- 7 Nisan 2016
- 260
- 62
- 13
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yaş var
Ben 20
O 19
Niye ki. Tartıştığımız zaman ben büyüğünüm saygı duy diyorum, o da eyvallah diyor. Yaş farkı da muazzam, 6 ay kadar![]()
Kafalarımız pek uymuyor maalesef
Ona rağmen seviyorum..
Himmm havalar çok güzelleşti miss gibi.git az yürüyüs falan yap açilir beynindeki damarlar1 yaş var
Ben 20
O 19
Yav boşver, millet kendinden 10 yaş küçük adamla evleniyor, seninki anca çerez olur. 1 yaş ne ya. Ben de yaş farkı deyince 5-6 yaş sandım.1 yaş var
Ben 20
O 19
EvetYav boşver, millet kendinden 10 yaş küçük adamla evleniyor, seninki anca çerez olur. 1 yaş ne ya. Ben de yaş farkı deyince 5-6 yaş sandım.
Kim bu çıtıroğlan, şu severek ayrıldığın mı?
20 yasindaki bir er kisi erkek degil anca delikanlidir.1 yaş var
Ben 20
O 19
Yok olgunErkek olgun değilse bence büyük sorun.Çünkü erkekler biraz geç olgunlaşıyor gibi.Şuan bir tartışma olsa siz ondan daha mantıklı düşünürsünüz gibi geliyor mesele bana..
İdeal durumdur.Bir aşk ilişkisinde erkeğin kadından küçük olması ?
İdeal durumdur.
9 yaş mı? ilk kez duyuyorum :) benim eski sevgilimle aramda 4 yaş vardı bunu bile sorun etti :) gerci başka sorunlarımız olmasaymış gözardı edermiş de arasıra kafasına takılıyomuş, sonuçta kadınlar erken çöküyomuş, toplumda kadının erkekten küçük olması gerekiyomuş, herkes yaşına göre birini istermiş.. yine de başka sorunlarımız olmazsa anlaşırsak görmezden gelirmiş :) şu anda ayrıyız tabi..Kızkardeşim eşinden 9 yaş büyük, 36 ya 27 çok ta güzel anlaşıyor