Insallah sayenizde bi güven geldi icime
Aaa evet bu kitap okuma konusunu ogretmenimizde soylemisti. Bu yuzden kitap okumamiz icin bize zaman veriyordu. Benim diksiyonum iyidir. Ayrica kitap okurum bana faydasi var. Bir paragrafi hizlica okusam bile ne okudugumu anlayabiliyorumBir de aynı zamanda ygs dil anlatım testlerinde (dil anlatım diye geçiyordu heralde hatirlamiyorum) paragraf sorularini cozmemde çok kitap okuyor olmamin faydası olmuştu. şimdi dersleri bırak kitap oku demem ama dil anlatım için bol bol paragraf soruları çöz. süre tut. bakalım ne kadar sürede yapabiliyorsun. Çünkü o uzun sorular zaman alır. Ben sözel cikisliydim ama matematikte de şıklardan deneyerek bazı matematik sorularını çözebilmistim. Tecrubelerim bunlar. Inşallah çok güzel puanlar alirsin
Bisey sorcam sizinde sinav donemleriniz oldumu ygs lys gibiTabiki de kendine guveneceksin. Guvenmeden hicbir sey olmaz. Digerlerinden hicbir farkin yok. Sadece calismak ve calismamak farki. Sen de cok calis insallah olur..
Bisey sorcam sizinde sinav donemleriniz oldumu ygs lys gibi
O zaman siz bayagi sıkı calismissinizdir. Is konusunda sıkıntınız yoktur umarim :)Tabi oldu. Ben meslek lisesi mezunuyum ve dil okudum.hem de kat sayi tam kalkmamisti :))
O zaman siz bayagi sıkı calismissinizdir. Is konusunda sıkıntınız yoktur umarim :)
Umarim hersey yolunda gider. Tekrrdan hersey icin tesekkur ediyorum size ben uyim artik iyi gecelerrBen evde ceviri falan yapiyorum canim kendi meslegimi icra etmiyorum kendi butigimi acmak icin egitim falan aliyorum
Ama bu düusünce yalın yanlış bilemezssin benim abim 4 yıllık okudu ama is bulamıyor yeterki sen ekmeğini yyastan çıkarmayı bilEczacilik okuyup eczanede calisan akrabam var. Maasi az . Iscilige gore cok az yukseltebiliyolar yerden yere degisiyor
Ama bu düusünceyanlış bilemezssin benim abim 4 yıllık okudu ama is bulamıyor yeterki sen ekmeğini tastan çıkarmayı bilEczacilik okuyup eczanede calisan akrabam var. Maasi az . Iscilige gore cok az yukseltebiliyolar yerden yere degisiyor
Ama siz bilgisayar bolumu dediniz suan hemsirelik okuyorsunuz. O halde bolum degistirdiginiz icin baska sinava girdiniz mi?Ben varım Meslek Lisesi Bilgisayar bölümü mezunuyum.Benim okuduğum zaman katsayı muhabbeti vardı ve yüksek puan alsan bile başka bir bölüm yazman imkansızdı. Neyse mezun olduktan sonra dedim bir sene dershaneye gideyim ( son senemde gidememiştim ) O sene de şansıma katsayı kalktı. Sayısaldan hazırlandım YGS 2 puanım 350 civarıydı ( okul puanıyla birlikte) ve şu an hemşirelik okuyorum. Yani hayatta yapılamayacak şey yok bu sene istediğin olmazsa hayatın sonu değil. Kesinlikle istemediğin bir bölüme gitme, ben de lisedeki bölümümü hiç sevmedim, üniversite de okumak istemedim. Hayatımda verdiğim en doğru karar oldu. Anestezi için sağlık liselerinden dolayı şansın fazla değil, ama çalışırsan olmayacak bir şey yok, YGS puanınla hayli hayli girebilirsin.
Ama siz bilgisayar bolumu dediniz suan hemsirelik okuyorsunuz. O halde bolum degistirdiginiz icin baska sinava girdiniz mi?
Sen suan okuyomusun kacinci senenHayır ygs ye girdim ygs puanımla tercih yaptım. Yani sen de kimyadan mezun olduğun takdirde atıyorum ygs 2 puanın 350yle hemşirelik yazabilirsin başka bir sınava girmene gerek yok ki.
Sen suan okuyomusun kacinci senen
Sen suan okuyomusun kacinci senen
Cok caliskan olmalisin 350 puan aldigina gore.? Neler yaptin anlatirmisin nasil calistin yani vaktin oldumu? Surekli calisiyormuydun yoksa ara ara mi ?Hayır ygs ye girdim ygs puanımla tercih yaptım. Yani sen de kimyadan mezun olduğun takdirde atıyorum ygs 2 puanın 350yle hemşirelik yazabilirsin başka bir sınava girmene gerek yok ki.
Vayy muthis. Tebrik ediyorum seni guzel bir bolum kazanmissin. Umarim bende saglikla ilgili bir alanda kazanirimSon senem 4.sınıfım.
Cok caliskan olmalisin 350 puan aldigina gore.? Neler yaptin anlatirmisin nasil calistin yani vaktin oldumu? Surekli calisiyormuydun yoksa ara ara mi ?
Vayy muthis. Tebrik ediyorum seni guzel bir bolum kazanmissin. Umarim bende saglikla ilgili bir alanda kazanirim
Hmm dershaneyede maddi durumum yetmez. Ama yinede dediginiz gibi azmedince hersey olur. Umarim sizinde istediginiz seyler hayatta hep olumlu olurDediğim gibi lise bittikten sonra bir senemi sadece ygsye ayırdım. Hafta içi dershaneye gidiyordum. Matematiğim fena değildi fen için de özel ders aldım birkaç kere. İnsan azmedince yapamayacağı şey yok ama en önemlisi kendine inanmak. Sen de yapabilirsin neden yapamayasın ki ? Umarım gönlünden geçen olur
Hmm dershaneyede maddi durumum yetmez. Ama yinede dediginiz gibi azmedince hersey olur. Umarim sizinde istediginiz seyler hayatta hep olumlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?