Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimligini mi gördün?deil kimlikte bekar yazıyor
Ablacım ona bakarsan,bende tam bir Aslan kadınıyım.O kova burcu bilmem anlatabldm mi ? ben tam bir kova erkegiyim demisti en basta. bende bu yuzden pek ustune gitmiyorum iste. madem kucumsuyorsjmn madem begenmiyorsun ayril diyorum sus sen sevioz herhalde diyor
telefon numarani degis aman deyim ablam geri de donme . Bu hissettigin aşk degil
Bu ulaşılamıyor olmasını aciklamaz. Onların yanındayken de rahatlıkla görüşebilir. Ben diğer arkadaşlarla aynı şeyi düşünüyorum. Ayrıl ve bu güzel zamanlarını bu şekilde geçirme. En güzeli onu her yerden engelle seni kandiramasin tekrar. Özellikle okuyacaksan sonra karşına sana uygun değer veren birileri de çıkarcogunlukla adalara gidiyor,edirneye aılesının yanına gidiyor,kuzenlerıyle gezıyor falan
Tüm saydıkların neyse de adam kova burcu değilse konu sahibi yıkılır :)Evli olmasa bile (her akşam görüntülü konuşuyorsanız olmayabilir)
Nişanlı, sözlü, hayatında biri var olabilir.
Hafta sonları mutlaka bir araya geliyorlardır gibi..
Çalıştığı yer, yaşı hepsinin atmasyon olma ihtimali bile var.
Kova burcu olması bile yalandır belki :=)
Temkinli ol,
Kapılıp gidecek bir havan var.
Aman dikkat et canım kimse senden kıymetli degilhaftaya gelmesini soyledım, o zaman karar verecegım herseye kesın ve net olarak. herkesın soyleldıklerını bliyorum ama kalbım kabul etmıyor. yoksa bunları bnde goruyorum
Onlayken değil aslnda,Neden onlayken baska bi erkekle sevgili oldun??
ygs ye hazrlanıyorum ve sanırım artık kalp gözümü kapatıp kendı gözlerimle bakmanın vaktı geldıB
Bu ulaşılamıyor olmasını aciklamaz. Onların yanındayken de rahatlıkla görüşebilir. Ben diğer arkadaşlarla aynı şeyi düşünüyorum. Ayrıl ve bu güzel zamanlarını bu şekilde geçirme. En güzeli onu her yerden engelle seni kandiramasin tekrar. Özellikle okuyacaksan sonra karşına sana uygun değer veren birileri de çıkar
benı 8 aydır nasıl üzdü. hep sustum yeter artık ne halı varsa görssünAman dikkat et canım kimse senden kıymetli degil![]()
Çalıştığı yeri yazmasaydın iyiydiArkadaslar merhaba. Benim sevgilim 28 yasinda ben ise 19. internetten tanstik ve 8 aydir suruyor. biz kavga ettik ve ayrildik ama 1 ay snra gelip cok pismanim cok ozur dilerim vs donmek istedi kabul ettim. mevkiisi cok iyi enka holdingde calsyr. bu yuzden kavgamzda falan beni hep kucumsuyor ama snra pisman oldgnu soyleyip ozur diliyor. Ve normal sevgili gibi degiliz yani. ben istiyorum konusalm arasin beni falan ama ben o yaslari gectim diyor. bazen deli bir asik gibi bazen olsamda olur olmasamda izlenimini veriyor ne yapacagimi bilmiyorum . onu seviyorum . haftaya ilk kez bulusacagiz gelecek buraya. Ama net iliskisi mi diye bilmem mesela haftasonu sormaz hic beni ama isteyken hep yazar. ama seni cok seviyorum evlenecegiz falan diyor. kesin konusma diyorum ben konusurum falan. ben onunla birlikteyken ilk zamanlar ciddi dusunmedim ve okuldan bir cocukla ciktim. her kavgamzda bunu yuzume vuruyor ve cok sinirleniyor. ondan baskasinin olmama dayanamiyor. ben ilgisiz bana cok diye dun hic mesaj atmadim. nerdesin sn yazmis. neyse iste boyle oldgu icin bende onun gibi yapiyorum umursamaZ davraniyorum ama napiyim blmiyorum yardim lutfen![]()
evet, istedim attıkimligini mi gördün?
GERİ DÖNECEK BİLİYORUM. HATTA BİRAZDAN BIRSURU KUFUR SAYACAK BİLİYORUM.AMA 4 KILO VERDİM YEMIN EDERİM ARTIK DAYANAMIYORUM SUPHEYLE YASAYAMIYORUM YORULDUM. SEVMİYOR AMA BIRAKAMADIM. ARTIK UZUN SURE BURDAYM TOPARLANACAGIM
![]()
kım ne yapacak sankı adını bıle bilmiyor kımseÇalıştığı yeri yazmasaydın iyiydi
Bilemeyiz iyide olabilir kötüde
bende göremedim zatenSana küfür eden değil saygı duyan insanlarla birlikte ol.
Mevkisi aşkı ne olursa olsun hepsi gider biter ama bu karakter her zaman sabittir.
Sizi seven insanın hareketlerini göremiyorum.
iş görüşmesi var onun .subatta gelecekti,demekkı sevgilisi var,ona iş diyip hem işine gidecekti hem benle görüşecekti,ama şimdi böyle pat dıye gelemıyor. nıye? sevgilisine ne der sonraEşim benle görüşmeye başladığında o 30 ben 26 yasindaydik sürekli beni arar saatlerce konuşur ben sıkılirdım o bıkmazdi arayip konuşmaktan tabi her kişilik farklı olur sevgisini gosteremeyenlerden belkide bide birbirinizi hiç gormemissiniz daha fazla anlam yüklemek yanlış olur bence