- 15 Şubat 2013
- 25.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.721
- 798
- Konu Sahibi YazYagmuru12
-
Aynı kefe mi? Ah canım biz kimiz kocayla aynı kefeye girecek? Adamı koynuna alıyor hala, çocukla da ödüllendirecek, ara yerde biz kötü olduk.Gelip gidip üyeler şöyle böyle diye konu açılması da çok manasız
Bizi ilk aydan size şiddet uygulayan kocayla aynı kefeye koyuyorsun birde.
Ne yazılacak, dayak var ama neden var mi?
Aslında içinize sinmiyor yasadiklariniz ama kocaya laf edemeyince buraya yazıp rahatlamaya çalışıyorsunuz.
İstediğinizi yazın, yarın 'hakkettiğiniz" bir sebepten dayak yiyecek olan sizsiniz yine malesef.
Keşke bizi suçlayinca değişse hayatınızda bir şeyler.
Amannn böylelerini s....tir etAynı kefe mi? Ah canım biz kimiz kocayla aynı kefeye girecek? Adamı koynuna alıyor hala, çocukla da ödüllendirecek, ara yerde biz kötü olduk.
Çocuk için tedavi görüyor konu sahibi
Hayret. genelde bu tarz kendisine saygısı olmayan, idrak yeteneği düşük kadınlar ceket atsan hamile kalırdi ama.... hatta şu ana 1 tane milmem kaç aylık bebeğim var, bilmem kaç aylık da hamileyim diyerek konu açması gerekiyorduÇocuk için tedavi görüyor konu sahibi
Dayak ye otur o zaman o muhteşem kocana çocuk verince kendini sultan mi olcan saniyorsunarkadaşlar herkes kötü şeyler yaşayabilir evet bunlar oldu ama oturupta kendimi yargıladım sinirli biri evet o an aglar bir şekilde içimi döktüğüm için kendimden hic bahsetmedim bende zıt bir insanım adamın gömleğini yırttım atletini yüzünü ve söylemlerim..benim önce kendime çeki düzen vermem lazım ki verdim de onları yazdıktan sonra kendimede ayar verdim ve eşim kendisi geldi bana binlerce kez özür dileyerek çabasını görüyorum aileme karşı da ayni sekilde yok çocuğu olmasın bilmem ney aklın yokmu birsuru yazılan şey siz bizim psikolojimzn ne durumda olduğunu nerden biliyorsnz evet çocuk istiyoruz o kendini suçluyor ben kendimi elbette zorumuza giden şeyler birikiyor birbirimize sarıyoruz ailesinden de ayrıldım evim artık ayrı ve su an hersey yolunda tipki birlikte geçirdiğimiz 3 yıl gibi siz bana cok iyi bir ders verdiniz kötü yorumlar yapanlar kimse kimsenin yarasına merhem olmuyor bunu anladım orda ağlayan ve psikolojisi çokta iyi olmayan biri var ve siz o kadar bencilce düşünüp hareket ettinizki oysa tek ihtiyacım teselliyi en önemlisi nasil bu noktaya geldiniz di hiçbiriniz sormadınız çünkü sizinde siddet uygulayanladn bir farkınız yok onlar temas ile siz ise sözleriniz le belki sorsaydınız bende anlatırdım kendiminde zor bir karekter olduğumu
Siz sanal alemde bile böyle iseniz yaşamınız hiç kolay olmayacak .Bunu tasa edip oturup konu mu açtınızarkadaşlar herkes kötü şeyler yaşayabilir evet bunlar oldu ama oturupta kendimi yargıladım sinirli biri evet o an aglar bir şekilde içimi döktüğüm için kendimden hic bahsetmedim bende zıt bir insanım adamın gömleğini yırttım atletini yüzünü ve söylemlerim..benim önce kendime çeki düzen vermem lazım ki verdim de onları yazdıktan sonra kendimede ayar verdim ve eşim kendisi geldi bana binlerce kez özür dileyerek çabasını görüyorum aileme karşı da ayni sekilde yok çocuğu olmasın bilmem ney aklın yokmu birsuru yazılan şey siz bizim psikolojimzn ne durumda olduğunu nerden biliyorsnz evet çocuk istiyoruz o kendini suçluyor ben kendimi elbette zorumuza giden şeyler birikiyor birbirimize sarıyoruz ailesinden de ayrıldım evim artık ayrı ve su an hersey yolunda tipki birlikte geçirdiğimiz 3 yıl gibi siz bana cok iyi bir ders verdiniz kötü yorumlar yapanlar kimse kimsenin yarasına merhem olmuyor bunu anladım orda ağlayan ve psikolojisi çokta iyi olmayan biri var ve siz o kadar bencilce düşünüp hareket ettinizki oysa tek ihtiyacım teselliyi en önemlisi nasil bu noktaya geldiniz di hiçbiriniz sormadınız çünkü sizinde siddet uygulayanladn bir farkınız yok onlar temas ile siz ise sözleriniz le belki sorsaydınız bende anlatırdım kendiminde zor bir karekter olduğumu
Aslında konu sahibi gibi şiddet görüpte bu şekilde normalleştiren çok kadın var. Bunun gibiler sokak ortasında şiddet gören kadına yardım edemiyoruz. Sanane diyorlar kocamdır döverde severde diyorlarŞiddet gören kadına boşan demek de bencillik olmuş. Bize ne faydası varsa
Ne kadar sinirlensekte boş elden bir şey gelmiyor maalesefEvet çocuk yapma diyoruz tabi ki bize ne senin yediğin dayaktan ama el kadar minicik bebeğin de şiddet görmesi söz konusu!!!
Ana olacaksın ha bir de!
Sen bile düşünmüyorsun seferber olduk o yavru dayak yemesin işkence görmesin diye.
Tansiyonum çıktı sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?