Yas sorunsali ve internet

O kova burcu bilmem anlatabldm mi ? ben tam bir kova erkegiyim demisti en basta. bende bu yuzden pek ustune gitmiyorum iste. madem kucumsuyorsjmn madem begenmiyorsun ayril diyorum sus sen sevioz herhalde diyor
oyuzdenmi işten yazıyor haftasonu yazmıyor. kovalıgı haftasonumu tutuyor. karsındakini senin gibi sanma . inan yanına gitsen sana söylediği söylemediği cok yalan vardır. madem evlenmek istiyor ki buda sana güven vermek için söylenmiş söz. gelsin annenle tanıstır yada annesiyle tanıs. suan 19 yasında bir genç kızla iş saatinde sıkıntısını dagıtıyor

Uzaklaşarak kaç arkadaşım..
Yaş farkı ciddi sorunlar açar ilerde başına, illallah edersin gençliğini harcama böylelerine.
Dün boşandım böyle bir tarz adamdan pişmanlığımı anlatmaya yeter herhalde...

Bana hiç gerçekmiş gibi gelmedi, ne sevgisi ne karakteri..
Iş yerinde pc başında zaman geçirmek için kendince bi eğlence bulmuş olabilir..
Buluşsanız bile dikkat et kendine..
Eline, beline, diline hakim ol bi süre..
Ondan emin olana kadar..

Kova burcu bu kolaymi oyle lafının üstüne laf demek..himmm valla fena olur.kova burcuysa kesin iyi bir erkektir.bence hepimiz bir kova burcu erkeği bulamadığımız için intihar etmeliyiz.:)
Yok ve çekilir bir tip değil kova burcu kuzenim var kıl olurum ona işe bak üstelik oda erkek

Kova burcu bu kolaymi oyle lafının üstüne laf demek..himmm valla fena olur.kova burcuysa kesin iyi bir erkektir.bence hepimiz bir kova burcu erkeği bulamadığımız için intihar etmeliyiz.:)

Bir de o kova burcu bilmem anlatabildim mi? demiş...
Nasıl anlamlar yüklemişse artık kova burcuna

O kova burcu bilmem anlatabldm mi ? ben tam bir kova erkegiyim demisti en basta. bende bu yuzden pek ustune gitmiyorum iste. madem kucumsuyorsjmn madem begenmiyorsun ayril diyorum sus sen sevioz herhalde diyor
Ne alaka ya? bende tam bi kova kadınıyım..
Ama insan sevince hür,özgür olmak istemiyorki..
Yani enazindan ben öyleyim..
Kovayım ama aşığım ve eşime her türlü haber, hesap veririm..
Bence o burcunun özelliğine sığınarak seninle resmen oyun oynuyor..

Erkekleri pek öyle olmuyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…