- 16 Ağustos 2014
- 215
- 91
- 73
- Konu Sahibi Filledouce
-
Birincisi 18 ile 20 arasında dağlar kadar fark yok. Aynı jenerasyonsunuz.Merhaba KK hanimlari ben 20 yasindayim ve universiteye gidiyorum. Bu sene universite bire giden bir kizla iyi bir arkadaslik gelistirdim ve suan cok samimiyiz. Arkadasim yasina ragmen cocuksu bir yapisi yok. Sorumluluklarini iyi biliyor ve 18-19 yasindaki bir kiz gibi haraket etmiyor. Arkadasim suan kendisinden 8 yas buyuk birinden hoslaniyor ve benden tavsiye bekliyor. Tavsiye derken bunun sorun olup olmayacaindan emin degil. Onun gibi bende degilim ve yanlis seyler soyleyip kafasini da karistirmak istemiyorum. Hoslandigi cocuk da genc duruyor ve ona karsi birseyler besledigi belli. Simdi ben arkadasima yas farki sorun olmaz demeli miyim? Yoksa bekleyip gormesini mi?
Simdiden butun cevaplar icin tesekkur ederim :)
Merhaba KK hanimlari ben 20 yasindayim ve universiteye gidiyorum. Bu sene universite bire giden bir kizla iyi bir arkadaslik gelistirdim ve suan cok samimiyiz. Arkadasim yasina ragmen cocuksu bir yapisi yok. Sorumluluklarini iyi biliyor ve 18-19 yasindaki bir kiz gibi haraket etmiyor. Arkadasim suan kendisinden 8 yas buyuk birinden hoslaniyor ve benden tavsiye bekliyor. Tavsiye derken bunun sorun olup olmayacaindan emin degil. Onun gibi bende degilim ve yanlis seyler soyleyip kafasini da karistirmak istemiyorum. Hoslandigi cocuk da genc duruyor ve ona karsi birseyler besledigi belli. Simdi ben arkadasima yas farki sorun olmaz demeli miyim? Yoksa bekleyip gormesini mi?
18 yasindaki biri icin 8 yas cok bence, ama normalde cok sayilmaz, yani evet yapi meselesi, siz arkadasim 18 gibi degil diyorsunuz ama bunu siz degerlendiremezsiniz cünkü sizde o yaslardasiniz... Diyecegim sizden büyük ablalariniz, abilerinizde yasiniza göre cok olgunsunuz diyorsa o zaman baska... Ama yinede su asamada bulvariniz cok farkli oldugu icin ben pek dogru görmüyorum... 18 yasinda okuyan hayati önünde olan bi kiz, 25 yas üzeri is güc sahibi hayata coktan atilmis bi genc, suan icin sorun bence ama arkadasiniz okulunu bitirip hayata bi adim attigi zaman sorun olmazdi...
Bende onun gibi dusundugum icin burdaki ablalara soruyorum. Cunku bende genc oldugum icin onu yalnis yola sokmak istemiyorumgören de arkadaşınızla aranızda bir nesil farkı var zanneder. alt tarafı 2 yaş varmış.
8 yaş anlaştıktan sonra pek büyük bir fark değil bence.
anladım demek istediğini. sen aranızda çok yaş farkı varmış gibi bahsetmişsin ya o yüzden öyle söyledim.Bende onun gibi dusundugum icin burdaki ablalara soruyorum. Cunku bende genc oldugum icin onu yalnis yola sokmak istemiyorum
kadın 20 erkek 28
kadın 30 erkek 38
kadın 40 erkek 48
kadın 50 erkek 58
kadın 60 erkek 68
kadın 70 erkek 78
kadın 80 erkek 88 bunun için uygun smile i bulamadım.yani durum o kadar vahim!
8 yas az mi cok mu bu oldugun yasa gore degisir bence. Mesela
18-26 : bence olmamali. Biri ogrenci, digeri yeni yetiskin, hayattaki yerleri farkli.
20-28 : ayni
22-30 oluru var ama gerek yok bence, biri hayata yeni atiliyor, oburu coktan cakal olmus
24-32 , 25-33, 26-24,......... geriye kalan yaslarda zaten yetiskinlik, olgunluk durumu esitlendigi icin her turlu olur.
Ben olmaz derim yani. Kendi yasiti biriyle flort etsin.
8 yas az mi cok mu bu oldugun yasa gore degisir bence. Mesela
18-26 : bence olmamali. Biri ogrenci, digeri yeni yetiskin, hayattaki yerleri farkli.
20-28 : ayni
22-30 oluru var ama gerek yok bence, biri hayata yeni atiliyor, oburu coktan cakal olmus
24-32 , 25-33, 26-24,......... geriye kalan yaslarda zaten yetiskinlik, olgunluk durumu esitlendigi icin her turlu olur.
Ben olmaz derim yani. Kendi yasiti biriyle flort etsin.
Benim de eşimle aramızda 6 Yas Var . Sorun yaşta olmaz Sorun Onun bu yaşta Evlilik düşünmesinde olur Bence . Iyice tanıyana kadar evlenmesin diyecem Ama malesef erkeklerin Belli huyları Ancak evlenince aynı Evi paylasinca ortaya çıkıyor . Istihare yapsın :)Merhaba KK hanimlari ben 20 yasindayim ve universiteye gidiyorum. Bu sene universite bire giden bir kizla iyi bir arkadaslik gelistirdim ve suan cok samimiyiz. Aramizda yas farkida olmadigi icin bende onun gibi kararsiz kaldim ve onu yalnis yola sokmak istemiyorum. Arkadasim yasina ragmen cocuksu bir yapisi yok. Sorumluluklarini iyi biliyor ve 18-19 yasindaki bir kiz gibi haraket etmiyor. Arkadasim suan kendisinden 8 yas buyuk birinden hoslaniyor ve benden tavsiye bekliyor. Tavsiye derken bunun sorun olup olmayacaindan emin degil. Onun gibi bende degilim ve yanlis seyler soyleyip kafasini da karistirmak istemiyorum. Hoslandigi cocuk da genc duruyor ve ona karsi birseyler besledigi belli. Simdi ben arkadasima yas farki sorun olmaz demeli miyim? Yoksa bekleyip gormesini mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?