Yaşın kaçtı canımBen yaşıtlarım çocuksu geldiği için bikaç yaş büyük olması tercihim ama fazla yaş farkına da karşıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşın kaçtı canımBen yaşıtlarım çocuksu geldiği için bikaç yaş büyük olması tercihim ama fazla yaş farkına da karşıyım
Yaşın kaçtı canım
ben 92 doğumluyum 99lularla kendimi hayal bile edemiyorum
ben 92 doğumluyum 99lularla kendimi hayal bile edemiyorum
Çok genel bir düşünce ama bu. Erkekler daha geç olgunlaşıyor düşüncesi .Sen 92 liysen 87 lilere kadar uygun
99 küçük oluyor senden ya ?
Erkekler daha geç olgunlaşıyor
Çok genel bir düşünce ama bu. Erkekler daha geç olgunlaşıyor düşüncesi .
Öyle erkekler var ki 18-20 yaşında olgun efendi kendi ekmeğini kazanan ,
Öyle erkekler var ki 35 yaşında çocuk gibi , saygısız , empati yeteneği gelişmemiş baba parası yiyen
Hiç sevgilisi olmamış ve kendinden küçük bir kızla daha özgüvenli hissedecek. Ezik!Yaklasık 20 gün önce basımdan gecen olayı yazacagım. Canımı sıkan bir konu . Arkadas vasıtasıyla biri ile tanıstım . İkimizde 25 yaşındayız . Geçmiş ilişkilerden konuştuk. Ben anlattım ilk sevgilim 15-16 yaşlarında oldu bugune kadar 7 sevgilim oldu dedim sıra buna geldi bunun hiç sevgilisi olmamış. Gayet kibar efendi biriydi . Neden sevgilin olmadı bu yaşa kadar diye sordum. İş güç okul fırsat bulamadım dedi . Yaşımı da buluşmada o gün öğrendi. Hayattaki beklentilerimizden konuştuk. Bana şöyle dedi ; İyi kızsın ama benim kriterlerime uymuyorsun . Ben kendimden 5-7 yaş arası küçük biriyle gelecek kurmak istiyorum. Seninle gelecek kuracak olursam ileride sorun yaşayacağımı düşünüyorum hissediyorum dedi .Açıkça söylemek gerekirse ben olumlu bakıyordum ama bu sebeplerle veto yemek beni üzdü .Gayet de olgun gözüküyordu ama bakış açısı pek olgunca gelmedi bana , hiç sevgilisi olmamış biriyle gelecek kurmak istiyormuş .Bilmiyorum canım çok sıkıldı.
Neymiş ? ben 18 yaşındayken sevgililerimle gezmişim eğlenmişim , bu da 18 yaşındayken çalışıp okumuş zorluk çekmiş. Çekemiyor beni .Hiç sevgilisi olmamış ve kendinden küçük bir kızla daha özgüvenli hissedecek. Ezik!
Öyle amaAy eziklikle ne alakası var yaa ne fenasınız![]()
Benim hoşlandığım kişiler abazan olmayan düzgün tipler, arkadaşlarımda bu tiplerden hoşlanıyor ama hoşlandıklarımızın ağzını aradığımız zaman daha genç istiyorlar .Adamin arthur schopenhauer okuduğunu vede kendinden küçük ıstiyorum dedigi aynı zamanda 7 kişi ile birlikte olduğunuzu ona anlattiginizi okuyunca aha dedim kesin ekşi sözlük yazarı ve redpillci. Hiç sekmez. Evvela kadın kac tane erkekle beraber olursa erkeğe sadakati o derece azalirmis ki bu sanırım bilimsel temellere dayanıyor. Böyle diyerek kaybetmissiniz. Onu geçtim o tarz erkeklerin dusuncesine göre kadının cinsel değeri 23 ten sonra düşüyor bununda bilimsel temeli var hatta ama son zamanlarda erkekler baya bi dile getiriyorlar bunu. Ayrıca okuduğu yazarın kadınlar için ne yazdığını merak ediyorsanız aşkın metafizigini okuyun :)
Ben buna benzer bi konu açtım isterseniz bakabilirsiniz. Bende 23 yasindayim yasitiz nerdeyse ve malesef etrafimda ki yaşıt erkeklerin %90 i bu düşüncede. hatta büyük çoğunluğu 30 yaşındaki kadını ölü görüyor. Ha bide birlikte olduklarim benden yaşça büyüktü diyerek iyice tüy dikmissiniz bide.
Mantık şu kadın evlenme yaşına kadar her halti yerler yaparlar piç adamlarla sonra da efendi bi adam bulup evlenurler diye sizde resmen o profili cizmissiniz.
Son zamanlarda erkeklerde inanılmaz bi farklilik oldu kadın iliskilerde ozgurlesrikce erkekler daha da muhafazakarlasti. Oturup gerçekten düşünmek lazım zira gidişat çok tehlikeli
Griple cebelleşiyorum uzun anlatamiycam. Redpill için ekşi sözlük başlığını okuyun ha bide mgtow bunlar yeni akımlar ama çok hızlı yayiliyorlar.Redpill ne anlama geliyor? Benim hoşlandığım kişiler abazan olmayan düzgün tipler, arkadaşlarımda bu tiplerden hoşlanıyor ama hoşlandıklarımızın ağzını aradığımız zaman daha genç istiyorlar .
Peşimizde de genelde 30 yaş ve üstü oluyor.
Böyle düşünmeleri çok yanlış 23 yaşındaki bir kız çocuktur . Kadın dediğin 30 -40 yaş arası en güzel çağı bence
Redpill olayını hatırladım , 20lik kızlar 40lık adamları ne yapsın, su akar yolunu bulur, geçmiş olsun sizeGriple cebelleşiyorum uzun anlatamiycam. Redpill için ekşi sözlük başlığını okuyun ha bide mgtow bunlar yeni akımlar ama çok hızlı yayiliyorlar.
Malesef ki oyle 30 lu yasta birinin de bizimle ilgilenmesinin altında da onlardan genç oluşumuz sebep zaten. Nerdeyse tüm erkekler. 23 yaşında ki akıl bağlı ile çocuk sayılabilir ama biyolojik olarak değil malesef. Ne hikmetse evrimin mufredattan kaldirmasini bile zerre takmayan adamlar evrensel psikoloji diye yirtiniyorlar işlerine geliyor çünkü. Sexual market value denilen bi kavram var cinsel piyasa değeri diye. Kadın 23 yaşında bunun zirmesini yasarken bu erkekte 33-35 tekabul ediyor kadının en doğurgan erkegin en verimli olduklari dönem ve bu kadınlarda 23 ten sonra düşüyor.kadının yaslanmasi da cekiciligide o yüzden erkeklere göre cok daha erken başlayıp bitiyor. Kadını sadece üreme aracı gören erkeklerde buna dikkat ediyor yani çocuk mocuk akıl bağlı pek enterese etmiyor onları. Bunu etrafimda çok çok görüyorum. 40 li adamlar 30 luk teyzeyu napcam diyip 20 likler peşinde. Gözlem gücüm kuvvetlidir bu durum dogusundan batısına hiç fark etmiyor hatta batı vede görece muhafazakar olmayan erkeklerde cok daha baskın olmaya basladi