- 31 Mayıs 2025
- 51
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi helsmmamaa
-
Şöylede ekliyim o kendi organına dokunduğunda baya bi tükürük vardı çünkü oral ilişki yaşamıştık cevap verin korkuyorumErkek arkadaşımla prezervatif kullanarak korunuyoruz ve elinde 5 dakka öncesinden sperm vardı neyse ondan sonra oral yolla bir ilişki yaşayıp erkek arkadaşım kendi organını elledi ve kayganlaştırıcı sürdü üstüne prezervatifi takıp yine aynı elinle onunda üstüne kayganlaştırıcı sürdü acaba elinde sperm kalıp bir sıkıntı olmasın çok korkuyorum lütfen detaylı cevap verin
ben test yaptımda atsan bakarmısınızHamilelik oluşmaz
Şöyleydi testim kuruma çizgisi diyorlar çok korktum alev aldım resmen bide siz cevap verinHamilelik oluşmaz
abla sana çok teşekkür ederim adetim 2 gün gecikti ve diğer adet olduğum gibi bel ağrılarım var âdet masajıda yapıyorum sökülmüyor adetim bende ondan şüpheleniyorum birde âdet masajı ilk gebelik haftalarında direk düşürür adet olursun diyorlartest de negatif. Ayrıca hamile olma ihtimali zaten yok
Zaten benim kafama dank etti birdaha bu şekilde yapmam ama bu ay olabilir mi acaba görüşünüz nedirGebelikten bu kadar korkuyorsanız daha etkili şekilde korunun bu ay hamile olmadınız diyelim kazayla diğer ay olmayacağı ne malum? Sonra hamileyim ne yapıcam diye konu açarlar
Gebelik oluşabilir hiçbir şey imkansız değildirZaten benim kafama dank etti birdaha bu şekilde yapmam ama bu ay olabilir mi acaba görüşünüz nedir
Peki oluşması yüksek ihtimal mi düşük ihtimal miGebelik oluşabilir hiçbir şey imkansız değildir
Düşük ihtimal zaten kayganlaştırıcılar spermleri çoğunlukla öldürür çocuk isteyen kişiler kayganlaştırıcı kullanmaz bu sebeplePeki oluşması yüksek ihtimal mi düşük ihtimal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?