Yasadıgım yere kendimi ait hissedemiyorum

Meryemdss

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
486
214
23
37
3 yıllık evlıyım arkadaslar Bı oglum var şükür Rabbıme esimin ailesiyle birlikte yasıyoruz maddı olarak eşim karşılıyor herseyı o yuzden ayrı eve cıkamadık maddı durumlardan dolayı evde alamadık artık cok bunaldım eve ısınamıyorum sankı misafir gıbı hissediyorum kendimi eşyalar hersy benım degıl gıbı kv ıyı biridir Alah ıcın ama eve cok hakim evlendigım den beri çalıştım buda evı benimsememe daha cok etkili oldu ev alma durumumuz zamanla olacak Alah nasıp ederse tabı ama benım artık dayanacak sabrım kalmadı evlı oldugumu bıle anlayamadım yeni eşyalarım olmadı basta sorun yapmıyordum bu kadar ama bebegım olunca daha cok kendi evim olsun istiyorum anlatacak kimsem yok kafamın ıcınde konuşmaktan yoruldum artık :KK43:((

Ev alma değil de ufaktan ufaktan biriktirip kiraya çıksanız ? Başlangıçta kv'nize yakın bir yer olsun çok kaçıyor görünmemek için ileriki zamanlarda da düşünürsünüz ayrı bir yeri.Keşke evlenmeden ya da hiç değilse çocuktan önce uzun uzun konuşup bir plan yapsaydınız bu konuda.

Eşim anne be babasını bırakmaz cunku gecınemezler cıktık diyelim bu seferde ıkı ev masrafı olacak esimin maaşı yetmez malesef :(

Baştan kabul etmişsiniz. Niye ediyorsunuz kv ile birlikte yaşamayı anlamıyorum. Ne olursa olsun evleniyorsunuz ayrı bir eviniz olmalı. İlla ev almaya gerek yok kirada da para biriktirip ev alınabilir..
Bu sekılde olacağım aklıma gelmemişti cunku isteyerek evlendim ama zamanla düşüncelerim cok degişti

Belki kv le oturmanın yanısıra çalışıyor olmanızın da etkisi vardır eviniz kanıksayamamanıza sizin de dediğiniz gibi. Bem de evlendikten sonra çalıştım uzin bir süre , işten ayrıldıktan sonra evi benimseyebildim. Üstelik biz.kv ile ayrıydık.

Ev alma değil de ufaktan ufaktan biriktirip kiraya çıksanız ? Başlangıçta kv'nize yakın bir yer olsun çok kaçıyor görünmemek için ileriki zamanlarda da düşünürsünüz ayrı bir yeri.Keşke evlenmeden ya da hiç değilse çocuktan önce uzun uzun konuşup bir plan yapsaydınız bu konuda.
Önceden calosyordum oda evlenirken yaptığımız borçları kapatmaya yetti suan bebegım var calısamam zaten tek maaslada eşim ıkı evi göremez cıkmaz dayım anlayacağınız

Bu sekılde olacağım aklıma gelmemişti cunku isteyerek evlendim ama zamanla düşüncelerim cok degişti

Keşke mantıklı düşünseydiniz.
böylr birşeyi kabul etmek doğru değil resmen yabancısınız şuan yaşadığınız evde. kendi annemizle anlaşamıyoruz aynı evde :)

Eşim anne be babasını bırakmaz cunku gecınemezler cıktık diyelim bu seferde ıkı ev masrafı olacak esimin maaşı yetmez malesef :KK43:

Nasıl geçinemezler anlamadım.Çalışmaktan başka çare yok o zaman.Bilemedim de keşke bu kadar gözü kara olmasaymışsınız.

Belki kv le oturmanın yanısıra çalışıyor olmanızın da etkisi vardır eviniz kanıksayamamanıza sizin de dediğiniz gibi. Bem de evlendikten sonra çalıştım uzin bir süre , işten ayrıldıktan sonra evi benimseyebildim. Üstelik biz.kv ile ayrıydık.
Tabı onunda etkisi oldu alışverişi o yaptı pazara o gitti sankı evin gelini degıl misin gibiydi evde en ufak degısklık yapamıyorum herkesin onayı lazım bunlar ufak seyler gıbı gozuksede cogaldıkca sorun oluyor

Nasıl geçinemezler anlamadım.Çalışmaktan başka çare yok o zaman.Bilemedim de keşke bu kadar gözü kara olmasaymışsınız.
Emeklilik vs yok malesef o yuzden zamanla olcak evimiz Alah ızın verirse tabı ama bn artık bu sekılde dayanamıyorum sankı sabrımı tüketmiş gibiyim :((

3 yıllık evlıyım arkadaslar Bı oglum var şükür Rabbıme esimin ailesiyle birlikte yasıyoruz maddı olarak eşim karşılıyor herseyı o yuzden ayrı eve cıkamadık maddı durumlardan dolayı evde alamadık artık cok bunaldım eve ısınamıyorum sankı misafir gıbı hissediyorum kendimi eşyalar hersy benım degıl gıbı kv ıyı biridir Alah ıcın ama eve cok hakim evlendigım den beri çalıştım buda evı benimsememe daha cok etkili oldu ev alma durumumuz zamanla olacak Alah nasıp ederse tabı ama benım artık dayanacak sabrım kalmadı evlı oldugumu bıle anlayamadım yeni eşyalarım olmadı basta sorun yapmıyordum bu kadar ama bebegım olunca daha cok kendi evim olsun istiyorum anlatacak kimsem yok kafamın ıcınde konuşmaktan yoruldum artık :KK43:((
Bunlar baştan düşünmeniz gereken şeylerdi. Aynı evde yaşamayı kabul etmemeliydiniz!

Emeklilik vs yok malesef o yuzden zamanla olcak evimiz Alah ızın verirse tabı ama bn artık bu sekılde dayanamıyorum sankı sabrımı tüketmiş gibiyim :KK43:(
Zamanla eviniz olsa bile yine onlar da olacak değil mi ay çok çok zor allah yardım etsin başka çocuk yok mu

Zamanla eviniz olsa bile yine onlar da olacak değil mi ay çok çok zor allah yardım etsin başka çocuk yok mu
Tabı onun anne babası sonucta maddı olarak destek vermek zorundayız onda sorun yok ama ıste ınsan bunalıyor bu evin ıcınde ıkı kadın olması cok zormus :((

Yok malesef oyle olacak anca ev alınca düblex düşünüyorum ki o zaman rahat hissederim kendimi
O da olursa maddi gücünüz yeterse valla bence çalışın çocuğunuza kv baksın hem az görmüş olursunuz hem kendi paranız olur en azından daha rahat birikim yaparsınız istediğiniz gibi bir ev alırsınız

Back
X