• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı

BugdayTanesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
449
2
0
Diğer
merhaba arkadaşlar,kuzenim 33 yaşında,hiç evlenmedi,bakımlı ve yaşına göre daha genç gösteriyor.Bir kişiyle tanıştı,46 yaşında bir işadamı.o da genç gösteriyor,yurt dışında okumuş ve hiç evlilik yaşamamış,araştırdık saygın biri olarak biliniyor.kuzenime ilgisini açıkça söylemiş,cevap bekliyor.kuzenim de etkilendi bu arada.Bana göre ters geldi biraz aradaki 13 yaş farkı..kafası çok karışık.önce sakın kabul etme dedim,son zamanların artık bu kişiyle zaman kaybetme dedim.Sonra sizlerden de fikir almaya karar verdik birlikte.. sizce?

canım bence görüşüp konustuktan sonra onların kararına bırakmalı herseyi..sonucta hayat onların hayatı..belki adam kuzenini cok mutlu edecek belkide mutsuz ama ne olursa olsun bunu ikisinin kararına bırakmalı..bazen gec pişmanlıklar fayda etmiyor...

yanlis anlamayin ama kuzeninde 18inde genc kiz degilki .. :ecrin_bebek:

gelmis 33 yasina .. bu yastan sonrada secici olmasin derim ben ..

bak bide is adamiymis .. parasida iyimis (: .. daha ne istiyor (: kaydirigubbakcemile2 cokacimcoook

13 yas farki az degil ama 33 yasda az degiL (:

Son düzenleyen: Moderatör:
bırı 33 dıgerı 46 bence hıc sorun edılecek bır durum yok....

yanı aynı dılı konusuyor ve anlasıyorlarsa..neden olmasın....

ıkısıde kucuk degıl mutluluklar...

kuzeniniz 17 yaşında beyefendi 30 yaşında olsaydı yaş farkı sorun olurdu; çünkü biri gelişme çağında biri koca adam denilirdi.
ama iki tarafta olgunlaşmış yaşını başını almış.
kuzeniniz yaşı büyük adamlar tarafından kandırılacak yaşta değil sonuçta.
bence gayet münasip bir kısmet, yaş falan problem değil bu saatten sonra..

33 yasındakine 46 abes kaçmaz bence

gayet normal bir yaş bence.
ikiside büyük sonuçta. eğer birisi daha 18 lerde olsaydı sorun olurdu aa bence şuan için sorun yok:)

vala bence arada bir yaş farkı yok..kuzeninizn 35 yaşında biriyle evlenmesi biraz zor çünkü adamlar da artık 35 yaşındayken gidip 25 yaşındakilere bakıyor...
ben yaş farkının sorun teşkil edeceğini düşünen biri olarak 33e 46nın anlaştıktan sonra problem yaratacağını düşünmüyorum
..

Bence anormal değil..Tanısıp degerlendırmelı..
Guzel elektrık alıp, evlenılecek bır adam olduguna karar verırse yası sorun etmesın bence..
13 yas duruma gore degısır cok yada az dıye.. kişiye cok baglı bır durum..
Ama ıkı yetıskın ve olgun bır ınsan ıcın bır problem yaratmaz..
Hakkında hayırlısı...

yaş farkının sorun olduğunu düşünmüyorum ,önemli olan fikirlerinin uyuşması ,hayata bakış açıları . yaş farkı sorununu bırakıp, birbirlerinden beklentilerini anlatsınlar:kahve:

ben 30 yasında evlendim ama benden 13 yas biri ile evleniyor olsaydım maddi durumu iyimi bir kere ona bakardım çünkü kuzenin 37 yasına geldiğinde damat 50 olacak yani hepimiz kabul edelim maddiyat bazı şeyleri örtüyor iyi bir insansa da neden olmasın allah mesut etsin inş çok mutlu olurlar

:)) 33 yasında kuzenınız o beyfendıyı buluyor hem mutlu olabıleceklerken daha yenı bır arayısa gırmesının sebebı ne olabılır?

zaten 33 yasına kadar kuzenınız kendınden kucuk ya da yasıt ve mutlu olabılecegı bırını bulamamıs

ama dıyorsanız kı olsun belkı 36ya kadar bekler ama sonunda 30 yasındabırını bulur muytlu olur ozaman eywallah.

ama elındekını kacırmasın derım :) hem vasıfları guzel iş adamı vs akıllı zekı bırı portresı cızıyor bızde:) kacırmasın derım.

yası büyük erkek aslında ii deger bilir derler ama bu adamın yası biraz fazla büyümüş kızda biraz fazla bekar kalmış bi sakıncası olmaz anlasabildikten sonra.

ilişkiler 2- 12 yaş sağlıklıymış bunu daha önce bir kaynakta okumuştum.

zaten 33 ve 46 yaşındaki insanların artık karakterleri oturmuş birbirlerini daha iyi anlarlar.bence çok güzel.

bence 33 yasindaki bir insan kendi kararlarini verebilecek durumdadir
yanlis yada dogru bence yasayip görmesi gerekiyor
iliski myasiyorlarmi yoksa direkmi evlenmek istiyor anlamadim
ama eminim tanidiktan sonra en dogru karari verecektir

Herkesin hayat felsefesi farklıdır.Kendi hayat felsefeme göre değerlendirirsem kendimden çok büyük biri ile olmazdım.Aynı kuşaktan olmak bana daha uygun geliyor bu noktada.benneyaptımki

benımde kız kardesımle esının arasında 11 yas var basta bızde ne olcak anlastıktan snr dedık fakat zamanla yas farkının onemlı oldugunu anladık bence cok yas olmamalıı....

pardon da 13 yas farkı cok mu kuzeninizde taze genc kız değil sonucta 20 lik..olsa bile arada sevgi ve saygı varsa no problem..ama 33 yasındakı genc bir kadından bahsediyoruz...sorun nerede anlayamadım

Back
X