürütüyor, kpss diye uğraşıyor insanlar? ..hatta çocuk doğurmak gibi bir saçmalık yapıyorlar.

Sizi konuyu fazla kişisel algıladınız gibi.

Yaşla değilde karakterle alakalı bir durum seninle yaşıt olsaydı da bi erkek için erken bir yaş denirdi bence günümüz şartlarında evlilik yaşı ilerliyor malum bence şans vermelisin :)

Bence çok fazla . 40 yaşında bir adamla nasıl uyum yakalayabilirsinizki. 26 yaş en fazla 32 33 yaşında biriyle olabilir diye düşünüyorum.

Eşimle 12 yaş var artıları kadar eksılerıde var eğer hayatınızı dolu dolu yasamıssanız keşkeleriniz daha az olur çunku o gezıp tozmus hayatının durulma sakınlesme donemıne gelmıs evlenıp huzur cocuk (aıle ortamı) istıyor arkadas cevresının buyuk bır kısmı evlı onlarla aynı ortamlara daha rahat gırmek ıstıyor olacak işten geldıgınde ayağını uzatıp dınlenmek ısteyecek sızse hadı gel dısarlara cıkalım diyeceksınız sızın arkadas cevrenıze gore kulturlu olucak ama yas farkını her zaman cevrenız yadırgıyacak cocuklarınızı buyuturken normalden fazla ılgılenmenız gerekecek bunları sızın sırtınıza yukleyecek

aynı zamanda olgun bır ınsan ekonomık sorunları aşmış bırısı olucak sızı yasıtlarınıza gore daha rahat anlayacak ortamlarda nasıl davranması gerektıgını bılecek cocuklarınızı cok daha fazla sevecek (gec baba oldugundan) cogu seyı sızın dusunmenız gerekmeyecek

ortak noktanız cok fazla olmayacak (bence + yanı daha fazla yaptıklarınıza cok fazla karısmıyorlar )

Ama ben gezeyim tozayım dans edeyım dıyorsan cok zorlanacaksındır bilesin

Merhaba bence erkeğin olgun olması yaşının büyük olması her zaman daha iyidir bende 30 yaşındayım flört halinde olduğum erkek 45 yasında aşağı yukarı sizinkiyle aynı inanın hiç yorulmuyorum ilk önce beni düşünüyor zamanında kendi yaşıtlarımla da çıktım ama çok yıprandım inanın yaşı büyük erkek daha iyi ama bu aşamada en doğru kararı siz verirsiniz iyice düşünün ölçün tartın hakkınızda hayırlısı olsun

Karşındaki Kişiyi tanımadan bilemezsin. Kimi vardır 40 yasında cıvıl cıvıl kimi vardır 25 yasında içi geçmiş.
Eğitimi de varmış bence bi şans ver Dr a. Hem 13 yas çok değil.
10 yas fark çok hızlı kapanıyor. Araştırmalar bile bunun böyle olduğu yönünde.

Bu erkekler de hep kendinden küçük arıyor baya da küçük hem de. Ne ala memleket ya. Kadınlar niye kabul ediyor onu anlamıyorum. Adam belli yasa gelmis yaşamış çoğu şeyi demiş aile kurayim eee yani?

Erkek arkadaşımla aramda 15 yaş var 5 senedir birlikteyiz ve hiç bir zaman '' al bu kavgada yaştan sebep çıktı '' demedim.
Karşılıklı birbirinizi anlamanızla alakalı.
Adam ağırsa sıkılırsın tabi, benimki cıvıl cıvıl çocuk gibi daha...
Tanımaya fırsat ver anlarsın

tamam ön yargılı olmamak için karşımdakini tanımaya karar verdim. arkadasım aracıydı ve şöyle söylemiş cok yoğun şekilde çalışıyomuş babası tatil ayarlamış yurt dışın da oraya gidicekmiş bir ay sonra rahat sakin kafayla konuşmak istemiş
sizce bu ne anlama gelebilir.

Back
X