Yaş Farkı

PurpleCloud

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
16
0
36
Kocaeli
Merhaba buraya ilk mesajım ve onu da bir derdimi paylaşmak için açıyorum. Ben 18 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Yaşıtlarıma göre görüntü olarak daha küçük gösteriyorum ama kişilik olarak olgun olduğumu söyler herkes. Bir süre önce 30 yaşında biriyle tanıştımi o da epey genç gösteriyor. İki yapboz gibiyiz ondan önce sadece aşk meşk komik konular hakkında konuşurdum erkeklerle ama bu kişiyle aklınıza gelebilecek her şeyi konuşabiliyorum. Elbette kötü özellikleri de var; bazen bana inanmıyor sanırım.. Geçmişinde sevgilileri tarafından aldatılmış olmasına bağlıyorum. Yani kısacası kızlar bu kişiyle ben sevgili değilim ama bana feci bağlandığı görüyorum şuan askerde ve dönünce ne olacak hiç bir fikrim yok. Ayrıca ben daha önce çok kişiyle konuşsam da kimseyle çıkmadım yani çıkmaya değer görmedim ya da bir aksilik oldu çıkamadık. Çok karmaşık bir yazı oldu, umarım anlamışsınızdır. Ne yapmalıyım? Ben ona çok bağlı değilim, onun kadar yani. Ama çok hoşlanmadığımı da inkar edemem. Kafam bunları düşünmekten patlayacak yardım edin :(

dikkat et bağlanmış gıbı gorunup senı asık ettıkten snra hiç umursamayabilir tanımadan kapılma tatlım iyice tanı...

kafanı patlatacak bişey yok burada. adam askerden gelsin illa görüşürsünüz. ama sen daha 18 yaşındasın. o adamın hayattan beklentileriyle seninki aynı olmaz. kısmet tabi bu işler. daha bişey de yok ortada hem. bu kadar büyütme. akışına bırak. belki başkasına aşık olacaksın ne malum yani. düşünme bence düşünecek bişey yok

Son düzenleme:
dikkat et bağlanmış gıbı gorunup senı asık ettıkten snra hiç umursamayabilir tanımadan kapılma tatlım iyice tanı...
Yok zaten ben duygularıyla hareket eden biri olmadım hiç, önce bir şeyin beni nasıl etkilediğini düşünmeye çalışırım, teşekkürler, haklısın dikkatli olmaya çalışacağım.

kafanı patlatacak bişey yok burada. adam askerden gelsin illa görüşürsünüz. ama sen daha 18 yaşındasın. o adamın hayattan beklentileriyle seninki aynı olmaz. kısmet tabi bu işler. daha bişey de yok ortada hem. bu kadar büyütme. akışına bırak. belki başkasına aşık olacaksın ne malum yani. düşünme bence düşünecek bişey yok

Başkasına aşık olursam ona bunu nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum.. Yani üzülsün istemem. Gerçi olduğum falan da yok ama.. Gözden uzak olan gönülden de uzak olurmuş lafı bana uyuyor, o gittiğinde daha az sevgi ooluyor içimde. Ondan hoşlanmamaya başlarsam bunu nasıl söylerim diye düşünüyorum diyarbakırda zaten adamı sarsmak istemiyorum..

Back
X