Yaşadığım Yere Ait Değilim..

Bulyon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
105
0
0
Gümüşhane
Arkadaşlar ara sıra dertlerimi paylaştım burda..Şöyle anlatayım size..Küçük bir ilçede yaşıyorum..Adını desem oh ne şanslısın dersiniz..Ailem problemli olduğu için nerdeyse bir günlüük uzaklıkta bi yeri seçip oraya atandım..3 yıldır burda çalışıyorum..ve gerçekten üzücü şeyler yaşadım..iyi şeyler de oldu tabi..mesela çok yakın arkadaşlarım var..yalnız kalmıyorum genelde..ama o kadar farklı ki burası..insanlar..yüzeysel ilişkiler, bencillik, dedikodu...burdan gitme şansım çok çok düşük..bi de o yani eski sevgilimde burda yaşıyo..hem de evli..o da büyük rahatsızlık benim için..evlenmiş barklanmış sanane demeyin..öyle olmuyo işte..bizim durumumuz farklıydı..herkes ikimizi birbirimizden ayrı düşünemezdi..bi türlü ayrılamazdık..tekrar tekrar birleşirdik..sonra evlenemedik..severek ayrıldık..ben istemedim pişman değilim..ama şimdi ister istemez rahatsız oluyorum..küçücük yer..sıktım sizi belki..ama bunalıyorum burda..o kadar çok yapcak şeyim var ki..katılabileceğim kurslar, spor salonu, vs..ama ben evden kafamı çıkarmıyorum iş dışında..niye sen delimisin diceksiniz..ama kendimi hapsettim onun yüzünden..işin özü ben buraya ait diilim..ve çarem de yok gitmek için :(

Aynı konuyu birkaç gün önce de açmıştın.
Arkadaşlar önerilerde bulunmuştu.
Bir tanesini olsun denedin mi?
Eve kapanıp, sürekli aynı şeyi kafanda kurmakla bir yere varamazsın ki.
Kafanı gömdüğün o kumdan çıkaracaksın bir kere.
Bir adım bile atmazsan nasıl mesafe alırsın ki birşeyleri çözmek için?

Son düzenleme:
göğsümü gere gere gezerdim hiç de takmazdım. ben ondan çekineceğime o benden çekinsin. böyle yaparak kendinize zarar verirsiniz. bu dünyaya yaşamaya geldik birileri için hayatımıızı zindan etmeye değil.

göğsümü gere gere gezerdim hiç de takmazdım. ben ondan çekineceğime o benden çekinsin. böyle yaparak kendinize zarar verirsiniz. bu dünyaya yaşamaya geldik birileri için hayatımıızı zindan etmeye değil.

İmzamı atıyorum altına.

Bulyon lütfen artık bir uzmanla görüşür müsün?
Bu psikolojiden kk'ya yazaıp durarak çıkamazsın..
Zira ağır bir depresyon sürecinde olduğunu düşünüyorum...
Hatta depresyondan daha ağır bile olabilir...
Destek al ve mümkünse bu bir uzman olsun...

Bulyon lütfen artık bir uzmanla görüşür müsün?
Bu psikolojiden kk'ya yazaıp durarak çıkamazsın..
Zira ağır bir depresyon sürecinde olduğunu düşünüyorum...
Hatta depresyondan daha ağır bile olabilir...
Destek al ve mümkünse bu bir uzman olsun...

Arkadaşlar ara sıra dertlerimi paylaştım burda..Şöyle anlatayım size..Küçük bir ilçede yaşıyorum..Adını desem oh ne şanslısın dersiniz..Ailem problemli olduğu için nerdeyse bir günlüük uzaklıkta bi yeri seçip oraya atandım..3 yıldır burda çalışıyorum..ve gerçekten üzücü şeyler yaşadım..iyi şeyler de oldu tabi..mesela çok yakın arkadaşlarım var..yalnız kalmıyorum genelde..ama o kadar farklı ki burası..insanlar..yüzeysel ilişkiler, bencillik, dedikodu...burdan gitme şansım çok çok düşük..bi de o yani eski sevgilimde burda yaşıyo..hem de evli..o da büyük rahatsızlık benim için..evlenmiş barklanmış sanane demeyin..öyle olmuyo işte..bizim durumumuz farklıydı..herkes ikimizi birbirimizden ayrı düşünemezdi..bi türlü ayrılamazdık..tekrar tekrar birleşirdik..sonra evlenemedik..severek ayrıldık..ben istemedim pişman değilim..ama şimdi ister istemez rahatsız oluyorum..küçücük yer..sıktım sizi belki..ama bunalıyorum burda..o kadar çok yapcak şeyim var ki..katılabileceğim kurslar, spor salonu, vs..ama ben evden kafamı çıkarmıyorum iş dışında..niye sen delimisin diceksiniz..ama kendimi hapsettim onun yüzünden..işin özü ben buraya ait diilim..ve çarem de yok gitmek için :(

Boyle bi konu ben acmis olmaliydim ((=
Bende istanbulluyum ama suanda asagi yukari 7 bin nufusu olan bi yerde yasiyorum. kafeste gibiyim, buraya sigmiyorum. olan herseyden 1 tane var, cogu sey de yok. gunes batinca gun bitiyor, ve hayat hic canli degil. dogal guzelligi bilmem nesi var ama insan sehir hayatina alismis olunca boyle bir yere sigamiyor. Benim de eski sevgilim burda. bir de o var. neyseki evli falan degil ama yinede bu kucucuk yerde heryere beraber gitmistik ve simdi heryer bana onu hatirlatiyor. rahat rahat alisverise cikamiyorum karsilasiriz falan diye. ama neyseki bu dertlerin hepsinden Allah in izniyle kurtuluyorum cok yakinda. Tasinicam burdan.

darisi basina.

aynı sıkıntı bende de var ve ben koskoca şehirde yapayalnızım bazen oluyor ki haftasonu dışarıya çıkmamışım düşünün balkona bile. kafayı yiyeceğim. intihar fikri o kadar geliyorki aklıma ama 2 sebebim var bana engel olan. önce inancım sonrada annem. ve bu şehirde yapayalnızım arkadaşım bile yok olmaz demeyin hiç arkadaş yok bunun sebebi ben değilim çalışma ortamı arkadaşların çoğunun evli olması iş güç ve benim derin bunalımım. herşey altüst oldu hayatımda sevgilimden ayrıldım evcil anaç bir insan olarak evlilik düşünürken ortada kaldım karşıma çıkan insanlar bana göre olmuyor maalesef ve ...........anlat anlat bitmez.

aynı sıkıntı bende de var ve ben koskoca şehirde yapayalnızım bazen oluyor ki haftasonu dışarıya çıkmamışım düşünün balkona bile. kafayı yiyeceğim. intihar fikri o kadar geliyorki aklıma ama 2 sebebim var bana engel olan. önce inancım sonrada annem. ve bu şehirde yapayalnızım arkadaşım bile yok olmaz demeyin hiç arkadaş yok bunun sebebi ben değilim çalışma ortamı arkadaşların çoğunun evli olması iş güç ve benim derin bunalımım. herşey altüst oldu hayatımda sevgilimden ayrıldım evcil anaç bir insan olarak evlilik düşünürken ortada kaldım karşıma çıkan insanlar bana göre olmuyor maalesef ve ...........anlat anlat bitmez.

evcil hayvan sahiplensen belki birazcık olsun iy igelir

evcil hayvan sahiplensen belki birazcık olsun iy igelir

çok düşündüm ama ben hayvanlardan çok korkuyorum dokunamıyorum küçükken bir hayvanın saldırısına uğramıştım o günden bu yana hayvanlara dokunamam. bir köpek alsam iyi olur ama dokunamıyorum işte sorunluyum bu konuda.

çok düşündüm ama ben hayvanlardan çok korkuyorum dokunamıyorum küçükken bir hayvanın saldırısına uğramıştım o günden bu yana hayvanlara dokunamam. bir köpek alsam iyi olur ama dokunamıyorum işte sorunluyum bu konuda.

cancağazım intihar etmeyi düşünmekten daha korkunç olamaz bir hayvana dokunmak

yenebilirsin köpek sahiplenmek mantıklı onu gezdirmeye çıkarsın sende hava almış olursun belki başka hayvan besleyen birisiyle arkadaş olabilirsin iyi gelebilir keşke denesen

inşallah iyi olursun nette takıl diycem de o da ne kadar sarar? ama çok bunaldığında falan bana özel mesaj atabilirsin :)

Okudukça alla alla ben b anı daha önce yaşamıştım dedim :27:

Meğersem yazdıklarını daha önce okumuşum :68:

Eve kapanmak çare olmadı'nın 2.versiyonu mu bu konu.İçerikler aynı çünkü :28:

O konudada baya öneri gelmiş birinden biri de mi aklına yatmadı bu konuyu açtın :26:

Artı bu ayın başında başka birine aşık olmak üzere olduğunu yazmışsın bi konunda o kişiye noldu :55:

cancağazım intihar etmeyi düşünmekten daha korkunç olamaz bir hayvana dokunmak

yenebilirsin köpek sahiplenmek mantıklı onu gezdirmeye çıkarsın sende hava almış olursun belki başka hayvan besleyen birisiyle arkadaş olabilirsin iyi gelebilir keşke denesen

inşallah iyi olursun nette takıl diycem de o da ne kadar sarar? ama çok bunaldığında falan bana özel mesaj atabilirsin :)

teşekkür ederim inanın sıkılınca daralınca buraya yazıyorum aklıma ne gelirse ne hissediyorsam yazıyorum. ama hep dua ediyorum allahım kimseyi yalnız ve çaresi bırakmasın çok zor

teşekkür ederim inanın sıkılınca daralınca buraya yazıyorum aklıma ne gelirse ne hissediyorsam yazıyorum. ama hep dua ediyorum allahım kimseyi yalnız ve çaresi bırakmasın çok zor

birçok kişi böyle dönemlerden geçiyor. bu bir dönem en kısa zamanda geçer umarım. herşey düzelir bir gün. hep böyle devam edip gitmez yani.

bana çok saçma geldi kusura bakma.eski sevgilim orada ve evli diye ben kendimi eve kapatacağım ha yeak yaa:23:bu beni daha da motive ederdi güzelleşip güzelleşip ortalık da salınırdım o da kaybettiğine yanardı.:21:

Canim sen yanliz degilsin, bir cok insan senin yasadigin benzeri seyleri yasiyor veya yasadi.

Benimde bir akrabamin kizini karsi apartmanda oturan ailenin oglu istemisti, cok zengin bir aile, bir cok dükkanlari ve evleri vardi ve ayrica akrabamlarda cok severlerdi, birbirlerine ara ara gidip gelirlerdi hep, cok istemislerdi kizlarinin oraya gelin gitmesini. Kiz´da oglanla bir kere yemege ciktiktan sonra, olmaz katiyen olmaz diye tutturmustu, dengim degil falan demis. Sonra oglana baska bir kizi istediler ve evlendi. Yeni gelen gelin daha önce bu kizin istendigini bildigi icin ne afralar tafralar yapmis kiza, son model arabasiyla bunun önünde hava atmalar, asagilamalar, tabii zengin yere vardigi icin cok rahat etmis, komsularda kiza sen nasil olurda böyle bir adami istemedin vs demislerdi, resmen kiz kapinin önüne cikamaz olmusmus, istedigi gibi bir adayda gelmeyince zaman zaman pismanda olmus "kabul etsemiydimki, bak hic dogrudürüst isteyen yok, birde ev kiziyim nerde tanisacagim iyi birisiyle vs" diye.
Ama yinede eve kapanmadi, dikis kursuna gitti, orda tanistigi insanlarin sayesindede simdiki esiyle tanisti ve simdiki esine hem asik oldu evlendi, hemde yine zengin aileye gelin gitti.

Ama karamsar olsaydi, evinden disari adim atmasaydi, bu mümkün olmazdi. Tabii senin durumun farkli, bir gecmisin var sonucta adamla, ama yinede bence kendine gereksiz yerde eziyet ediyorsun. Degmez, kimse icin degmez! Hayattan ne bekliyorsun bir düsün, nasil ulasirsin bir düsün, elbet sende evlenmek istiyorsun, nerdedir sence es adayin? Istedigin kisi nerelerde yemek yer, nerelerde gezer, arkadaslari nerelerdedir? Oralara gitmen gerek, evden cikman gerek. Evet, eski sevgiliyi görmek güzel birsey degil, ama atlatmaya calis. Ya görmezden gel, yada selam ver, senin icin nasil daha iyiyse öyle yap. Karsindakide öcü degil sonucta, hepimiz insaniz, ama zaten herkes kendi yoluna gitmis artik, bosver.
Ve kötü insanlardan ve dedikodulardan uzak dur, seni bunaltan insanlara soguk davran. Allah yardimcin olsun!

Nerede oturuyorsun kız? Çok merak ettim.

Sen orayı tercih ederken eski sevgilinin orada yaşadığını bilmiyormuydun? senin bence yaşadığın yerle ilgili bir sorunun yokki bak çok şanslı diyeceğimiz bir yerde bile mutlu değilmişsin... sorunu yaşadığın yerde aramak yerine kendinde araman daha mantıklı kanımca..

Back
X