Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkùr ederim esinke 1-1 siniz demissiniz ama òyle degil o cok iyi bi insan ve yasadigimiz sehirde kimin kizini istese verilecek konumu var benim onun yaninda olmam sevgiden ibaret inanin cok seviyoruz oda bende ben bu sevgiye bu ihaneti nasil yaptim hergùn kalbimle bi savasim var yemin ederim tòvbemi hergùn cekiyorum esimin ailesi tam anlamiyla dinine cok bagli namazimi falan kilarim bu eve geldigimden beri gecmis zaten gecmiste ama kalbimdeki bu sizi bi ara gelir bi ara gider
kızlar hemen ''fake'' damgasını vurmak bana gerçekten çok yanlış geliyor nasıl emin olabiliyorsunuz ki bu kadar??
bu hayatta herşey var size gerçek dışı gelen ne hayatlar ne yaşanmışlar ve yaşananlar var Allah'ın adını verip doğruluğunu ispat etmeye çalışan biri fake ise zaten Allah'tan bulur cezasını burdaki yüzlerce kişiyi kandırdığı için fakat emin olmadan sayfalarca ''bu fake'' yorumlarını döşemek yerine konuya yorum yapmadan konudan çıkmak daha iyi olur bence ...
konu sahibi arkadaşa gelince;
yaşadıkların gerçekten zor zaten içten bir şekilde pişmansan ve tamamen hatalarından sıyrıldıysan bence eskiyi sil at aklını bununla meşgul etmek yerine eşine ve çocuğuna nasıl daha iyi bir anne olabilirim düşüncesiyle yaşa ve çabala bundan sonra
Arkadaş Türkçe bilmiyor musunuz?
Kendi yazdığınızı kendiniz okuyabiliyor musunuz,anlayabiliyor musunuz?
"Eşimi eşim olmadan yaptım" ne demektir.
Türkçe'de "q" harfi var mıdır?
Bilinçli olarak kötü yazıyorsunuz belli ki!!!
al benden de o kadar .nedir bu yaa saçma sapan bir adam bir kadın bir hikaye ve amaçsızca anlatılıyor..enterasan yani amaç ne anlayamadık?
içini dökmek istemiş galiba..
pek samimi gelmiyor ama gerçekse de artık allah yardımcısı olsun ne diyelim hatasız yanlışsız devam edecek başka yapacak bir şey yok
kızlar hemen ''fake'' damgasını vurmak bana gerçekten çok yanlış geliyor nasıl emin olabiliyorsunuz ki bu kadar??
bu hayatta herşey var size gerçek dışı gelen ne hayatlar ne yaşanmışlar ve yaşananlar var Allah'ın adını verip doğruluğunu ispat etmeye çalışan biri fake ise zaten Allah'tan bulur cezasını burdaki yüzlerce kişiyi kandırdığı için fakat emin olmadan sayfalarca ''bu fake'' yorumlarını döşemek yerine konuya yorum yapmadan konudan çıkmak daha iyi olur bence ...
konu sahibi arkadaşa gelince;
yaşadıkların gerçekten zor zaten içten bir şekilde pişmansan ve tamamen hatalarından sıyrıldıysan bence eskiyi sil at aklını bununla meşgul etmek yerine eşine ve çocuğuna nasıl daha iyi bir anne olabilirim düşüncesiyle yaşa ve çabala bundan sonra
Size kesinlikle katılıyorum yazıklar olsun bune ya...
türkçesinden girip,yalancılığından devam edip senaryo bu ne ya böyle
yazanları fakeliyorummm.cesareti olan karşıma çıksın çok sinirlendim.Terbiyesizlik