Diğer özelliklerine göre değişir tatlımKendinizden 4-5 yaş küçük birisiyle evlenir misiniz kizlar?
Diğer her şey iyi ve uygun sadece yaşDiğer özelliklerine göre değişir tatlım
Diğer her şey iyi ve uygun sadece yaş
O zaman olabilir bence sıkıntı olmuycak şekilde biriyseDiğer her şey iyi ve uygun sadece yaş
Diğer her şey iyi ve uygun sadece yaş
Zaten bu toplum bakış açısından dolayı düşünüyorum bu durumu, sorun yaratabilirler diye ama yaştan başka sıkıntı yok sadece bu durumda olanlar ne yapardı merak ettim.Anlaşıyor musunuz?
Karakteri nasıl?
Dış görünüşü nasıl?
Bunların hepsi önemli
Bazı insan yaşından büyük durur bazısı küçük.
Bizim milletimiz çok meraklıdır yaşa işe görünüşe
Eğer karşındaki yaşından daha küçük
Sende yaşından daha büyük duruyorsan canını çok sıkabilirler.
Ben bu durumu anormal buluyordum daha doğrusu kendim icin hiç istemiyordum belki de başıma geldi diye bu kadar takıyorum bilmiyorum ama ondan büyük olmam nedense bana benim için eksiklik gibi geliyor ya da sanki olumsuz bir şeymiş gibi. O yüzden diğer insanların fikirlerini merak ettim bu konuda.Bence yaş farkı önemli değil... Bana 10 yaşa kadar normal geliyor ama kafanızın gerçekten çok iyi uyuşması lazım
Evet ama 25ımdeysen 20yasındakıyle olmaz.Kendinizden 4-5 yaş küçük birisiyle evlenir misiniz kizlar?
Kalbinde kafanda tamamsa kimseye yaşını söyleme sende.Zaten bu toplum bakış açısından dolayı düşünüyorum bu durumu, sorun yaratabilirler diye ama yaştan başka sıkıntı yok sadece bu durumda olanlar ne yapardı merak ettim.
Yok öyle değil.Evet ama 25ımdeysen 20yasındakıyle olmaz.
Yaslar ne peki?Yok öyle değil.
SırYaslar ne peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?