Yaş sınırı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

anka_34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-17
Puanlar
1
Herkese merhabalar ben 27 yaşında bir bekar kızım beni biriyle tanışırdılar 40 yaşında 2 çocuklu bir beyfendiyle çocukları büyük ama şöyle bir sıkıntı var 27 yaşında bir bekar hiç evlenmemiş bir kızla 40 yaşında çocuklu bir erkek evlene bilirmi ben herşeyiyle kabul ettim onu çocukları da onuda sadece benim ailem kaldı anlatmak ama benim ailem biraz karşı gele bilir ben onu alıp ailemle tanışırsam rızanızı almaya geldik sevdik kabullendik biz böyle diyip Allah'ın emriyle beni sizden istiyor desek olurmu sizdende fikir almak istiyorum

Bunu yazan erkek değilse ben de hiçbir şey bilmiyorum.

kaç kız, icazet falan bekleme. Hemen de hamile kal. Sakın durma

Sana cevap vermeye gerek yok çünkü ceza alacaksın

Kimin sesi çıkmıyor ya, onları da aşağliya biliyoruz gayet.

Kadın “DUL” erkek “BEKAR” ha.
“adamların altına yatmak” olarak gördüğün birliktelikte başarılar, yalnız iki çocuk varken altına zor yatarsın şimdiden temizliğe bulaşığa ütüye falan çalış.

Anka da olsa kuş kuştur arkadaşlar, aklıyla çok yaşasın.

Ne anlatıyon mahmut abi istediğini ala bilirsin! ne yükseldin?

Yazık kim ne hastalığı var Allah şifa versin ateşli hastalık mı geçirdin yavrum sen küçükken

Senden büyük adam herhalde seni evladı olarak görebilir diye düşünüyorum.

Herhalde bu adamla evlenmeye kalkınca kız isteme, düğün vs yapmayacaksındır diye umuyorum. Kaç yaşındaki çocuklu adam gelip kız mı isteyecek.

Ailenizin nasıl tepki vereceğini biz bilemeyiz. Kim tanıştırdı bilmiyorum ama benim 27 yaşında bekar hiç evlenmemiş bir kız arkadaşım, ya da tanıdığım olsa onu 40 yaşında dul 2 çocuklu bir adamla tanıştırmazdım. Hani yanlış anlamayın, çok sevdim, duygularımdan eminim deseniz sizi asla yargılamam. Ama böyle biriyle tanışmayı neden kabul ettiniz onu merak ediyorum? Ayrıca dikkatli olun, eski karısı bunu neden boşamış? 2 çocuklu bir kadın ciddi bir sebep olmadıkça kolay kolay boşanmaz.

Eski eşiyle muhatap olmasını istemiyorsan tavsiye etmem. Benim babam da 40 yaşında iki çocuklu olarak 32 yaşında bekar bir kadınla evlendi. Allah ondan razı olsun çok severim kendisini asla bizi kendi çocuğundan ayırmadı. Ama bence bekar ve kendi yaşıtı biriyle evlense çok daha mutlu olurdu. Benim annem ilk evlendiklerinde çok doldurmuştu bizi, o da korkusundan tabi. Baban evlenirse sizi unutacak sizinle ilgilenmeyecek artık diye. İlk seneler biz de küçüktük kötü davrandık ona yani zorladık.

Onun ilk evliliği ilk çocuğu olduğu için her şeye daha hevesli. Babam ilklerini yaşamış zaten. Annemle olduğu kadar ilgili değil. Ortak çocuklarıyla bizim çocukluğumuzla olduğu kadar ilgilenemiyor yaşı da var artık. Birçok yerde hevesi kursağında kalıyor kadının görüyorum yani. Babamı da uyarıyorum ama bir işe yaramıyor. Ve babam da bizimle görüştüğü için bazen annemle de görüşmek durumunda da kalıyor. Onların çocuğu var hayat boyu muhatap olacaklar mecburen. Bunu göze alıyorsan evlen ama bence böyle bir hata yapma. Babam iyi bir insan olmasına rağmen söylüyorum bunları. Romantizm yapmayı çok isterdim ama ilk evlilik gibi olmuyor maalesef.

Sizin kararınız ben sadece kendi perspektifinden yorumlayabilirim, boşanmış biri olarak yapmayın derim, o ilk zamanlardaki heyecan arzu zamanla kayboluyor. sonrasında ortada 2 çocuk ve yaş farkından kaynaklanan farklı bir kafa yapısı ile tartışmalar başlıyor.

Babanız iyi bir insan olsa, gider kendisi gibi çocuklu veya yaşı kendisine denk biriyle evlenirdi. Bilerek gitmiş gözü açılmamış kendisinden nerdeyse 10 yaş küçük genç hanımla evlenmiş.

Şu adamların kadınlarla ilgili aç gözlülüğünü, arsızlığını ama iyi biri diye ama mutlu oldular diye yorumlamayın Allah aşkına. İnsan babası diye kötüleyemez ama hayatın gerçekleri var.

Xten gelen bir incel daha. Kadınsan eğer ,boşanmış çocuklu yaşça büyük erkekle kendin evlenebilirsin. Adamların altına yatmak diyorsun bir de üsluba bak. Ayrıca evli erkeklerle birlikte olan kadınları da eleştiriyoruz , desteklemiyoruz burda.

Yanlış bir yerdesiniz şu an. Öfkelenmişsiniz. Aşağılayıcı yorumlara takılmayın. Onları eleyin. Onlara takılıp da ilişkinizi savunmanız gerekmiyor. Bu sizi yanlış bir yere sürükler. Burada sizin zarar görmemeniz için yazılan yorumlara dikkat edin. Önemli olan sizin mutluluğunuz ve ileride pişman olacağınız yanlış bir karar vermemeniz ve sizin zarar görmemeniz. Bu her birliktelik ve evlilik kararı için geçerli.

gördüğünüz üzere iyilik yaramıyor sayın seyirciler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`