Yaş sınırı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

anka_34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-17
Puanlar
1
Herkese merhabalar ben 27 yaşında bir bekar kızım beni biriyle tanışırdılar 40 yaşında 2 çocuklu bir beyfendiyle çocukları büyük ama şöyle bir sıkıntı var 27 yaşında bir bekar hiç evlenmemiş bir kızla 40 yaşında çocuklu bir erkek evlene bilirmi ben herşeyiyle kabul ettim onu çocukları da onuda sadece benim ailem kaldı anlatmak ama benim ailem biraz karşı gele bilir ben onu alıp ailemle tanışırsam rızanızı almaya geldik sevdik kabullendik biz böyle diyip Allah'ın emriyle beni sizden istiyor desek olurmu sizdende fikir almak istiyorum

Gitsin kendi yaşında birini bulsun. Sizin de ne işiniz var genceciksiniz çocuğunuz yok henüz, ileride yaş farkından dolayı kesinlikle sıkıntı yaşayacağınız bir evlilikte hem adama hem çocuklarına hizmetçi ve bakıcı olmaya bu kadar mı meraklısınız? Adam zengin herhalde yoksa niye yani niye?

Konu sahibi cevap yazmamış ama bencede çocuklu biriyle denk biri evlenmeli yada dul biri boşanmış biri olgunluk vs olablr şimdilik uyumludur da ama direk ailene beni istiyo demek abest kaçar sanki
Önce yasitiniz olanlarla tanistirsaydilar keşke
Toz pembe değil evlilik bı çok sorun çıkar illa sizi pamuklarda gezdirmicek bu adam emin olun en ufak biside evlenmeseydin der en basitiinden ...
Gençsin diye ondan bı farkin olmicak

Zengin yaşı büyük kocaları olanlar bile ne dertler yandı gez dolaş bdvde istersen şimdilik herşey öyle böyle değil dersin ama ya evlenince buraya bı sürü problem yazarsan yazık değil mi ailen de karşı çıkar ongoruslu insanlar çünkü ailene ciksrma güvenlerini sarsma

Ben çok uygun buldum hazır çocuklar var çocuk derdi yok .Çocuklar büyük bakma derdi yok.Erkegin olgunu makbul .Gerçi kırk yaş küçük .Daha olgunu daha makbul olurdu .Mesela atmış olsa torunuda olurdu.Torun derdide olmazdi .Neredeyse hazır ev gibi yahu kat kat artı dolu bir ilişki.Al geç .

Hayir bu nasil yokluk ki adamin yerine konusmasi gereken cumleleri bile dusunmus, illa verdirecek kendini. Nasil bu kadar kendinizi kucuk görebiliyorsunuz yahu? Aileniz ne hata yaptida bu hale geldiniz, anlatin bizede bizde ayni hatalari yapmayalim.

Ciddi zeka probleminiz olması gerekiyor böyle bir evlilik için. 40 yaşında evlenmiş boşanmış çocuklu her şeyi yaşamış zaten sizle ne yaşayabileceğini düşünüyorsunuz? Bu yaştaki bir adam, 27 yaşındaki bir kadınla evlenmek istiyorsa tek amacı vardır.

27 de değilsin yani 26 yaşındasın kendini büyütmek için çabalama istersen

Nasıl bir yokluk bu anlamıyorum 40 yaşında 2 çocuklu adam tövbe tövbe

Afedersiniz ama boşanmış bir dul kadın kaç çocuklu olursa olsun bekar erkeği alıyorda genç bir kız boşanmış çocuklu bir erkeği neden alamıyor merak ediyorum kadınların hepsi gidip evli adamların altına yatarken hamile kalırken sesiniz çıkmıyor gelip burda genç bir kiz bir adamı sevmiş çocuklarını kabul etmiş evladı olarak görmüş birini nasıl aşağliya biliyorsunuz merak ediyorum hadi bunada cevap verin her boku yerkende cevabınız oluyor ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`