Yaşadığım siddete karşı aldığım tepkiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Itilmis ve kakılmış

Kak..lan niye böğrüme böğrüme vurmadın

It..çayı beğendim yoksa böğrün elimde kalırdı ulenn

Kak...he ondan iyi bögrüm bugün rahatlasın

Aynen bu durum dayak yedikçe arsizlasan tipler gibi

Tencere kapak o zaman şikayet etmiyeceksin

Bugün niye sırtıma vurmadı yada az vurdu telaşına giriceksin

Neden dayak yediğini kendimi düzeltmem lazım deyip kocanı haklı cirakan sözler diyorsan

Senin için hayat buysa boyle devam ediceksin

Yazık yani çok yazık

ALLAH AKIL fikir versin

O da dahat durmuyormuş, kocasını çok tahrik ediyormuş. Hiç bir hata tek taraflı değilmiş.Yani koca dövmekte haklıymış.öyle diyor son cümlede şair

Kv tahrik ediyor o zaman. Ondan da dayak yemiş.
İnsan kendine şiddeti reva görür mü ya. Hakediyorum dövdü. Bir de anne olmak istiyor bu kadın. Kimseye bu lafı söylemek haddime değil ama gerçekten bazıları anne olmasın.
Şiddet gördükçe kocam da kocam demiş ya şaka gibi

Size zere kadar ders verdiğimizi düşünmüyorum. Ders alacak mantıkta biri değilsiniz. her cümleniz ayrı olay. İnsanları sizi uyarmasını, yol göstermesini siz de bana şiddet uyguladınız demeniz saçmalığın kaçıncı seviyesi acaba.

ya bi git Allah aşkına
dayağı atan kocan suçlusu biz
sadece ağlayıp sana sahip çıkmayan baban suçsuz suçlu biz

o zaman ne diyeli kocandır döver de sever de!!!

Perşembe günü en ufak şeyde şiddet uyguluyor diye konu açmışsın. Ne değişti de şuan her şey yolunda? Yazık ya nerdeyse hakettim diyorsun. Eşin seni sevse sen haksız olsan sen ona vursan bile sana el kaldırmaz. Erkekle kadının fiziksel gücü bir mi? Sakın çocuk falan yapayım deme. O evde o da şiddet görür.

Bir tane gül alıp yanağına buse kondurup özür dilemiş

Bu ne be. Konunun devami gibi bir şey mi hiç bir şey anlamadım. Kızlar mevzu nedir

Şurda yapılan iki eleştiri yaşadıklarınızdan daha ağır geliyorsa siz bu kafayla daha çok çekersiniz.

Konu sahibi Stockholm sendromu olabilir

Dayak yemiş ama sor bir neden yemiş çünkü haketmiş. O yüzden kocasına laf söylememiz zoruna gitmiş.
Yan, kocam da kocam vakası
Hee.Yazık ediyor kendine o zaman. Buradakiler uygulamadan çıkınca kendi bayatına dönüyor,konu sahibi de zira öyle.
Eli havada adam düzelmez.Ömür boyu yapar.Aklı varsa kaçıp kurtarır kendini aşk bu değil sevgi bu değil,kocanın normali bu değil.

Aman ne hali varsa görsün

Çocuk için tedavi görüyor konu sahibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…