- 15 Aralık 2019
- 143
- 165
- 53
- 34
- Konu Sahibi Vurkadehiustam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
39 yaşındaki erkek de olgun değil ya bu kişilik meselesi32 ve 39 olsa neyse de 22 yasinda erkek çocuk yahu
22 yasinda en kişilikli erkek yine de çocuktur. Erkekler zaten olgun değildir. Ama 22 yas çocuktur bilginize39 yaşındaki erkek de olgun değil ya bu kişilik meselesi
aynı şeyi düşünmüştümsen yine de büyük konusma =))
Ben olmazdım. Ben yakın yaşta olup ayni seyleri ayni zaman yaşamak isterim.29 yaşında bi kadının 22 yaşında bi erkekle olması normal mi? Yaşa takılanlardanmısınız yoksa anlaşmak mı sizin için önemli?
22 yaşındaki bi erkekte daha çocuk değil mi?
Çocuk neden 29 yaşında biriyle olmak ister kadın neden 22 yaşındaki çocuğa bakar. Yaşı sadece sayıda ibaret gördükleri için mi acaba ? Siz 22 yaşında biriyle sevgili olur musunuz? Bu sağlıklı bi psikolojimi yoksa yalnızlık duygusumu
ne yalnızlık nede psikoloji birbirinizi seviyorsanız ve anlaşıyorsanız kimsenin lafına bakmayın mutluluklar dilerim29 yaşında bi kadının 22 yaşında bi erkekle olması normal mi? Yaşa takılanlardanmısınız yoksa anlaşmak mı sizin için önemli?
22 yaşındaki bi erkekte daha çocuk değil mi?
Çocuk neden 29 yaşında biriyle olmak ister kadın neden 22 yaşındaki çocuğa bakar. Yaşı sadece sayıda ibaret gördükleri için mi acaba ? Siz 22 yaşında biriyle sevgili olur musunuz? Bu sağlıklı bi psikolojimi yoksa yalnızlık duygusumu