Yaş farkı

Elbasantava

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
269
127
23
35
kız 28 erkek 35 bu iki insanın tanışmalarını nasıl bulursunuz sizce uygun mudur ne gibi artıları eksileri olabilir iki taraf da hiç evlenmemiş
Erkek lisans kız yüksek lisans ve kızın maaşı erkeğin iki üç katı
Soranlar çıkacak diye bu ayrıntıları verdim

kız 28 erkek 35 bu iki insanın tanışmalarını nasıl bulursunuz sizce uygun mudur ne gibi artıları eksileri olabilir iki taraf da hiç evlenmemiş
Kızın maaşı çocuğu döver ,
Bu iş biter.

Yasla okulla meslekle maasla belirlenebilecek seyler degil ki bunlar
Yas farki cok degil kafa yapilari uyuyosa ne okul ne de maas sorun olmaz ama erkek egolu biriyse tabiki sorun cikar

Sorun çıkar bence. Herkes kendi dengini bulmalı. Zaten yaş farkı da fazla bence en fazla 5 yaş olmalı.

burda en önemli şey kıza düşüyor...arkadaşın dediği gibi, maaşıyla dövmezse adamı olur...
yurt dışında böyle muabbetler olmuyor kesinlikle, orada işçi biri doktorla evlenebiliyor, yada üniversite mezunu
lise mezunu ile evlenebiliyor...önemli olan anlaşmaktır, benim değilde, bizim olarak bakılırsa eve giren gelire, sorun olmaz...ama sorun oluyor genelde...

Bence normal bir yaş farkı. İlla erkeğin daha yüksek geliri olması gerekmiyor. Zaten bunu sorun eden biri özgüvensizdir, onun lafını edip üste çıkan da terbiyesizdir. Maaşla alakasız olarak olmaz bu iki karakterle evlilik.
Annemle babam yeni evlendikleri zaman babam bir süre işsizdi, işe girdiği zamanda ise annemin maaşı daha yüksekmiş. Hiçbir zaman sorun olmamış. Hatta vardiyalı olduğu dönemde ablam bebekken hazır mama yedirmem diyip taze sebzelerden falan mama yapıp yedirirmiş.

Bence yaş farkı cok değil ve lisans yüksek lisans ayrımı cok da önemli bişi değil sonucta 4 yıllık ünv mezunu karşındaki de. 2 yıllık bir master cok da önemli değil. Ben de şuan yapıyorum master ve ünv yıllarımla alakası yok cok daha salmış durumdayım ne zaman biterse nereye varırsa :) (bölüm matematik) ama maaş durumu bence erkek egosunu zedeleyebilir

aranızdaki yaş farkı 7. rakamsal olarak tehlikeli gözükmüyor
olgunluk sevyeniz ne durumda. yaşa göre belli olmuyor mesela benım babam 55 yaşında adam hep cocuk zerre akıl yok. sakın yaşa kanmayın bakın olgunluk olarak bırbırınızı tamamlayabılıyor musunuz?
mesela ıkınızde cocuk ruhluysanız sorun yasayabılırsınız hele erkek cocuk ruhluysa yandın demektır kadının olgun olması pek fayda vermeyebılır. en az 2 yıl adamı tanıyın ve evlılık dıye tanımaya baslamayın sızı kandırmasın.
eğitim eşitsizliği var fakat onla oturup kalkabılıyorsanız egıtımı sırıtmıyorsa sorun etme.
maaş farkına gelınce bu sana baglı bunun cevabını kendın vereceksın. kadınların cogu bundan rahatsız olur erkekte rahatsız olucaktır. cunku toplumda erkegın guc ustun olması bılıncaltlarımıza empoze edılerek buyuyoruz. kabul edenler rahatsız olmayanları bıle cevresı laflarla rahatsız edıyor kızzın annesı babası bıle ıstemeyebiliyor.
dikkat seni paran için secmesin paran için senleyse ileri geri biter boşanırsınız. sevgısız ılıskılerden uzak dur.
Allah sana hayırlısı neyse onu yaptırsın.

kisisel olarak benim icin bu yazdiklarinizin olumlu / olusuz bir etkisi olmazdi.

sizi huzursuz etti ise ama bence hic girismeyin tanisma islerine.

O erkek sizin yerinizde olsa, maaşının da verdiği özgüvenle "ben daha nelerini bulurum" der ve kendinden daha çıtırlara bakardı mesela -ki zaten öyle yapmış belli ki- biz niye aynı şeyi yapmıyoruz? Kör kütük aşık değilseniz gidin kendinize daha uygun birini bulun, bakın o bile daha iyisinin peşine düşmüş.

Back
X