Yaş sorunu :(

souklima20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
400
1
46
İstanbul
Ben 19 yasındayım sevgilim 30 yasında 8 aylık flört dönemimiz oldu hersey çok güzeldi deli gibi seviyoruz birbirimizi ailesiyle tanıstırdı beni,bende onu.. Her neyse benim unv bitince evlilik hayalleri falan derken.. ben yaşı sorun ettim 10 yas vardı aramızda kndimi onun yanında kücük görüyordum ama çok seviyordm ne onu bekletmeye gücüm vardı nede daha fazla onun yanında olmaya,çnki yas farkı ve görünüs dısardan kötüydü bana öyle geliyordu.. Sizcee çokmu aramızdaki yas,sorun yratırmıydı devam etseydim Seni seviyorum diyerekten bitirdik herseyi sırf yass sorunumuzz' Halbuki 5 sene bile bklerim seni diyordu... Halen msj atıyor görüşelim konusalım çok kötüyüm yapamıyorum sensz diye 2 mizede yazık diyor. ne olur yol gösterin bana

Arkadasım mutluysan, seni mutlu ediyorsa ve sevip/seviliyorsan neden yas'ı bu kadar problem ediyorsun ki..

Etrafımda, 10-15 yas farklı olan ve cok mutlu olan çok insan var. Mesela halamla eşinin arasında 11 yas var..

Kuzenim yeni nişanlandı ve nişanlısıyla arasında 9 yas var ve cok cok cok mutlular, aralıkta düğünleri olacak...

Sen sevip sayıldıktan sonra neden yası problem ediyorsun ki... Mutluluğun yas ile sınırlı olmamalı bence.

canım valla ne diyeyim eğer ilişkinde problem görmüyorsan mutlu olucanıza ınanıyorsanız her hangi bir sorun teşkil eden durum yoksa ıkınızde cok sevıyormussunuz devam o zaman zaten arada yeterınce aşk varsa sen bıraksanda ıkı gun sonra o ılıskı devam eder.

Seviyorsan gerçekten bence yaşı sorun etmezsin. hem yaşı büyük erkek daha iyidir bana göre.
Çocuğuda üzme daha fazla.

aynen katılıyorum..benim de erkek arkadaşımla aramda 10 yaş var evet bu yaşın sorun olduğu zamanlar da oluyor,onu anlayamıyorsun tecrübelerini göremiyorsun ya da seni anlayamıyor senin gençliğini!ama kendinden yaşça büyük biriyle uzun bi dönem beraber olunca yaşıtların sana sığ kalıyor..eğer çok seviyorsan vazgeçme derim,biz neler atlattık ilk başlarda yaş bende ufaktan da olsa sorundu nasıl görürler ne derler..ama önemli olan senin nasıl gördüğün!elalemin gördüğünü boşver sen,çoğu da çekemez...dingin ve olgun bir hayat benim için dersen kollarnda o dinginliği çokça bulursun hem ailesiyle tanışmışn ailenle tanışmış kabul de etmişler sanırım,bundan güzeli var mı?

kocaman adam :) çokça duyduğum bi söz ama inan bana evlendikten 5 yıl sonra hem kafa yapısı hem bedenen o yaş farkı kapanıyor..unutma kadınlar erkeklerden daha çabuk çöker.

kocaman adam :) çokça duyduğum bi söz ama inan bana evlendikten 5 yıl sonra hem kafa yapısı hem bedenen o yaş farkı kapanıyor..unutma kadınlar erkeklerden daha çabuk çöker.

Yani ailene kulak asma seviyorsan sonuna kadar git diyorsunuz,milleti de takma diyorsunuz.. Çok seviyorum onu evet yasıtlarım artık çok çocuksu geliyor arkadaslarımdan dahi soğudum.. Çok teşekkür ediyorum içim rahatladı sayenizde..

sen yanında hep genç kalırsın ne güzel. ben de hep kendimden büyük isterdim. hoşuma giderdi çok.
ama 6 ay küçüğümle nişanlandım. kısmet iştee. aileni de ikna et. önemli olan görüntü değil seni sevip sayması...
senin yaşıtların daha ya okuyorlar ya askerdeler yada işsiz güçsüzler. yada laylay lomdalarr.

zaten daha 19 yaşındasınız ben onu tanıdığımda 18 yaşındaydım fark olduğu belliydi şuan 23 yaşındayım ve erkek arkadşımı en fazla 27 28 görüyorlar..ben doğalım kaşlarımı inceltmem saçımı boyamam zayıfım yani beni lise öğrencisi sanarlar normalde ama bi süre sonra hem insanların gözü alışıyor hem de yaş ilerledikçe aslına bakarsan o yaş farkı kapanıyor.için rahat olsun bu konuda yalnız değilsin ve biz sevgimiz için yaşı es geçtik.. size mutluluklar diliyorum hayat arkadaşınızla..

Son düzenleme:

slm tatlım yazdıklarını okudum yaş sorununa gelınceye kadar bı suru sorun var ıyı bırımı okumusmu 30una gelmıs meslek sahıbmı ahlaklımı ve en onemlısı kıskancmı cunku senın yasındakı bı ınsana yak uydurabılıyormu yanı sen bu yasında gezmek tozmak hayatını yasamak makyajlar yapıp etrafta fınk atmak ıstersın kımseye baglı kalmadan bunlara ızın verıyomu yoksa sen bılmezssın cocuksun sunu gyme suraya gıtme sununla gorusme vs seyler yapıyorsa hemen ayrıl derım gencsın guzelsın yasayacagın bı suru sey elıne gececek bı suru fırsat var derım

ama anlayıslıysa yaptıklarına yasadıgın seylere karsı mudahele etmıyorsa senı kısıtlamıyorsa sana karsı saygılıysa duzgun bı meslegı karıyerı varsa allah korkusu olan senı cınsel seylere alet etmeyen bırıyse merhametlı ve sevecen yaklasıyorsa sana kıyamıyorsa herseyınıanlayısla karsılıyorsa ve en onemlısı senı gercekten bekleyebılırse severse gunler gectıkce artan sevgıyle sakın bırakma derım

benım yorumum bu sen bılırsın tatlım yuregının goturdugu yere gıt derım sana yas falan fasa fıso canını boyle seyler ıcın uzme hayatını yasa tamam optum tatlım

Çok anlayışlı kıskançlıgı yok denecek kadar az, saygı duyuyor gerçekten seviyor beklerde beni,, biliyorum.. meslegi de iyi.. Ama bana unv mezunuyum demişti lise mezunu oldugu ortaya çıktı ordan biraz güvenimi kırdı..

bencede iyi düşün taşın daha yaşın küçük ve senin düşündüğün başka şeyler var gibi. aranızda 10 yaş var ama inan yaş önemli değil. asıl olan sen ne istediğini gerçekten bilmiyorsun çok seviyorum diyorsun yinede başkalarının dolduruşuna da gelebiliyorsun demekki bu sevgide yani bu ilişkide eksik bişeyler var ki sende ondan vazgeçme eğilimine geçmissin yinede herşeyin en iyisini sen bilirsin umarım herşey gönlünce olur

Benim kafamı karıstıran ne biliyormusunuz ailem falan da hikaye.. ben onunla 8 ay birlkte oldum yine ailemi takmayabilirimm.. Siz de diyorsunuz yasın kücük diye,suanda evllk zaten imkansız.. peki 2 sene sonra 21 yasında, nasıl olur ? Yine mi erken evllk için.. sonucta onun yası gelmiş,magdur etmek istemiyorum ona kıyamam ben çok seeviyorum

merhaba bende yazmadan gecmek istemedim
herkesin ne dedigini bir kenara birakalim once,sunu unutmayin ki insanlari memnun etmek imkansizdir.Her kosulda yorumlara maruz kalacaksiniz.Yas farki 1 de olsa 10 da olsa bu boyle..

Gelelim size
19 yas evlilik icin oldukca erken, bu benim fikrim tabi.Sizin olgunlugunuz,sorumluluk alabiliyuor olmaniz szin bileceginiz seyler.Cok mutlu olabilirsiniz de, olmayabilirsinizde.Sorun olabiliecek seylerden en onemlisi sizin yeni yasamak istediginiz seyleri, onun onceden yasamis olmasi olabilir.Yani sizi mutlu eden seyler onun icin birsey ifade etmeyebilir.Yas bu noktada evlilik sonrsinda bazi puruzler cikarabilir.Ama sevgi ve ask bunlarin hepsinin onune gecedebilir.

Karar verirken kendinize sormayi unutmayin.
Sizin icin onemli olan kriterler neler?Ahlak mi, yas mi,fiziki ozellikler mi
Bu arada sanirim beyefendi de yasinin olgunlugunda degil,universite mezunuyum deyip lise mezunu cikmasi enteresan

Evet erken tabiki o sorumlulugu kaldırabilcek güclükte hissetmiyorum kendmii.. Onun yasadıkları çok farklı tabiki herşeyden almıs hevesini,bu yasanmıslıkları da benim moralimi bozmuyor değil.. sen eglen gez toz hayatını gençliğini yaşa,sonra gel 0'lık genci al yatagına at karın yap.. Kusura bakmayın kafamda hep bunlar var.. Unv mezunu olmaması,almanca inglzce biliyorum deyip bir kelime bilmemesi de cabası..

tatlım ben az once sana meslek sahıbımı dıye yazmıstım ama lıse mezunuymus bak bıde neler neler yasamıs yalan solemıs bos veeeeeeeeer gec bı kalem derım yasın kucuk daha hayat neler cıkarır onuneo gırsın baska taze bulsun kendıne bu gune kadar nıye evlenmemısde sımdı hıc bı sey yasamamıs bı tazeyı kandırmaya calısıyor su konuda haklısın sen ıstedıgını yap sonra tertemız bı kızı al oldu gozlerım doldu gıtsın başka kapıya

cok sınırlendım yahuuu canımasıgım dıyorsun ama ask gene yasanır ınan ınsan ıcındeyken hıc baska asık olamıycam sanıyo ama oluyo ıste ben esıme asıgım ve cok mutluyum sende ılerde 28-yasında falan ancak evlen derım erkek gercekten bulunur sana yalan soyledıgını getır aklına daha ne yalanları varda saklıyor kımbılır herseyı bos veeeeeeeer bı erkek ıcın genclıgını yaktıgına degmez ılerde meslek sahıbı daha yakısıklı ve ıyı bırı mutlaka karsına cıkar yol yakınken ve daha fazla alısmadan sevmeden bırak gıtsın derım bı daha gerı donmemek uzere tamam senı cok sevdım lutfen ıyılıgını ısteyen bırı olarak ozgurlugun tadını cıkar olurmu tatlım kocaman kocaman opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…