Yaşadığım sorunlar yüzünden boğuluyorum,nefes alamıyorum.

emin olun toparlarsınız.ama birşeyler yapmaya başlamanız gerek.işe odaklanın.bir sene içinde farklı yerlere geleceksiniz.bir de insanoğlu çaresizce kendine bağlanıldığını görünce egosu yükseliyor.siz buna sevgi tutku derken o nasıl olsa benle evlenmek zorunda diye yanlış bir fikre kapılıp kapris yapmaya başlıyor.şu an kendilerini kaf dağında gördüklerine bakmayın.zamanla ettikleri haksızlıkları kibirlerinin cezasını görecekler.insanın bence alternatifi olmalı.yani o yoksa işinize sarılıp bir başkasını sevene kadar işinizle mutlu olacak konumda olmalısınız.evli olsak da bu böyle .keşke herkes iyi niyetli olsa.ama ego denen birşey var.daha çok daha çok diyen.daha neler çekecekler.siz uzaklarında olun.ne olur oturup bu psikolojiye gömülüp yok etmeyin kendinizi.onlar bu koca dünyada bir hiç aslında.sabahları mis gibi kokan çiçekler öyle insanlardan daha kıymetli.bir kaç öneri yazmıştım size.onları lütfen uygulayın daha zinde hissedeceksiniz kendinizi.değmeyen insanlara emek vermek yerine kendinize verin.iş de bulursunuz.çeyiz de yaparsınız.inşallah düzgün biri de çıkar karşınıza.

cnm ben ayrılmasamda,zaten sonu ayrılık böyle gitmeyeceğini görüyrum ama nasıl hazmederim bunu,bu haksızlığı..

asil yuzugu suratina carpmayip bu isi hala bitirmemen haksizlik, kendine yaptigin buyuk bir haksizlik!
insan evladisin sen, kimsenin oyuncagi degil.
seviyorum ediyorum falan deme, bitir iste olup olacagi bu zaten uzatmaya ne gerek var?
bu adamla evlenirseniz hayatinizin hatasini yaparsiniz o yuzden elinizi cabuk tutun ve boyle daha nisanlisini bile savunamayacak kadar aciz herifi hayatinizdan def edin.
boyleleri sokakta cok, bulunmaz degil uzulmeyin.

Son düzenleme:

inş dileğiniz gibi olur herşey.tavsiyelerinizi uygulayacağım cnm çok tşk ederim.

cnm defalarca ayrılalım dedim ama o kadar kolay değil,nişanı atmak diyor ve bu kezde özürlere başlıyor.ama bu kez tavırları dahada kötü,ilgisiz..soğuk.ukala..tamam bitirelim diyor sonrada kendisi konuyu kapatıyor.ne yapacağımı şaşırdım

hiçi bişey demeden uzaklas canım, sessizce kes ilgini, insanı catlatacak kadar sessiz kal ama arada telefonlarına cık iyiiym de konuyu kapat 2 dk konus isterse 1 hafta aramasın sende arama sen kendini önemsemezsen o hiç önemsemezki kendine farklı aktiviteler bul ilgini dagıt Rabbime güven O kulunu darda bırakmaz canım

cnm zaten artık aramıyor beni..bugün 2 kelime konuşmadık bile.sanırım son demlerini yşıyoruz artık.o kadar kötüyümki şu an.yazık herşeye herşeye

canım topla kendini, aramazsa aramasın herseyde vardır bi hayır bırak Allah askına.. kimsenin seni bu kdr üzmesine izin verme.. kapında köpek oldugu günleride göreceksin korkma, yaptıgına cok pişman olacak. o zmn sen içinde en ufak bişey kalmadan ona dönüp bakmayacaksın bile biliosun dimii.. böyle bi insan 2 gün sonra seni bosamaya da kalkar kendini ne sanıo acaba? gercekten yazık yasadıklarınıza

bana karşı bu kadar değişmesini,bu kadar önemsemez davranışını takmamasını hazmedemiyorum cnm.yüzüğü bile takmıyorum içimden gelmiyor.annem herhalde annesi tamamen beynine girdi ve ayırmayı başardı diyor.hırsmı desem,haksızlığı hazmedememek mi desem bilmiyorum uyku bile uyuyamıyorum..

belliki annesi ztn sımartmıs da sımartmıs onu tepesine cıkarmıs sana böyle yapıo. senin onun peşinden gideceğini ağlayıp sızlayacagını zannediyor hersey kabulüm dedirtmeye calısıor olabilir.
inan bana biraz zaman geçtiginde nie kendimi bu kdr hırpalamısım dieceksin cok sevdiğim bir laf var, " hayatının tersine dönmesinden korkma belki tersi senin için cok daha güzeldir " Korkma, bu devran böyle gitmez..Ben cok daha hafif şeyler için kendimi nasıl üzmüştüm hatırlayıp gülüyorum şimdi, cünkü hep erkekler üzer ve geri döner pişman olur hep böyle olmustur.. İmkanın varsa sehir dısına bir akrabanın yanına fln gitsen iyi gelecektir en azından o şımarık nisanlına hayatını ona odaklamadıgını göstermiş olursun...!!

cnm akrabam yok hepsi yrtdışında.işimde yok ve aramıyor eskisi kadar güne 1 yada 2 kez konuşuyoruz.oda sesi buz gibi.sanki formalite olsun diye arıyor.eve sığmıyorum.bugün amcamlar gelicek dedi ve akşam aradım bakmadı dönmedide..sanki tüm gece benim hakkımda konuşmalar oldu diye düşünüyorum.amacı ne ne yapmak istiyor çözemiyorum.

amacı yok emin ol kendini dünyanın merkezinde sanıyor canını sıkmamaya calış hersey olacagına varır canım.. önemli olan seni bu gece aramaması değil bir ömür boyu mutlu olup olmayacagınız. bu gecenin telafisi olabilir ama ya seni hep üzerse iyi ölç biç düşün taşın derim ben ... hep mutlu olman dileğiyle :)

bugün izinliydi ve görüşmedik.misafir var dedi.ama telefon konuşmalarımız da buz gibi..beni görmeden duramazdı normalde..cnm üzülüyrum ister istemez ama bu belirsizlik beni dahada yaralıyor..eskisinden soğuk aramıyor ama bişeyde demiyor.annem ve ailemden herkes ise,nişanda takılan altınlar için şu an birden biremiyor diyorlar.anlamıyorum istemiyorsa neden bitirmiyor altınlar içinse,gerçekten çok yazık çok yazık olur herşeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…