Bu atarı ona yapabiliyor musun merak ettimO kova burcu bilmem anlatabldm mi ? ben tam bir kova erkegiyim demisti en basta. bende bu yuzden pek ustune gitmiyorum iste. madem kucumsuyorsjmn madem begenmiyorsun ayril diyorum sus sen sevioz herhalde diyor
Kova burcu bu kolaymi oyle lafının üstüne laf demek..himmm valla fena olur.kova burcuysa kesin iyi bir erkektir.bence hepimiz bir kova burcu erkeği bulamadığımız için intihar etmeliyiz.:)Kova burcu olunca ne oluyor konu sahibi? Cidden çok güldüm buna
Iste ayrilmistik ama cok yalvardi geri donmek istedicanım baglanır da sen simdi kac aydır onu hayatına almıssın da karsı taraf öyle olmayabilir seninle oyalanıyodur belki evli bile olabilir
oyuzdenmi işten yazıyor haftasonu yazmıyor. kovalıgı haftasonumu tutuyor. karsındakini senin gibi sanma . inan yanına gitsen sana söylediği söylemediği cok yalan vardır. madem evlenmek istiyor ki buda sana güven vermek için söylenmiş söz. gelsin annenle tanıstır yada annesiyle tanıs. suan 19 yasında bir genç kızla iş saatinde sıkıntısını dagıtıyorO kova burcu bilmem anlatabldm mi ? ben tam bir kova erkegiyim demisti en basta. bende bu yuzden pek ustune gitmiyorum iste. madem kucumsuyorsjmn madem begenmiyorsun ayril diyorum sus sen sevioz herhalde diyor
Bana hiç gerçekmiş gibi gelmedi, ne sevgisi ne karakteri..Arkadaslar merhaba. Benim sevgilim 28 yasinda ben ise 19. internetten tanstik ve 8 aydir suruyor. biz kavga ettik ve ayrildik ama 1 ay snra gelip cok pismanim cok ozur dilerim vs donmek istedi kabul ettim. mevkiisi cok iyi enka holdingde calsyr. bu yuzden kavgamzda falan beni hep kucumsuyor ama snra pisman oldgnu soyleyip ozur diliyor. Ve normal sevgili gibi degiliz yani. ben istiyorum konusalm arasin beni falan ama ben o yaslari gectim diyor. bazen deli bir asik gibi bazen olsamda olur olmasamda izlenimini veriyor ne yapacagimi bilmiyorum . onu seviyorum . haftaya ilk kez bulusacagiz gelecek buraya. Ama net iliskisi mi diye bilmem mesela haftasonu sormaz hic beni ama isteyken hep yazar. ama seni cok seviyorum evlenecegiz falan diyor. kesin konusma diyorum ben konusurum falan. ben onunla birlikteyken ilk zamanlar ciddi dusunmedim ve okuldan bir cocukla ciktim. her kavgamzda bunu yuzume vuruyor ve cok sinirleniyor. ondan baskasinin olmama dayanamiyor. ben ilgisiz bana cok diye dun hic mesaj atmadim. nerdesin sn yazmis. neyse iste boyle oldgu icin bende onun gibi yapiyorum umursamaZ davraniyorum ama napiyim blmiyorum yardim lutfen
Yok ve çekilir bir tip değil kova burcu kuzenim var kıl olurum ona işe bak üstelik oda erkekKova burcu bu kolaymi oyle lafının üstüne laf demek..himmm valla fena olur.kova burcuysa kesin iyi bir erkektir.bence hepimiz bir kova burcu erkeği bulamadığımız için intihar etmeliyiz.:)
Altın nasihat bunlar ışte daha 19 yaşındasın konu sahibi bunları kulak ardı edipte buralar da konu açmaEline, beline, diline hakim ol bi süre..
Kova burcu bu kolaymi oyle lafının üstüne laf demek..himmm valla fena olur.kova burcuysa kesin iyi bir erkektir.bence hepimiz bir kova burcu erkeği bulamadığımız için intihar etmeliyiz.:)
O olmasınYok ve çekilir bir tip değil kova burcu kuzenim var kıl olurum ona işe bak üstelik oda erkek
Yani konu sahibi hala gülüyorum ya))
Ne demek kova burcu bilmem anlatabildimmi ?))
Ay sanki adam astronot yada bilim adamı diyecektinde son anda kova burcu demişsin gibi..oyle bir acayip durum:)
Ama biraz üstten bakan tipler oluyorlar akrepin yandan yemisiO olmasın
Kova burcunu bilmem de kova gibi erkek ne bulduysa atıyor içine
Ne alaka ya? bende tam bi kova kadınıyım..O kova burcu bilmem anlatabldm mi ? ben tam bir kova erkegiyim demisti en basta. bende bu yuzden pek ustune gitmiyorum iste. madem kucumsuyorsjmn madem begenmiyorsun ayril diyorum sus sen sevioz herhalde diyor
Erkekleri pek öyle olmuyor demek kiNe alaka ya? bende tam bi kova kadınıyım..
Ama insan sevince hür,özgür olmak istemiyorki..
Yani enazindan ben öyleyim..
Kovayım ama aşığım ve eşime her türlü haber, hesap veririm..
Bence o burcunun özelliğine sığınarak seninle resmen oyun oynuyor..
Hay ağzını bal yesinAdam %90 evli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?