Yaş farkı :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi melodyyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
enerji dolu bir insansa sorun olmaz tatlım. bizde eşimle tanıştığımızda öyleydi 1984-1976 herhangi bir sorun yaşamadık eşim çocuk ruhludur ama olgundur ben daha zıpırdım. pek çok konuda ondan çok şey öğrendim.eğitici oluyor sahiplenmesi farklı oluyor mantıklı düşünüyor.
ailem başta sorun yaptı ama birbirimizi nasıl istediğimizi anlayınca inatları kırıldı ki bizim başka sorunlarımız da vardı neyse.
tek olumsuz yönü enerjiler zaman zaman aynı olmuyor ben hoplayıp zıplayıp gezip tozmak isterken ben yogunum filan diyor ama biraz ağlayp sızlayınca kıyamıyor:)
bu arada sevgilin kıskanç sa ve kendine güveni yoksa ilerde sorun olur onu söyliyim.

Karşılıklı saygı, birbirini anlayabilmek, uyumlu olmak önemli; yoksa isterse 30 yaş olsun fark etmez. Hiiiç takma kafana şekerim :icecream:

Son düzenleme:
EN FAZLA EŞİ İLE YAŞ FARKI OLAN BENİM GALİBA BURADA EN İYİSİ SÖLEMİYİM :utangac:

bence aranizda yas farki olma durumu karsindaki insanin kisiligi ile cok alakali bir durum. ve eger bu soruyu bzlere evlenmek adina sorduysan senin yasin evlilik icin cok kucuk. eger iliski anlaminda sorduysan yasayip gormeni tavsiye ederim

eğer şimdi anlaşıyorsanız ilerdede anlaşırsınız ama unutma erkekler daha çok evlendikten sonra gerçek yüzlerini gösteriyor değişmeler oluyor fln fln sevgiliykenki hali kalmıyor ..

9 yaş pek birşey değil .. eşimle benim aramdada 9 yaş var

melodicim eşimle benim aramızdaki yaş farkı 9..çok şükür uyumluyuz..hem eşimin olgun olması bnce çok iyi..her yol gösteriyo,eksiklerimi kapatıryo..bence korkma zaten tanıdıkça farkedersin canım..hakkınızda hayırlısı olsun melodi...

adam çocuksun demiş bırakmış siz hala yaş farkı önemli değil yazıyorsunuz.
ayrıldık demiş kızcağız konusuna yazmaya devam ederek üzmeyelim onu.yerimseniben

Back
X