- Konu Sahibi Demirpapatya
-
O da senin yasini biliyormu?
Arkadasin dedigi gibi erkekler biraz gec olgunlasiyorlar ama erken hayatin zorluklarini gogusleyip cabuk olgunlasabilenlerde yok degil sahit oldugum,senin yasini biliyormus bu onun icin sorun degil demekki peki senin icin sorun olurmu yas farki fazla cunku birde dusunuyorum hep erkekler kendinden kucuklerle birazda bayanlarimiz olsun kendinden kucuklerle acikcasi ben hic yas farkini sorun olarak gormuyorum gonuller bi,kafalarda uystuktan sonra :))))
devir değişti erkekler olgun kadınlardan hoşlanıyor artık :)
kızlar merhaba
83 doğumluyum bir fabrikada satınalma departmanında çalışıyorum. Fabrikaya yeni gelen bir çocuk var . Uzun boylu bakımlı sarışın 1988 doğumlu Eğitimli ve farklı bir departmanda çalışıyor . iyide bir geliri vardır .
arada bana baktığını görüyorum , toplantı odalarını kullanırken yemekhanede filan . Bakınca kafamı çeviriyorum 2 kere yakaladı :). Yemekhanede masanın yanından geçerken benim bulunduğum gruba afiyet olsun filan diyor .
Bugün beni facebook 'tan eklemiş . Sizin anlayacağınız ilgisini yavaş yavaş belli edecek . Sizce şans vermelimiyim ? yoksa yaş farkından dolayı direk üstünü çizmeli miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?