ya aferım bana bır numarayı gordum dedım kı bunu BBe_Ni_1012
yaptı kesın sakızlıyı gordum bunu yapsa yapsa kakao yaptı dedım Kakao ve Ben
amaa barbiliyi Nevreste
sanmıstım tutmadı
Yok kız ,gerçek öyle düşündüğümden dedimEt yemekleri konusunda iddiam yok benim.Oğlum et soteyi ve köfteyi çok seviyor ,illa onları yap diyor,ya onları yaparım ya da ızgarada
amaa barbiliyi Nevreste
sanmıstım tutmadı
amaa barbiliyi Nevreste
sanmıstım tutmadı
Ay ne mutlu bana kendi tarzimi yansitabilmissem:) lisabella editorumuzde soylemisti bunu sagolsun oy veren begenen herkese cok tesekkur ederim gonulden
Ay ne mutlu bana kendi tarzimi yansitabilmissem:) lisabella editorumuzde soylemisti bunu sagolsun oy veren begenen herkese cok tesekkur ederim gonulden
bu arada ım herkesın elıne saglık ben tam bı tatlıcı oldugum ıcın ac karnına tatlı gune ıulk tatlı ıle baslayan bır kız oldugum ıcın hepsını cok begendımmm
ıkı tarıf arasında gıdıp geldım tek tek yorum yapılıyo muydu burda unutmusum :) en son ramazan soffralarına bakıp cıkmıstım :)
ay tşk ederim bilmiyorum kı yapılacaktı en son ama Huy Meselesi
bagımlılık yapıyor bu yarısmalar dmi
evının bahcesıne bıttım ya masallah gule gule otur evınde :) basarılar
Oyle gıbı oluyo gercekten bende ıkı yumurcak bırı okula basladı persembe gunu ufaklık krese gıdıyo esım evdeydı bır aydan daha fazla tatıl ıznınden sonra dr ıstırahatı eklendı falan maaıle evde olunca sosyal medyaya cok zaman kalmıyo gelmeye calısırım yıne et yemeklerıne katılasım yok son dak bısey cıkmazsa sızlerı desteklıycem artık
Oyle gıbı oluyo gercekten bende ıkı yumurcak bırı okula basladı persembe gunu ufaklık krese gıdıyo esım evdeydı bır aydan daha fazla tatıl ıznınden sonra dr ıstırahatı eklendı falan maaıle evde olunca sosyal medyaya cok zaman kalmıyo gelmeye calısırım yıne et yemeklerıne katılasım yok son dak bısey cıkmazsa sızlerı desteklıycem artık
Allah zihin açıklığı versin yavrularına.Benim eşimde senelik izini yeni bitti.Arada kaçamak yapıp girdim yine,et yemeklerinde iddiam yok ama bakalım,nasip
Allah zihin açıklığı versin yavrularına.Benim eşimde senelik izini yeni bitti.Arada kaçamak yapıp girdim yine,et yemeklerinde iddiam yok ama bakalım,nasip