• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı

bu devirde düzgün bir insan bulmak oldukça zor, hele bir yaşın üstüne çıkınca kabul edelim ki daha da zorlaşıyor. bence kafa yapıları uyuyor ise yaş farkı kafaya takılacak bir detay değil bence yerimseniben

arkadaşlar teşekkürler değerli yorumlarınız için.çünkü aileye ve çevreye açamadık açıkçası konuyu.bu arada aysunda takip ediyor konuyu ve sizlere tsklerini iletmemi istedi.o kayıtlı üye değil o yüzden ben açtım.aysun-kuzenim- bu yaşa kadar evlenmedi,işinde yükselmeyi tercih etti.daha doğrusu 30una kadar evliliğe hiç sıcak bakmıyordu,son 3 yıldır evliliğe sıcak bakıyordu ama denk gelmedi işte şimdiye kadar.gören en fazla 27 der ayrıca.şimdiki adayda gerçekten çok beyefendi biri.ben de gördüm bilmesem yaşını 35-40 arası derdim.ama tabi görüntü biryer kadar.biri 33 diğeri 46.yani en çok endişelendiren taraf mesela 4 yıl sonra o 37yken kişi 50 olacak...çocuk olunca ne olacak diyor mesela.

ee bırakalım da mutlu olsunlar kuzenin turşusunu mu kuracaksınız kaç yasında bir kadın yani bu eğitimli de kendi karar versin daha kaş yıl bekar gezecek ki begnediyse o mutluysa size dert olmasını anlamadım :)

çok ilginç çooook ....inanın çok sinirlendim ne demek 13 yaş farkı var diye sakın kabul etme demek çok saçma ....

önemli olan kuzeninizi mesut mutlu yaşatacak kalite bir insan olmasıdır...bence bu kadar müdahale etmeniz hiç doğru değil sizleri çok yadırgadım.

: )bana dert çünkü benim için çok önemli birisi...buraya yazdım çünkü o da istedi.elbette son kararı kendi verecek ama fikir ve görüşler de almak önemli.sonuçta bu sitede birbirimize yol göstermiyor muyuz?bazen acıda olsa gerçekleri görmemizi sağlamıyor muyuz?

kuzeniniz küçük değilki 33 yaşında diyorsunuz...
olabilir neden olmasın anlaştıktan sonra...

ee bırakalım da mutlu olsunlar kuzenin turşusunu mu kuracaksınız kaç yasında bir kadın yani bu eğitimli de kendi karar versin daha kaş yıl bekar gezecek ki begnediyse o mutluysa size dert olmasını anlamadım :)

hehe evet kızı neden saklıcaksınız kı daha fazla kaydirigubbakcemile3 tursu mu yapcaanız
bırak yası gelmısken bırını de bulmusken evlensın işte 50 yasında baba olunmuyormuymus :) bahane bulmayın allaskına mutluysa begenıyorsa yas ne farkeder onun da yuva kurmaya hakkı vaaaaar yapmayın allaskınaaa

hehe evet kızı neden saklıcaksınız kı daha fazla kaydirigubbakcemile3 tursu mu yapcaanız
bırak yası gelmısken bırını de bulmusken evlensın işte 50 yasında baba olunmuyormuymus :) bahane bulmayın allaskına mutluysa begenıyorsa yas ne farkeder onun da yuva kurmaya hakkı vaaaaar yapmayın allaskınaaa

erkek, 60 yaşından sonra bile baba olabilir...

fakat kadınların 30 yaşından itibaren riskleri başlıyor....

engelli çocuk doğurma riski daha erken yaşta olan kadınlara göre daha yüksek olduğu gibi 30 lu yaşlarında erken menopoza girme riski de var...

kadının 40 yaşından itibaren riskleri daha da artıyor...

bence burda evlat sahibi olmak için acele etmesi gereken kadın oluyor.

yaşlı babalar daha karizmatik ve daha ilgilidir.

çok güzel bir aile olurlar bence..

sadece yasa gore mi karar verecek? yani diger hersey tamam birtek bu mu problem?
analiz edilmesi gereken farkli seyler yok mu yani? bir adamin meslegi iyi diye kendisi de iyi olacak diye bir kural yok, meslegi iyi olabilir yasi olgun olabilir ama karakteri kotudur...Evde kaliyorum diye evlenir sonra bosanir daha kotu...Yastan ziyade guvenilir bir adam mi, kotu seyleri var mi ona baksin derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
yasi kücük olsaydi arada yas farki olsaydi kesinlikle sorun olurdu derdim
ama kuzenin gelmis 33 yasina aralarinda bi sorun olcagini sanmiyorum
esimin sefiyle kocasinin arasinda 20 yas fark var yaklasik 26 yaslarinda ogullari var ve massallah cok cok mutlular :nazar:
bence sorun olmaz cnm takma kafana

sadece yasa gore mi karar verecek? yani diger hersey tamam birtek bu mu problem?
analiz edilmesi gereken farkli seyler yok mu yani? bir adamin meslegi iyi diye kendisi de iyi olacak diye bir kural yok, meslegi iyi olabilir yasi olgun olabilir ama karakteri kotudur...Evde kaliyorum diye evlenir sonra bosanir daha kotu...Yastan ziyade guvenilir bir adam mi, kotu seyleri var mi ona baksin derim.

kişinin karakteriyle ilgili problem yok.diğer ölçütler uygun aslında.evet adamın işi iyi,zengin,görgülü vs ama bizim kuzen de üniversite mezunu,bankada şef olarak çalışıyor.onunda geliri belli düzeyde ve sırf zenginlik için evlenecek birisi değil.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar,yorumları ve kendi aklındaki fikirleri harmanlayıp kararını verir artık diye düşünüyorum.teşekkürlerŞeniz

Eee, noldu kuzeniniz evlendi mi o kişiyle ve mutlu oldu mu, merak ettim.
(Biraz konu hortlatmış oldum ama)

kişinin karakteriyle ilgili problem yok.diğer ölçütler uygun aslında.evet adamın işi iyi,zengin,görgülü vs ama bizim kuzen de üniversite mezunu,bankada şef olarak çalışıyor.onunda geliri belli düzeyde ve sırf zenginlik için evlenecek birisi değil.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar,yorumları ve kendi aklındaki fikirleri harmanlayıp kararını verir artık diye düşünüyorum.teşekkürlerŞeniz

Yanlış anlamayın ama yorumlarda bir alem yani. Ne biçim konuşmussunuz yok onunda yuva kurmaya hakkı var yok mturşusunumu kurcaksınız bilmemne diye. Kız konu açmış kuzeninin iyiliğini düşünüyor sanki kabahat işliyor gibi yorumlar gelmiş. Ne belli belki karşısına kendi yaşında biri çıkmayacağı 33 yaşına geldi diye illa içinin sinmediği biriyle mi evlensin. Yorumlar nerdeyse aman evde kalmışsın yaşa bakma buldun evlen tarzı olmuş.

13 yaş bana biraz fazla geldi. Bence bir Görüşür bakar uyum yakalanırsa olabilir. Ama ben 6 yaş büyük biriyle görüştüm o bile bir değişikti. En ideali 2-4 arası gibi geliyor bana.

Back
X