Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maya dan degil bana göre cunku ben her ikisi ile de pastane poğaçası olarak yapıyorum. Tariften kaynaklı derim sizin sorununuz.Hatta yine yapacağım ben misafir gelecek benim de yarın sabah dan yaparım bende.
Maya dan degil bana göre cunku ben her ikisi ile de pastane poğaçası olarak yapıyorum. Tariften kaynaklı derim sizin sorununuz.Hatta yine yapacağım ben misafir gelecek benim de yarın sabah dan yaparım bende.
Yalnız unu kontrollü ekleyin fazla ekleyip sert olmasın mayalı olduğu için ele yapışık olacak bir kıvamda olması gerekiyor ki pogacalariniz yumuşak güzel olsun. Deneyin bunu birebir mutlaka.Afiyet olsun.
Maya faek etmez.Hamurunuz çok serttir.içi pişmiyorsa fırını çok yüksek derecede mi kullanıyorsunuz acaba? Bu da benim tarifim.Çok şükür hep yaparım çokta güzel olur.Belki işinize yarar
Maya faek etmez.Hamurunuz çok serttir.içi pişmiyorsa fırını çok yüksek derecede mi kullanıyorsunuz acaba? Bu da benim tarifim.Çok şükür hep yaparım çokta güzel olur.Belki işinize yarar