• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yas sorunsali ve internet

uykusuz98

çok toy
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
34
10
1
Arkadaslar merhaba. Benim sevgilim 28 yasinda ben ise 19. internetten tanstik ve 8 aydir suruyor. biz kavga ettik ve ayrildik ama 1 ay snra gelip cok pismanim cok ozur dilerim vs donmek istedi kabul ettim. mevkiisi cok iyi enka holdingde calsyr. bu yuzden kavgamzda falan beni hep kucumsuyor ama snra pisman oldgnu soyleyip ozur diliyor. Ve normal sevgili gibi degiliz yani. ben istiyorum konusalm arasin beni falan ama ben o yaslari gectim diyor. bazen deli bir asik gibi bazen olsamda olur olmasamda izlenimini veriyor ne yapacagimi bilmiyorum . onu seviyorum . haftaya ilk kez bulusacagiz gelecek buraya. Ama net iliskisi mi diye bilmem mesela haftasonu sormaz hic beni ama isteyken hep yazar. ama seni cok seviyorum evlenecegiz falan diyor. kesin konusma diyorum ben konusurum falan. ben onunla birlikteyken ilk zamanlar ciddi dusunmedim ve okuldan bir cocukla ciktim. her kavgamzda bunu yuzume vuruyor ve cok sinirleniyor. ondan baskasinin olmama dayanamiyor. ben ilgisiz bana cok diye dun hic mesaj atmadim. nerdesin sn yazmis. neyse iste boyle oldgu icin bende onun gibi yapiyorum umursamaZ davraniyorum ama napiyim blmiyorum yardim lutfen :(

o yasları gectim lafı inanadırıcı degil cünkü insan o yasta bile biriyle olsa onunla iletişim halinde olur gn boyu. yası sana göre cok büyük .bbence seni dahaiyi anlayacak yas ına yakın cevrenden biriyle görüs . simdiden küçümsüyorsa ilerde daha cok küçümser .bilemem ama ben güvenmezdim

Bu iliski cok saglikli bir iliski degil siz daha 19 yasindasiniz biraz daha yasi size yakin olmali yoksa beklentilerinizi cok karsilayamaz isteyken yazip haftasonu arayip sormamasi ayri bir problem ve gercekten deger veren bir erkek bu kadar rahat birakmaz sevdigi kadini sanal asklardan uzak dur boşver hayir gelmez

Aranızda çok yaş farkı yok mu ?
Yani 9 yaş daha ileri yaşlarda çok değil ama bu yaşlarda göze batıyor bence.

o yasları gectim lafı inanadırıcı degil cünkü insan o yasta bile biriyle olsa onunla iletişim halinde olur gn boyu. yası sana göre cok büyük .bbence seni dahaiyi anlayacak yas ına yakın cevrenden biriyle görüs . simdiden küçümsüyorsa ilerde daha cok küçümser .bilemem ama ben güvenmezdim
O kova burcu bilmem anlatabldm mi ? ben tam bir kova erkegiyim demisti en basta. bende bu yuzden pek ustune gitmiyorum iste. madem kucumsuyorsjmn madem begenmiyorsun ayril diyorum sus sen sevioz herhalde diyor

Daha hiç buluşmadınız ama seni başkasıyla paylaşamıyor öyle mi? İyiymiş. :işsiz:
Adam evli veya sevgilisi var bence buluşma.

28 yaşında olunca noluyormuş ki?! Bu iş olmaz gibi geldi bana. Çok bel bağlama onun gibi davran üstüne düşme. Sevmenin yaşı mı olur severse insan 40 yaşında da ols çocuklaşabilir sevdiğiyle. Olgunluk delisi gibi davranıyor üstünde baskı kuruyor aslında farkındaysan. 19 yaşındaki bi insan da olgun olabilir yaşla ilgisi yokki bunun. Herşeyin çok başındasın yani geleceğini çok güzel düzenleyebilirsin. Belki ondan daha yukarılarda bi mevkii sahibi olacaksın. Böyle baskılama kendini. Kötü hissedip onu yüksek görme

O kova burcu bilmem anlatabldm mi ? ben tam bir kova erkegiyim demisti en basta. bende bu yuzden pek ustune gitmiyorum iste. madem kucumsuyorsjmn madem begenmiyorsun ayril diyorum sus sen sevioz herhalde diyor

Adam sizi küçümsüyor ama siz ona ayrıl diyorsunuz.O da üzerine sus falan mı diyor ?
Şaka mı yapıyorsunuz ?

Kova burcu olunca ne oluyor konu sahibi? Cidden çok güldüm buna :KK70:

Arkadaslar merhaba. Benim sevgilim 28 yasinda ben ise 19. internetten tanstik ve 8 aydir suruyor. biz kavga ettik ve ayrildik ama 1 ay snra gelip cok pismanim cok ozur dilerim vs donmek istedi kabul ettim. mevkiisi cok iyi enka holdingde calsyr. bu yuzden kavgamzda falan beni hep kucumsuyor ama snra pisman oldgnu soyleyip ozur diliyor. Ve normal sevgili gibi degiliz yani. ben istiyorum konusalm arasin beni falan ama ben o yaslari gectim diyor. bazen deli bir asik gibi bazen olsamda olur olmasamda izlenimini veriyor ne yapacagimi bilmiyorum . onu seviyorum . haftaya ilk kez bulusacagiz gelecek buraya. Ama net iliskisi mi diye bilmem mesela haftasonu sormaz hic beni ama isteyken hep yazar. ama seni cok seviyorum evlenecegiz falan diyor. kesin konusma diyorum ben konusurum falan. ben onunla birlikteyken ilk zamanlar ciddi dusunmedim ve okuldan bir cocukla ciktim. her kavgamzda bunu yuzume vuruyor ve cok sinirleniyor. ondan baskasinin olmama dayanamiyor. ben ilgisiz bana cok diye dun hic mesaj atmadim. nerdesin sn yazmis. neyse iste boyle oldgu icin bende onun gibi yapiyorum umursamaZ davraniyorum ama napiyim blmiyorum yardim lutfen :KK43:
Birincisi nerede çalıştığını böyle sosyal medyada deşifre niye ediyorsun.Holding adını vermen doğru değil.
İkincisi 19 yaşında gencecik insansın.Sence 8 ay koca 8 ay sadece internette geyik yapmak normal mi
İnsan hayatta hiç görmediği kişiyle evleneceğine nasıl karar verir.Sadece resimle kamerayla olacak iş mi.Sen onu onun anlattığı kadar tanıyorsun.Doğru mu yanlış mı bilmiyorsun.Sapık mı şizofrenmi bilmiyorsun evlimi çoluk çocuklumu bilmiyorsun.Bir holdingin üst düzey mevkide olan birisi oturup iş saati chat mi yapar sence.Haftasonları ses seda yok.
Git kendine doğru dürüst oturup sohbet edeceğin,tanıyabileceğin bir filme gideceğin bir kahve içeceğin yemek yiyeceğin normal bir ilişki bul.Derslerine yoğunlaş.İnsan tanımadığı bilmediği birine bu kadar bağlanmaz senin ki de normal değil.

Ee kovaysa ne olmuş? Ne alaka yahu?
Bak ablacım daha küçüksün olgun düşünemiyorsun bence bu ne olduğu belirsiz heriften uzak dur.
Sen sus sevioz ne demek ya niye sen bekliyorsun kendin ayrıl hatta engelle.

Back
X