Yaşadığım yere geliyorlar şaka gibi!

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Çok sevdiğim adam nişanlandı güya aile baskısıyla yalan tabiki bunu kaldıramamışken evlendi yıldırım nikahiyla üstüne eşinide getiriyor ve 5-6 sene burda bu insanlar ben nasıl kaldırıcam bu durumu yaa şakamı bu şimdi .Ben evlenebileceğimi zaten düşünmüyorum bu pislik adamın bana acımasınımı seyretcem şimdi ya o kadar kötüyüm ki anlatamam bide bana sende evlenir hayat kurarsın diye teselli etmişti resmen o kadar acı çekiyorumki napıcam bilmiyorum :(

Çok sevdiğim adam nişanlandı güya aile baskısıyla yalan tabiki bunu kaldıramamışken evlendi yıldırım nikahiyla üstüne eşinide getiriyor ve 5-6 sene burda bu insanlar ben nasıl kaldırıcam bu durumu yaa şakamı bu şimdi .Ben evlenebileceğimi zaten düşünmüyorum bu pislik adamın bana acımasınımı seyretcem şimdi ya o kadar kötüyüm ki anlatamam bide bana sende evlenir hayat kurarsın diye teselli etmişti resmen o kadar acı çekiyorumki napıcam bilmiyorum :KK43:
Tam olarak çıkaramamışsın aklından uzaklaşma fırsatın varaa o şehirden uzaklaş

Zaten bitmis bide evlenmis daha ne olsun hic umursamaniza gerek yok yokmus gibi davranin. Hayatiniz boyunca onu mu dusuneceksiniz onunuze bakin

Hatırlıyorum konunuzu. Hatta biri seni seviyor yorulma diye onunla evleniyor yazmıştı. Niye takılıp kalıyorsunuz geleceğe bakın. Nereye gelirse gelsin boşverin artık.

Bence daha iyi olmuş. Onu görmediğin sürece içinde büyütecek, unutamayacaktin. Gördükçe siradanlasacak aslında sadece kafanda büyüttüğünü öldüm bittim diyecek kadar bir şey kalmadığını anlayacaksın. Umarım. ..
Bu yönüyle bakmamiştim belkide haklisiniz

Olmuyor öyle çok yeni ayrılık size ne kadar kolay geliyor yakınlık çok başka karsilasma olasiliğimiz cok fazla
Eski nişanlım arka mahallede oturuyor her allahın günü görüyorum ve umrumda bile değil, artık onun bi eşi var, evlenmiş adamı akılda tutmakta nedir öyle

Yahu ne alaka size acıması?
Evlilik çokmu büyük bir başarı ki
Siz bekarsınız diye size acısın
Hayatta herkes sizin gibi düşünmüyor

Bana göre çok saçma, boşuna evham yapıyorsunuz
Gelirse gelsin ne hali varsa görsün
Umursamayın hayatınıza bakın

Hatırlıyorum konunuzu. Hatta biri seni seviyor yorulma diye onunla evleniyor yazmıştı. Niye takılıp kalıyorsunuz geleceğe bakın. Nereye gelirse gelsin boşverin artık.
Ama kolay olmayacak benim için esas şaşirdigim herkes normal bendemi var sorun sizler on günde aşk acisini nasil atlattiniz hayret ettim

bırak o gerilsin. eski nişanlısı ve eşi yakın yerde. sen önüne bak sadece

Yahu ne alaka size acıması?
Evlilik çokmu büyük bir başarı ki
Siz bekarsınız diye size acısın
Hayatta herkes sizin gibi düşünmüyor

Bana göre çok saçma, boşuna evham yapıyorsunuz
Gelirse gelsin ne hali varsa görsün
Umursamayın hayatınıza bakın
Ya bilmiyorumki bi paniğe kapildim bana aciycağni düşündüm nedense bide sende hayat kurarsin felan dediya nebileyim

Ama kolay olmayacak benim için esas şaşirdigim herkes normal bendemi var sorun sizler on günde aşk acisini nasil atlattiniz hayret ettim
Platonik takılmışsınız ben öyle anladım. Adam evlenince bıçak gibi kesecektiniz. Konu üstüne konu bu kadar düşünürseniz unutmazsınız.

Eski nişanlım arka mahallede oturuyor her allahın günü görüyorum ve umrumda bile değil, artık onun bi eşi var, evlenmiş adamı akılda tutmakta nedir öyle
Evlenmiş dediğiniz yeni evlendi napayim elimdemi ongünlük ayrildiğim adam herşey anormal gitti normal süreç gibi gitmediki

Back
X