- 25 Ocak 2011
- 1.224
- 978
- 323
- Konu Sahibi muhtesemgatsby
anlamıyorum bu koca koca insanların cocuklara o gözle bakmasını. Hiç mi cocuk olmadı bunlar hiç mi güvenmediler birilerine ya ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesafe candır.Yok kusura bakmadım gerçekten aptallıktı yaptığım. Eşiyle yalnız yaşadığını torunlarının uzakta olduğunu söylemişti, beni de onlara benzetti diye düşündüm. Numarayı isterken 'en azından bayramlarda yaz bana, ben de senin baban sayılırım bir ihtiyacın olursa söylersin kızım' diyerek konuşmuştu inanın hiç aklıma gelmedi.
Ya inanamıyorum, inanamıyorum, inanamıyorum.Merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir. Bugün geçmişte başıma gelen bir olay tekrar gündeme gelince yaşadığım ikilemi sizinle paylaşmak istedim.
Ben 8.sınıftayken yani yaklaşık 4 yıl öncesinde gittiğim dershanenin özel okulu da vardı ve sahibi olan öğretmen arada bir keyfi olarak fen derslerimize girerdi. Bu detayları anlatıyorum çünkü kendisi dershanede de saygın bir insandı geldiği zaman öğretmenler vs herkes peşindeydi adamın. Ben de o zamanlar yerinde durmayan yaramaz bir tiptim. Ağzımda laf yapınca hocalarla aram iyiydi bu hoca da beni severdi ve arada yanağımdan öperdi ama bu tavrı sadece bana karşı böyleydi. Adam 40 küsür yaşında olunca haliyle ben de beni çocuğu gibi sevdiğini düşünürdüm ve aklımdan hiç geçmezdi böyle şeyler. Sonrasında bir gün yanağımı öptükten sonra adam bildiğiniz yanağımı ısırdı. O anda şaşırdığımı ama anlam veremediğimi hatırlıyorum. Karşımdaki babam yaşında adam, öğretmenimiz ben de bu konularda çok safım. Neyse aradan 1 yıl falan geçtikten sonra ben bu olayı anneme anlattım aslında yaşadığım gün bahsetmem gerekirdi hangi psikolojiyle böyle bir şeyi görmezden geldiysem artık. Annem çok şaşırdı ve sen tacize uğramışsın nasıl bahsetmezsin diye çok kızdı bana. Kimseyi aramadık o kadar zaman geçmiş diye zaten kimse de inanmazdı bence. Bugün dershaneden bir arkadaşımla konuştum uzun zaman sonra, o zamanki olayı anlattım ve bunun taciz olmadığını benim çok abarttığımı söyledi. Yani muhtemelen bunca zamandan sonra ne fark eder diyebilirsiniz ama ben merak ediyorum çünkü aklımdan çıkmıyor yaşadığım şey. Yaşadığım sizce taciz miydi yoksa adam küçük bir ihtimal ama çocuğu gibi görerek mi böyle bir şey yapmıştı?
kesınlıkle tacizMerhaba, umarım hepiniz iyisinizdir. Bugün geçmişte başıma gelen bir olay tekrar gündeme gelince yaşadığım ikilemi sizinle paylaşmak istedim.
Ben 8.sınıftayken yani yaklaşık 4 yıl öncesinde gittiğim dershanenin özel okulu da vardı ve sahibi olan öğretmen arada bir keyfi olarak fen derslerimize girerdi. Bu detayları anlatıyorum çünkü kendisi dershanede de saygın bir insandı geldiği zaman öğretmenler vs herkes peşindeydi adamın. Ben de o zamanlar yerinde durmayan yaramaz bir tiptim. Ağzımda laf yapınca hocalarla aram iyiydi bu hoca da beni severdi ve arada yanağımdan öperdi ama bu tavrı sadece bana karşı böyleydi. Adam 40 küsür yaşında olunca haliyle ben de beni çocuğu gibi sevdiğini düşünürdüm ve aklımdan hiç geçmezdi böyle şeyler. Sonrasında bir gün yanağımı öptükten sonra adam bildiğiniz yanağımı ısırdı. O anda şaşırdığımı ama anlam veremediğimi hatırlıyorum. Karşımdaki babam yaşında adam, öğretmenimiz ben de bu konularda çok safım. Neyse aradan 1 yıl falan geçtikten sonra ben bu olayı anneme anlattım aslında yaşadığım gün bahsetmem gerekirdi hangi psikolojiyle böyle bir şeyi görmezden geldiysem artık. Annem çok şaşırdı ve sen tacize uğramışsın nasıl bahsetmezsin diye çok kızdı bana. Kimseyi aramadık o kadar zaman geçmiş diye zaten kimse de inanmazdı bence. Bugün dershaneden bir arkadaşımla konuştum uzun zaman sonra, o zamanki olayı anlattım ve bunun taciz olmadığını benim çok abarttığımı söyledi. Yani muhtemelen bunca zamandan sonra ne fark eder diyebilirsiniz ama ben merak ediyorum çünkü aklımdan çıkmıyor yaşadığım şey. Yaşadığım sizce taciz miydi yoksa adam küçük bir ihtimal ama çocuğu gibi görerek mi böyle bir şey yapmıştı?
ahahahahaErkekler cidden ığrenç olabiliyor bazen
Detaylı yorum yazmicam çünkü banlanirim. Şu millet uckuruna olan merakını uzaya yoneltseydi şimdiye Mars'ta koloni kuran biz olurduk.
Geçmiş olsun tekrardan.
Insan babasina bile guvenemezken ogretmende kim oluyor temas konularinda. Su an lise caglarinda olmalisiniz bu konularda hassas olun. Biz türkler temas olayini çok fazla seviyoruz ama sevgi gostergesi temas degildir hele de boyle bir devirdeMerhaba, umarım hepiniz iyisinizdir. Bugün geçmişte başıma gelen bir olay tekrar gündeme gelince yaşadığım ikilemi sizinle paylaşmak istedim.
En basiti ben 2. Yada 3msinifta ozaman tarlaydı evin kenari dayimlara gitmistik 6 7 ye giden çocuk beni dudağımdan öpmeye kalkmıştıAh biz kadınlar. Hepimizin bir taciz geçmişi vardır. Sanmıyorum ki bir kişi bile çıksın benim sınırlarımı geçmedi kimse desin. Sözlü taciz zaten gırla. Maalesef sizde derin yara bırakmış. Konunun üstünü kapatmışsınız oda çıkacak delik arıyor..
Kendiniz üstesinden gelemiyorsanız profesyonel bir destek almanız şart. Çünkü bariz fiziksel taciz yaşamışsınız. Hemde en savunmasız zamanlarınızda.
Hiç konuşmadım diğerleriyle bu olayı aradan da çok uzun zaman geçti artık bir şey yapılabileceğini de düşünmüyorum maalesef ama umarım şimdiki öğrenciler benden daha bilinçlidir ve böyle bir olayın yaşanmasına dahi müsaade etmezlerYa inanamıyorum, inanamıyorum, inanamıyorum.
Hiçbir baba çocuğunu yanağını ısırarak sevmez. Sizi bu konuda uyarayım. Çocuğu olmayan birini de, eğer arada çok yakın kan bağı yoksa öpmez. Tacize uğramışsınız.
Neden ailenize bunu açamadığınızı sormayacağım, korktunuz. Size inanmazlar diye, el alemin ağzına sakız olursunuz diye, abartılı tepki verdiğinizi söyleyecekler diye. Yaşınız çok küçükmüş, neyi kime anlatacaktınız?
İster doktor, öğretmen olsun, isterse NASA'da uzay boşluğunu incelesin, hiç kimsenin yaptığı taciz normalleştirilemez. Arkadaşınız hatalı bir bakış açısına sahip.
Kendinizi suçlamayın lütfen. Elinize hiçbir şey geçmeyecektir. Yapacağınız tek şey, geçmişi takıntı haline getirmemeye çalışmanız. Bunu başaramıyorsanız psikolojik destek almanız. Ve bundan sonra herhangi bir taciz anında kendinizi savunacak duruma gelmeniz.
Şeyi eklemeyi unuttum, dersaneye giden ve sizinkiyle aynı olayı yaşayan başka arkadaşlarınız var mı? Onlarla el ele verip o eğitimci bozuntusunu şikâyet etseniz?