göğsümü gere gere gezerdim hiç de takmazdım. ben ondan çekineceğime o benden çekinsin. böyle yaparak kendinize zarar verirsiniz. bu dünyaya yaşamaya geldik birileri için hayatımıızı zindan etmeye değil.
Arkadaşlar ara sıra dertlerimi paylaştım burda..Şöyle anlatayım size..Küçük bir ilçede yaşıyorum..Adını desem oh ne şanslısın dersiniz..Ailem problemli olduğu için nerdeyse bir günlüük uzaklıkta bi yeri seçip oraya atandım..3 yıldır burda çalışıyorum..ve gerçekten üzücü şeyler yaşadım..iyi şeyler de oldu tabi..mesela çok yakın arkadaşlarım var..yalnız kalmıyorum genelde..ama o kadar farklı ki burası..insanlar..yüzeysel ilişkiler, bencillik, dedikodu...burdan gitme şansım çok çok düşük..bi de o yani eski sevgilimde burda yaşıyo..hem de evli..o da büyük rahatsızlık benim için..evlenmiş barklanmış sanane demeyin..öyle olmuyo işte..bizim durumumuz farklıydı..herkes ikimizi birbirimizden ayrı düşünemezdi..bi türlü ayrılamazdık..tekrar tekrar birleşirdik..sonra evlenemedik..severek ayrıldık..ben istemedim pişman değilim..ama şimdi ister istemez rahatsız oluyorum..küçücük yer..sıktım sizi belki..ama bunalıyorum burda..o kadar çok yapcak şeyim var ki..katılabileceğim kurslar, spor salonu, vs..ama ben evden kafamı çıkarmıyorum iş dışında..niye sen delimisin diceksiniz..ama kendimi hapsettim onun yüzünden..işin özü ben buraya ait diilim..ve çarem de yok gitmek için
aynı sıkıntı bende de var ve ben koskoca şehirde yapayalnızım bazen oluyor ki haftasonu dışarıya çıkmamışım düşünün balkona bile. kafayı yiyeceğim. intihar fikri o kadar geliyorki aklıma ama 2 sebebim var bana engel olan. önce inancım sonrada annem. ve bu şehirde yapayalnızım arkadaşım bile yok olmaz demeyin hiç arkadaş yok bunun sebebi ben değilim çalışma ortamı arkadaşların çoğunun evli olması iş güç ve benim derin bunalımım. herşey altüst oldu hayatımda sevgilimden ayrıldım evcil anaç bir insan olarak evlilik düşünürken ortada kaldım karşıma çıkan insanlar bana göre olmuyor maalesef ve ...........anlat anlat bitmez.
evcil hayvan sahiplensen belki birazcık olsun iy igelir
çok düşündüm ama ben hayvanlardan çok korkuyorum dokunamıyorum küçükken bir hayvanın saldırısına uğramıştım o günden bu yana hayvanlara dokunamam. bir köpek alsam iyi olur ama dokunamıyorum işte sorunluyum bu konuda.
cancağazım intihar etmeyi düşünmekten daha korkunç olamaz bir hayvana dokunmak
yenebilirsin köpek sahiplenmek mantıklı onu gezdirmeye çıkarsın sende hava almış olursun belki başka hayvan besleyen birisiyle arkadaş olabilirsin iyi gelebilir keşke denesen
inşallah iyi olursun nette takıl diycem de o da ne kadar sarar? ama çok bunaldığında falan bana özel mesaj atabilirsin :)
teşekkür ederim inanın sıkılınca daralınca buraya yazıyorum aklıma ne gelirse ne hissediyorsam yazıyorum. ama hep dua ediyorum allahım kimseyi yalnız ve çaresi bırakmasın çok zor
Arkadaşlar ara sıra dertlerimi paylaştım burda..Şöyle anlatayım size..Küçük bir ilçede yaşıyorum..Adını desem oh ne şanslısın dersiniz..Ailem problemli olduğu için nerdeyse bir günlüük uzaklıkta bi yeri seçip oraya atandım..3 yıldır burda çalışıyorum..ve gerçekten üzücü şeyler yaşadım..iyi şeyler de oldu tabi..mesela çok yakın arkadaşlarım var..yalnız kalmıyorum genelde..ama o kadar farklı ki burası..insanlar..yüzeysel ilişkiler, bencillik, dedikodu...burdan gitme şansım çok çok düşük..bi de o yani eski sevgilimde burda yaşıyo..hem de evli..o da büyük rahatsızlık benim için..evlenmiş barklanmış sanane demeyin..öyle olmuyo işte..bizim durumumuz farklıydı..herkes ikimizi birbirimizden ayrı düşünemezdi..bi türlü ayrılamazdık..tekrar tekrar birleşirdik..sonra evlenemedik..severek ayrıldık..ben istemedim pişman değilim..ama şimdi ister istemez rahatsız oluyorum..küçücük yer..sıktım sizi belki..ama bunalıyorum burda..o kadar çok yapcak şeyim var ki..katılabileceğim kurslar, spor salonu, vs..ama ben evden kafamı çıkarmıyorum iş dışında..niye sen delimisin diceksiniz..ama kendimi hapsettim onun yüzünden..işin özü ben buraya ait diilim..ve çarem de yok gitmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?