Yaş farkını önemsermisiniz?

Herkesin kendi tercihi.
Kendi adıma ben önemsemedim.
Sizde nasıl mutlu olacaksanız öyle yasayın.
Hayat başkalarının düşüncelerine göre yasamak için çok kısa.

her iki tarafta reşitse beni alakadar etmez der geçerim. bir arkadaşım bana bu konuda danışıyor akıl istiyorsa zorlukları hakkında onunla elbet konuşurum. sizin konunuz dedikodu gibi olmuş. olayın neresindesiniz siz?

Yaş farkı fazla gibi ama yine de net bir şey diyemem.39 ve 32 olsa daha iyimser bakabilirdim.yalnız şunu da göz önünde bulundurmak lazım o henüz hayatının baharında belki daha işe girecek daha fazla insan tanımak isteyecek daha fazla gezmek tozmak isteyecektir ne de olsa genç ,tecrübe sahibi olmak ister.ama siz bir müddet sonra evlenmek istediğinizde onun için erken olacaktır.siz kendinizi biliyorsunuz kendinizi tanıdınız ama o daha kendini tanımıyor, ne istediğini bilmiyor.bu hakikatten bu kadar kısıtlı Bilgi ve seçenekle doğru seçimde bulunamayabilir.sizin doğru kişi olup olmadığınızı anlamadan evlilik içinde kendini görebilir.açıkçası evlilik boyutunda çok katı değilseniz illaki olsun diye ısrarınız yoksa olabilir.ama ben ciddi başlayıp zamanı geldiğinde de illa evlenirim diyorsanız çok riskli olur bu ilişki

29 yaşında bi kadının 22 yaşında bi erkekle olması normal mi? Yaşa takılanlardanmısınız yoksa anlaşmak mı sizin için önemli?
22 yaşındaki bi erkekte daha çocuk değil mi? 🤦🏻‍♀️
Çocuk neden 29 yaşında biriyle olmak ister kadın neden 22 yaşındaki çocuğa bakar. Yaşı sadece sayıda ibaret gördükleri için mi acaba ? Siz 22 yaşında biriyle sevgili olur musunuz? Bu sağlıklı bi psikolojimi yoksa yalnızlık duygusumu
En ideali erkeğin 2-3 yaş büyük olması bence...

29 yaşında bi kadının 22 yaşında bi erkekle olması normal mi? Yaşa takılanlardanmısınız yoksa anlaşmak mı sizin için önemli?
Çocuk neden 29 yaşında biriyle olmak ister kadın neden 22 yaşındaki çocuğa bakar. Yaşı sadece sayıda ibaret gördükleri için mi acaba ? Siz 22 yaşında biriyle sevgili olur musunuz? Bu sağlıklı bi psikolojimi yoksa yalnızlık duygusumu

7 yas fark dert degil de cocugun 22 yasinda olmasi sIkintili, cok kucuk.

Olgun kadınlardan hoşlanıyor olabilir ancak 22yas cokkucuk. Daha çocuk. Size beklediğiniz olgunluğu sağlayamaz. Hele sen 40 olunca o daha 33 olacak en deli çağlarında olacak. Çok riskli.

Herkesin tercihi farklıdır ama erkek 29bayan 22olsa daha iyi bence
22yaşındaki erkeğe montunu giydir
atkısını tak karşı parka yolla :KK8:

Valla ben fersah fersah büyük seviyorum :-)
Bir iki kere kendi yaşıtımla denedim onunla bile yapamadım. Karşındakine bağlı istisnalar vardır ama bence hiç girme o topa.
Erkeğin olgunu muzun olgunu gibi. Yersen tatlı, tatlı yapsan şerbetli, yoğurtla karıştırsan macun olur her şeyle yersin :-) olmuş çünkü 😂

Ben 30 sevgilim 25 yaşında, iki senedir birlikteyiz. gayet mutluyuz, evlenmeyi düşünüyoruz nasip olursa.

Back
X