- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
- Konu Sahibi Vurkadehiustam
Ben istemezdim. Siz de istemeyin bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En ideali erkeğin 2-3 yaş büyük olması bence...29 yaşında bi kadının 22 yaşında bi erkekle olması normal mi? Yaşa takılanlardanmısınız yoksa anlaşmak mı sizin için önemli?
22 yaşındaki bi erkekte daha çocuk değil mi?
Çocuk neden 29 yaşında biriyle olmak ister kadın neden 22 yaşındaki çocuğa bakar. Yaşı sadece sayıda ibaret gördükleri için mi acaba ? Siz 22 yaşında biriyle sevgili olur musunuz? Bu sağlıklı bi psikolojimi yoksa yalnızlık duygusumu
sen yine de büyük konusma =))23 yaşındayım. 22 yaşındaki erkek dünya ahiret kardeşimdir
29 yaşında bi kadının 22 yaşında bi erkekle olması normal mi? Yaşa takılanlardanmısınız yoksa anlaşmak mı sizin için önemli?
Çocuk neden 29 yaşında biriyle olmak ister kadın neden 22 yaşındaki çocuğa bakar. Yaşı sadece sayıda ibaret gördükleri için mi acaba ? Siz 22 yaşında biriyle sevgili olur musunuz? Bu sağlıklı bi psikolojimi yoksa yalnızlık duygusumu
29 yaşında bi kadının 22 yaşında bi erkekle olması normal mi? Yaşa takılanlardanmısınız yoksa anlaşmak mı sizin için önemli?
Aynen. Sorun yaş farkı değil. Yaşı çok çok küçük.7 yas fark dert degil de cocugun 22 yasinda olmasi sIkintili, cok kucuk.
V Vurkadehiustam kime ne kesinlikle aşka inanan bir insanım❤ kuzenim erkek 19 yaşında eşi 29 yaşında evlendiler dünyalar tatlısı kızları oldu evlerine gittim huzur kokuyor görmen lazım![]()