- 20 Ekim 2009
- 8.271
- 13.428
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki henüz tanıma aşamasındayım daha önce beni üzen bi flört dönemim oldu ve beni çok yıprattı tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum oda benden 7 yaş büyüktü ama bi olgunluğu yoktu şuan konuştuğum kişi daha kendinden emin mantıklı gün geçtikçe duygularım daha farklı oluyo anlamıyorum dediniz gibi daha çok erken ama ne yapıcağımıda şaşırdımBence evlilik düşünecek yasta değilsiniz. Hayatınızda daha önce kimse olmadığını soylemissiniz belkide bu yuzden onun ilgilisi tavırları hosunuza gitti ama aşk böyle birşey değil ve sonradan aşık olunacagina ben pek inanmiyorum.. kendi yasiniza dahayakin biriyle daha mutlu bi sevgililik donemi gecireceginize inaniyorum. Her duyguyu yasamis belki bircok iliskisi olmus bi adam var karşınızda. Aşık da değilsin neden onun planina uymak zorunda kalasin. Sevgililigi yasamadan evlilik yapacaksın adama kalsa. Gerci iki haftada evlilik laflari eden adamin da aklindan suphe ederim ben. Sizi tanimiyor etmiyor belki cok farkli karakterlerdesiniz belki birbirinizde sevmeyeceginiz şeyler var.. aklinizi karistirmak icin evlilikten bahsetmiş olabilir yerinizde olsam hemen guvenmezdim. Bence bu kisi senin mutlu olacağın kisi degil, aşık olduğun adamla evlenmelisin. Eger aşığım dersen söyledigim herseyi unut ve mutlu olmaya bak. Çünkü aşkı bulunca kaçırmamak lazım :)
Benimde yanın çevremde böyle güzel bir örnek var tabi ki tanımsya çalışıcam bir fırsat vericem allah herkese gönlündekini versin teşekkür ederimValla kim ne derse desin,bana hiç kısmet olmadı ama benim için benden 10 yaş büyük adam demek işi gücü düzeni oturmuş yaşıcağını yaşamış aklının dışarıda kalmasına sebep kalmicak aklı başında adam demek. Bu yüzden ben olsam mutlaka tanır ama henüz evlenmek istemediğimi söylerdim.Arkadaşım 23 yaşında kocası 33 . Deli gibide mutlular. Tabiki mutlu olurlar. 23 yaşındaki erkeğin düzeninden olgunluğundan ne olucaktıki yani. Bu arada etrafınızdaki 30 yaşındaki adamlarla değerlendirmeyin karşınızdaki insanı. Etrafınızda 30 yaşında ve bekar bi adam varsa ona istinaden değerlendirin. 20 yaşşında evlenmiş bir erkek 30 yaşında hala işe yaramaz olabilir. Erken evlendi diye erken baba oldu diye erken sorumluluk altına girdi diye bıkmış sıkılmış kendini şaşırmış bu yüzden mantıksız bir adam olabilir.Ama hiç evlenmemiş 30 yaşında bir adam demek bir çok şeyi yaşamış çoğu şeyde artık aklı kalmamış mutlaka düzeni oturmuş işi gücü geliri düşünce yapısı yerleşmiş bir adam demektir ki buda herşey demektir. Ben erkek arkadaşımla 19 yaşından beri birlikteyim.Yaşıtızda.Şuan 23 yaşındayız.Ama bugün evlenelim dese yine hayır derim çünkü daha erken.Bu yaşta o sorumluluğun altına girerse kafayı bozabilir. Ama eğer hayatımdaki şimdiki erkek arkadaşım olmasaydı ve ben bu yaştayken 33 yaşında herşeyi oturmuş hiç evlenmemiş bir adam benimle ilgilenseydi mutlaka onu tanımak isterdim.Kesinlikle hatta. Evlilik için gerekli olan doygunlukta düzende netlikte o adamda vardır çünkü. Bu yüzden yerinde olsam tanırdım.