Yaş farkını önemsermisiniz?

İlişkimiz başladığında sevgilim 23 yaşındaydı, ben de 26 olmak üzereydim. Uzun zamandır birlikteyiz, mutluyuz.
Ama şimdi 30 yaşındaki halimle onun 23 yaşıyla tanışsam hayatta yapamazdım. Çok olgun bir insan olmasına rağmen "o zamanlar ne kadar da minnakmış" diyorum.

7 yaş çok; 22 yaşındaki erkeği düşününce daha da çok bence.
 
29 yaşında bi kadının 22 yaşında bi erkekle olması normal mi? Yaşa takılanlardanmısınız yoksa anlaşmak mı sizin için önemli?
22 yaşındaki bi erkekte daha çocuk değil mi? 🤦🏻‍♀️
Çocuk neden 29 yaşında biriyle olmak ister kadın neden 22 yaşındaki çocuğa bakar. Yaşı sadece sayıda ibaret gördükleri için mi acaba ? Siz 22 yaşında biriyle sevgili olur musunuz? Bu sağlıklı bi psikolojimi yoksa yalnızlık duygusumu
Ben olmazdım. Ben yakın yaşta olup ayni seyleri ayni zaman yaşamak isterim.
 
29 yaşında bi kadının 22 yaşında bi erkekle olması normal mi? Yaşa takılanlardanmısınız yoksa anlaşmak mı sizin için önemli?
22 yaşındaki bi erkekte daha çocuk değil mi? 🤦🏻‍♀️
Çocuk neden 29 yaşında biriyle olmak ister kadın neden 22 yaşındaki çocuğa bakar. Yaşı sadece sayıda ibaret gördükleri için mi acaba ? Siz 22 yaşında biriyle sevgili olur musunuz? Bu sağlıklı bi psikolojimi yoksa yalnızlık duygusumu
ne yalnızlık nede psikoloji birbirinizi seviyorsanız ve anlaşıyorsanız kimsenin lafına bakmayın mutluluklar dilerim
 
23 yaşındayım, 22 yaşında biriyle birlikte olamam. Erkek arkadaşım 27 yaşında, 4 yaş farkı bile az. Erkekler maalesef çok geç olgunlaşıyorlar.
 
bu konuda çok önyargılıydım

ama anladım ki erkekler yaşla falan olgunlaşmıyor aksine yaşla daha da sinsileşen yalanlarını gizleyebilen türleri var.

o yüzden olgunluk yaşta değil başta diyorum artık. dış görünüş olarak birbirlerine uygunlarsa kafaları karakterleri uyuşuyor hayatları benziyorsa neden olmasın
 
Akranim olan esimi tanidiktan sonra yas farkina onem vermeye basladim.su genc yasimda beni hayattan bezdiren hergun action yasatan adamdan sonra kendimden en az 10 yas buyuk ne istedigini bilen hayatin vemberinden gecmis anasiyla danasi arasindaki dengeyi kurabilen bir adam olmasinj cok isterdim.topa tutulucam belki ama 15 yas bile olabilir. Ici gecsin emeklilik yasi gelsin ben evin icinde halay cekeyim o hayattan bezsin ona bile raziyim ama yeterki anacim babacim diyip karisiyla aradaki dengeyi kuramayan bir erkek olmasaydi.
 
Erkeklerin genç kız aşkından dolayı bu erkek geç olgunlaşır safsatasını çıkardıklarını düşünüyorum valla. Görende 30 40 yaşlarındakilerin hepsinin olgunlukta çığır açtığını sanar. Gayet olur eğer anlaşıyorlarsa. Adamın karakterinde bitiyor iş yaşla olgunluk bahane yani. Aynen devam 👍🏻
 
Bana göre en fazla 3 hadi bilemedin 4 yaş olmalı.Ama bu özneldir nedeni de istisnalar olsa da erkeklerin geç olgunlaşması.Sagopa Kajmer'in de şarkısında dediği gibi istisnalar kaideyi bozmaz.Siz mutluysanız kimseye laf demek düşmez.
 
Back
X