Yaşadığım olay ve Şaşkınlık

Arabaya kadar peşinden koşacağınız işiniz nedir merak ettim. Hiçbir işimde üstümü bu kadar darlamadım, 1 kere söylerim 2 kere söylerim 6 kere söyleyip arabaya kadar peşinden koşturacak konu ne dünyayı kurtaracaktınız da onu mu dinlemedi anlamadım. Acelesi varmış üstüne gitmişsiniz fark etmemiştir size çarpacağını bile.
Kendi istedi o kadar aciliyet derken para konusunda acildir onun için eğer gitmezsem 1-2 gidersem kızıyor çok gitmek lazım yanına öyle istiyor sen gidersin o istemez sonra arar yada yazar geldim dersiniz siz böyle dediniz bu senin işin der ondan dolayı

Sağlık sektörü hariç çoook acil bir iş olmaz bence özel sektörde.
Müdürler ya da patronlar sırf iş hızlı aksın diye acele ettirirler.
İş hızlı aksın istiyorsan o zaman 6 kere yanına geldiğimde bi cvp verirsin olay biter ben 1-2 kere gidip bıraktığımı da bilirim fırça mı yedim oturdum Şağıya neden gelmiyormuşum ee geldim ben anlamam bu senin işin der olay biter .

İş hızlı aksın istiyorsan o zaman 6 kere yanına geldiğimde bi cvp verirsin olay biter ben 1-2 kere gidip bıraktığımı da bilirim fırça mı yedim oturdum Şağıya neden gelmiyormuşum ee geldim ben anlamam bu senin işin der olay biter .
İşte dedikleri kadar acele olsa zaten ilk gittiğinde hallolur buradan anlaman lazımdı o kadar acele olmadığını.
Hatta öyle ki çok acele olsa sen daha işi tamamlamadan sık boğaz etmeye başlarlar hadi diye.

Ben öğretmenim bizde böyle şeyler olmuyor ama iş sizden çok onların sorumluluğunda . Sizde 1 birim yük varken , üst düzey müdürlerde 10 birim sorumluluk oluyor . Siz işinizi yapın size verilen sürede .istediğiniz dosya hazır diye bilgi verin ve bırakın o istesin sizden . Koşturmak vs bana biraz abartı geldi . Zaten aciliyeti olsa o adam hemen isterdi diye düşünüyorum
Maalesef burada öyle olmuyor baştan iş acil dedi yaptım hazır dedim müsait olduğunuzda getirebilir yada gelebilirim yanınıza dedim tamam dedi sonra dedi bekledim aradı bağırdı çağırdı gittim siz böyle dediğiniz için ben anlamam bu senin işin dedi ses etmedim bakalım dedim sonra dedi aradan zaman geçti acil dedi ama çıkıyorum çıktı bende koşturdum

6 kere söyleyip arabalara atlayacak kadar ne önemli iş olabilir ? Dünyaya hızla yaklaşan alev topunu mu durduruyorsunuz hiber optik vasküler dondurucuyla?
Bir kere söylersin bir kere yazılı iletirsin. Her şeyin bir yolu yordamı yeri zamanı vardır. Sen yazılı iletirsin işini top ondadır.
Burada öyle olmuyor . Eğer defalarca söylemez peşinden koşturmazsınız o iş hallolmaz ve işin sonucu sen işini yapmamış oluyorsun

Pozisyonum gereği,sürekli yöneticimden onay almam gerekiyor.Eğer odasında ve müsait değilse yada telefon ile ulaşamıyorsam konuyla alakalı mail atıyorum,çok çok acil ise whatsapp üzerinden yazıyorum.
Aradım ulaşamadım,mailime dönmedi,mesajımı görmedi ,demek ki aksettirdiği kadar acil değil der konuyu kendi nezdimde rafa kaldırırım.
Neden arabaya kadar peşinde koşturasınız ki,nihayetinde siz üzerinize düşeni yapmışsınız
Öyle istiyor çünkü . Bende aynı şeyleri yapıyorum giderim mail atarım yazarım ama cvp olmaz eğer rafa kaldırsam beceriksiz işini yapmamış oluyorsun

İşte dedikleri kadar acele olsa zaten ilk gittiğinde hallolur buradan anlaman lazımdı o kadar acele olmadığını.
Hatta öyle ki çok acele olsa sen daha işi tamamlamadan sık boğaz etmeye başlarlar hadi diye.
Yok o başlamıyor bekliyor gelmeni koşmanı baktın olmadı ya işten çıkarıyor işini yapmadın diye yada bağırıp çağırıyor

Burada öyle olmuyor . Eğer defalarca söylemez peşinden koşturmazsınız o iş hallolmaz ve işin sonucu sen işini yapmamış oluyorsun
Tamam ne dersek diyelim senin için bir şey ifade etmeyecek zaten. Bu kadar konular açıp şikayet etmektense ayrıl kurtul. Ne diyelim başka?

Öyle istiyor çünkü . Bende aynı şeyleri yapıyorum giderim mail atarım yazarım ama cvp olmaz eğer rafa kaldırsam beceriksiz işini yapmamış oluyorsun
Yani ne yorum yazılabilir bilemiyorum, yerinizde olsam bu yaptıgı kendisine normal geliyor mu bunu sorardım.
Kimsenin egosunu tatmin etme aracı değilim,kendi dikkatsizliğini de bana mal edemez.

Tamam ne dersek diyelim senin için bir şey ifade etmeyecek zaten. Bu kadar konular açıp şikayet etmektense ayrıl kurtul. Ne diyelim başka?
Yok olur. Mu neden ifade etmesin anlattım rahatladım . İş arıyorum zaten . Fuarlar fln bitti şükür tek bi yer kaldı o da ondan tutuyor beni zaten

Yani ne yorum yazılabilir bilemiyorum, yerinizde olsam bu yaptıgı kendisine normal geliyor mu bunu sorardım.
Kimsenin egosunu tatmin etme aracı değilim,kendi dikkatsizliğini de bana mal edemez.
Benden önce herkese öyle davranmış . Burada ki abla değişir diyor yani aslında o da çıkacak yerine eleman kalsın istiyor ondan ..

Benden önce herkese öyle davranmış . Burada ki abla değişir diyor yani aslında o da çıkacak yerine eleman kalsın istiyor ondan ..
Valla benden önce çalışanlara nasıl davrandıgı benim problemim değil.Onlar normal karsılamıstır yada karsılamamış ayrılmıştır bilemem/ilgilenemem.
Ben bana karsı tutumuyla ilgilenirim,konuşup çözemiyorsam yolumu ayırırım

Valla benden önce çalışanlara nasıl davrandıgı benim problemim değil.Onlar normal karsılamıstır yada karsılamamış ayrılmıştır bilemem/ilgilenemem.
Ben bana karsı tutumuyla ilgilenirim,konuşup çözemiyorsam yolumu ayırırım
Konuştum ya memnun değilseniz çıkarın yada bölümümü değiştirin bakın ben bnu da yaptım dedim cvp yok . İş aramaya başladım bende . Eşim de az sabret hamile kalınca Allah’ın izniyle bebeğime bakacağım der çıkarsın dedi yerine eleman ararlr dedi

Kızlar selam
Geçen hafta işyerinde yöneticimden almam gereken bi onay vardı iş ile alakalı . Söyledim cvp vermedi günde neredeyse 6 kere neyse son dakika kapıdan çıkarken peşinden koşturdum bakın böyle böyle fiyatı bu şu Kişiler dedim araba da idi kendisi kapı açıktı seni anlamıyorum diyip kapıyı birden çekti geri çekilmesem kapı yüzüme çarpacaktı bir milimle kaçtı . Ya sabır çektim . Çaycı abla gördü ogaa sivri yeri çarpacaktı bu adam ne yapıyor böyle yaa dedi valla anlamıyorum dedim bazen resmen dayak istiyor . Keşke çarpsaydı dedi görürdü gününü .. Ne yapacağımı şaşırdım şok oldum . Yanımda ki ablaya anlattım farkında değildir dedi yani eyw da sinirlenecek bir şey olmadı ki dedim . Acelesi vardır dedi . Üstelik hep böyle bi kere daha oldu . O da çıkmayayım diye beni sakinleştirmeye çalışıyor çünkü kendisi emekli 1 yıl sonra çıkacak borcunu bitirince . Bazen söylüyorum sende he altyapı oluşturuyorsun diyorum hee diyo . Eşime ilkini anlattım sinirlenmişti bunu anlatamadım . . Yani eskisi gibi kafaya takmıyorum da böyle şeylerde yaşamak istemiyorum. İş arıyorum çıkınca durmam zaten . Aradan 1 gün geçti arıyor she Hnm işte söylediğinizi ptesi konuşuruz acelem vardı ulan kafamı patlatıyordun ..
Bundan sonra bir kez söylersiniz söylemeniz gerekeni, sanırım konuları hemen anında hallolsun isteyip aşırı ısrarcı görünebiliyorsunuz :)

Ama yaptığı suç, ya şikayet edin ya da istifa.

Bundan sonra bir kez söylersiniz söylemeniz gerekeni, sanırım konuları hemen anında hallolsun isteyip aşırı ısrarcı görünebiliyorsunuz :)
Bilemem kendisi acele acil bak hemen cvp ver diyor bende bakıyorum sallıyor aradan zaman geçiyor gene gidiyorum yine aynı mail atıyorum ve Whatsaptan size şu konu ile ilgili mail attım diyorum acil ya hani . Tamam diye cvp veriyor bende bekliyorum mesela . Sonra yanına çağırıyor bas bas bağırıyor bende böyle böyle diyorum dinlemiyor bende diyorum ki bi dahakine böyle yapayım onda da olmuyor eee söyleyin ben ne yapayım ?

Bilemem kendisi acele acil bak hemen cvp ver diyor bende bakıyorum sallıyor aradan zaman geçiyor gene gidiyorum yine aynı mail atıyorum ve Whatsaptan size şu konu ile ilgili mail attım diyorum acil ya hani . Tamam diye cvp veriyor bende bekliyorum mesela . Sonra yanına çağırıyor bas bas bağırıyor bende böyle böyle diyorum dinlemiyor bende diyorum ki bi dahakine böyle yapayım onda da olmuyor eee söyleyin ben ne yapayım ?
Mobbing olarak şikayette bulunun bence, ayrıntıları bilmiyorum ama araştırıp o şekilde kurtulun oradan.

Pazartesi konuşuruz dediğine göre acil bir konu değilmiş, niye o kadar darladınız adamı?

Adamın acelesi varmış, bilerek ve isteyerek kafanızı patlatmaya çalışmamıştır sanıyorum.

Konu sahibinin eski konularını göz önünde bulundurarak , yoktur öyle bir şey diyemiyorum . 😂😂😂

Bu çalışan profiline rağmen , halen bulunduğu şehir ve ilçedeki önde gelen bir şirketin sahibi olan / olmayı başaran patronu da merak ediyorum. 😎

Son düzenleme:
Back
X