• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yas sorunsali ve internet

iş görüşmesi var onun .subatta gelecekti,demekkı sevgilisi var,ona iş diyip hem işine gidecekti hem benle görüşecekti,ama şimdi böyle pat dıye gelemıyor. nıye? sevgilisine ne der sonra:KK20:Allah belasını versin:sopa:
Internete kimseye guvenmemek lazım karşıdaki kişi evlimi bekarmi gencmi yaşlimi bilemezsin dikkatli olmak lazım

Bencede evli biri neden evindeyken sana ulasmiyorda is yerindeyken sana ulasiyor bi dusunun derim ben bunu.

görmedin sanırım,ayrıldık ve ben ona,seni mi bekleyecegım gezer tozarım dedim ve bana sıktır gıt parıste yasıyor sankı amk :) '' yazmıs,8 ay snra univ. gittigmde hayatımı dolu dolu yasayacagım sen kafana takma ;) '' yazdım,umrumda bile değil

Yani konu sahibi hala gülüyorum ya))
Ne demek kova burcu bilmem anlatabildimmi ?))
Ay sanki adam astronot yada bilim adamı diyecektinde son anda kova burcu demişsin gibi..oyle bir acayip durum:)
KK da burclara aşırı anlam yükleyen, bilmem ne burcu mu uzak dur diyen 30 yaşında kadınlar gördükten sonra 19 yaşındaki kızcağıza çok görmedim.:KK70:

Unut bu insanı. Gerekiyorsa interneti kapat ulaşamasın sana hiç. Çünkü her şey yalan:stop:

KK da burclara aşırı anlam yükleyen, bilmem ne burcu mu uzak dur diyen 30 yaşında kadınlar gördükten sonra 19 yaşındaki kızcağıza çok görmedim.:KK70:
Oda dogru))
Elalemin ülkesinde millet bilimle gelişir yeni nesil cin gibi olur, bizimkiler burçlarla kişilik analizi yapar..))

Unut bu insanı. Gerekiyorsa interneti kapat ulaşamasın sana hiç. Çünkü her şey yalan:stop:
BANA BUNU YAZMIS.''cidden beklemiosan S***** G** (Defol) gez:) ben senin icin sansim. Bulmus gotunu bile verecegine baskasiyla gezerim dio'' BENDE ONA ''bulundugun mevkıye pek guvenme derim,ne zaman ne olacagı bellı olmaz,sana dedim ne bok olursan ol ister CEO OL UM-RUM-DA DEĞİL,ben altın kapısı buldum falan dıye yapısacagımı mı sandın? 4 bin lira maasla yasarım,onemlı olan para değil,3 kurusu paylasıp değerimi bılecek bırıyle olmam. Kafan değişmeyecek hersey para sanıyorsun oyle görmüşsün,ben halımden gayet memnunum.çalısır memur olur kirada da yasarım,sen bunu anlayamazsın'' DEDİMMMMMMMMMMMMM

Tüm saydıkların neyse de adam kova burcu değilse konu sahibi yıkılır :)
Bilmem anlatabildim mi? :KK70:
Hahahha :KK70:

Bana da oyle geldi
Kova burcu anlatabildim mi, boru degil :)

Konu sahibicim takiliyorum valla
yoksa benimde yukselenim kova,duyulan guven hosuma gitti :KK48: :d

BANA BUNU YAZMIS.''cidden beklemiosan S***** G** (Defol) gez:) ben senin icin sansim. Bulmus gotunu bile verecegine baskasiyla gezerim dio'' BENDE ONA ''bulundugun mevkıye pek guvenme derim,ne zaman ne olacagı bellı olmaz,sana dedim ne bok olursan ol ister CEO OL UM-RUM-DA DEĞİL,ben altın kapısı buldum falan dıye yapısacagımı mı sandın? 4 bin lira maasla yasarım,onemlı olan para değil,3 kurusu paylasıp değerimi bılecek bırıyle olmam. Kafan değişmeyecek hersey para sanıyorsun oyle görmüşsün,ben halımden gayet memnunum.çalısır memur olur kirada da yasarım,sen bunu anlayamazsın'' DEDİMMMMMMMMMMMMM
Ülke şartlarına göre 4 bin lira az değil yalnız.
İnsanlar askeri ücretle koca bir aile geçindiriyor.
İnterneti kendimizi geliştirmek için kullansak şimdiyeli aşmıştık.

Bana da oyle geldi
Kova burcu anlatabildim mi, boru degil :)

Konu sahibicim takiliyorum valla
Kotu bir niyetim yok yoksa benimde yukselenim kova,duyulan guven hosuma gitti :KK48:
Ben de burcu kova olmayan erkekleri reddediyorum. Bu sebepten hep yalnızım :)
Boğalar da fena değil sanki ama bilemedim. Bir kova değil bilmem anlatabildim mi ;)

:oha:adamın egosu tavan yapmış.

Fake konu hissi oluştu ben de..

Neyse; çok büyük o senin için ve ilgisiz olması falan ciddiyetsiz geldi.. İnternetten tanışmaları kör kütük davranılmadığı dikkatli olunduğu sürece ters görmem olduranlar da var çünkü ama sizin durum adam için eğlence gibi geliyor bana, yaş farkı yüksek...

Son konuşmaları da gördüm, konuşma şekli de çok olgunca maşallah...
Kaç bu insandan, çok güvensiz.

Oha laflara bak, nerden burdan bu kekoyu allah aşkına ?
Ayrıca 4bin lirayı niye gömdün ?:110:

Back
X