Yasadigim yere ait degilim mutsuzum

Valla Marmaris ayvalik falan hepsi vardı..
Yeni atanmış memur olarak alacağınız maaş belli. Ve maalesef tatil bölgeleri artık o kadar pahalı ki. Eğer başka gelir kaynağınız yoksa gerçekten çok zorlanırsınız. Tatil bölgesinde yaşıyorum turizmciyim ve bulunduğum bölgede kiralar 30 a yakın ki normal evler. Birkaç sene olduğunuz yerde kalıp birikim yapıp daha sonra tayini düşünebilirsiniz. Kiraya vs yetişeceğim diye kenara birkaç kuruş bile koyamıyorum siz düşünün.

Valla Marmaris ayvalik falan hepsi vardı..

Bence kamu olayının tek artısı bu. Yoksa 5 kuruş biriktiremiyorlar bari medeni eğlenceli bir şehirde yaşansın.
Tatil beldeleri memurlarin sürgün yeri artık. Cogu devlet memuru buralara gelmek istemez. Hayat cok pahali, evler cok pahali, cogunda ısınma sıkıntısı var, tek maas yetmiyor. Cogu uzak ilcelerd ev tutup her gun git-gel yapıyor, ilk firsatta da tayin alip gidiyor. Oyle göründüğü gibi ooh yazlik yerde yasiyorum keyfi suremiyor.

Tatil bolgelerine hevesle gelip zar zor bir dahaki tayini bekliyorlar gitmek icin.

Evet aslında biraz da dediğiniz sebeplerden dolayı tercih döneminde fırsatım olmasına rağmen oraları yazmamistim ama şu an bir şekilde geçinirdim en azından mutlu ve huzuru bir yerde yaşamış olurdum diye düşünüyorum. Tabi uzaktan böyle söylemek kolay orası ayrı, belki orada yaşasam bu sefer de niye orayı yazdım diye düşünürdüm

Ben aile evinden 14 sene önce ayrıldım. Şuan kendime ait kurulu bir düzenim var ama bu düzeni oturtmamda aile desteğim de var. O zaman ki şartlar ile şuan maalesef çok farklı. Umarım istediğiniz gibi bir hayatınız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…