• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığım zor günler...geçermi ki :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.030
1.727
333
Sakarya
Bu ara yaşadiğim zor günlerim var gecermi bilmiyorum sadece burdan başka içimi dökecek yerim yok çok yalnız hissediyorum kendimi bi işim var nefret ederek gittiğim ama suan baska çıkışım yok yaş oldu 30 kpss hazırlanıyorum bi yandan ama zorlanıyorum çünkü yoğun bi isim var.Zor bi ameliyat geçirdim şuan daha iyim şükür bikac kisi dışında oda sanki yalandan zaten arayanim soranım olmadi ki ben insanlara asla böyle değilim tam bu zor dönemim de biri ciktiki gecmisimi yargiladi olmaz dedi sonra gecmiste ki kısa süreli olan erkek arkadaşım benle eskiden görüştüğünü anlamsiz sekilde herkese yaymış ve burası küçük yer herkese duyurmuş dün bi gördüm camdan bakarken bi kızla el ele iserse on kızla olsun tabiki sevmiyorum da adamdaki rahatliğa bakin kendi beni duyurdu ama o rahatca gezebiliyor anlamiyorum neden insanlar benim mutsuzluğum için elinden geleni yapıyor kim ciksa karsima hep birileri engel olmaya calisiyor ve karsi tarafta ne hikmetse onları dinliyor böyle işte şimdi ben napicam daha doğrusu tekrar nasıl enerji bulupda ayaği kalkicam bilmiyorum :(

Kalkmayıp ne yapacaksınız? Intihar mi edeceksiniz? Öyle mi büyük dertleriniz? Tamam kpss sıkıntılı bir süreç, tamama ilişkiler boş o zaman ara verin birileriyle girişmeyin hele de sınav döneminde. Kalkın bir kahve yapın ve oturun masa başına.

Milletin ağzına bakıp, seni geçmişinle yargılayacak insanlar hayatından gittiği için sevinmelisin. Mutsuz olduğun işte çalışmam seni hepsinden cok yoruyordur. Umarım kısa zamanda gönlünce bir iş bulursun. Gerisi akar gider sonra. Geçmiş olsun bu arada, bu nedenle de dostunuzu düşmanınızı görmüşsünüz siz de ona göre mesafeli olursunuz insanlara. Kendinize bir hobi edinin iyi gelir.

Merhaba,

bence önce o kahveyi yapın güzel bi şarkı açın ne tarz dinlersiniz bilmiyorum ama pozitif mesajlı olsun mümkünse :))

yani mesela hayat sevince güzel gibi..

Benim bu hayatta öğrendiğim en önemli şey; çaresizseniz çare sizsiniz.. Dikkat edin o hep mutlu aa ne şanslı dediğimz insanlar ya başına gelenlerle savaşmıştır ya da takmamıştır.. Takılı kalınca anı da kaçırıp geçmişe üzülüyoruz.. Değmiyor..

Buraya 10 sayfadada yazsak, siz siz için hazır değilseniz sonuç değişmez..

Kalkmayıp ne yapacaksınız? Intihar mi edeceksiniz? Öyle mi büyük dertleriniz? Tamam kpss sıkıntılı bir süreç, tamama ilişkiler boş o zaman ara verin birileriyle girişmeyin hele de sınav döneminde. Kalkın bir kahve yapın ve oturun masa başına.
Hayır elbetteki evet ara vercem zaten şu süreçte fakat henüz iylesmedim zaten tamamen sağliğimin düzelmesini bekliyorum sonra mecbur baslaycam zaten sadece güçsüz hissediyorum kendimi başarabilecekmiyim yeniden güçlü olmayi

Milletin ağzına bakıp, seni geçmişinle yargılayacak insanlar hayatından gittiği için sevinmelisin. Mutsuz olduğun işte çalışmam seni hepsinden cok yoruyordur. Umarım kısa zamanda gönlünce bir iş bulursun. Gerisi akar gider sonra. Geçmiş olsun bu arada, bu nedenle de dostunuzu düşmanınızı görmüşsünüz siz de ona göre mesafeli olursunuz insanlara. Kendinize bir hobi edinin iyi gelir.
Teşekkür ederim canm haklisiniz tavsiyelerinizi dikkate alicam sağolun

kpssye çalış yaşadığın yerden başka yere yerleş.Çaresiz değilsin

geçmicek sandığımız şeyleri 1-2 yıl sonra hatırlamıyoruz bile

Merhaba,

bence önce o kahveyi yapın güzel bi şarkı açın ne tarz dinlersiniz bilmiyorum ama pozitif mesajlı olsun mümkünse :))

yani mesela hayat sevince güzel gibi..

Benim bu hayatta öğrendiğim en önemli şey; çaresizseniz çare sizsiniz.. Dikkat edin o hep mutlu aa ne şanslı dediğimz insanlar ya başına gelenlerle savaşmıştır ya da takmamıştır.. Takılı kalınca anı da kaçırıp geçmişe üzülüyoruz.. Değmiyor..

Buraya 10 sayfadada yazsak, siz siz için hazır değilseniz sonuç değişmez..
Haklısınız takilinca birşeyler değişmiyor teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Geçmiş olsun canim ne ameliyatı oldun sorabilir miyim sakıncası yoksa?

Hayır elbetteki evet ara vercem zaten şu süreçte fakat henüz iylesmedim zaten tamamen sağliğimin düzelmesini bekliyorum sonra mecbur baslaycam zaten sadece güçsüz hissediyorum kendimi başarabilecekmiyim yeniden güçlü olmayi
Kara gün kararıp kalmaz. En sevdiğim atasözüdur.

Bu ara yaşadiğim zor günlerim var gecermi bilmiyorum sadece burdan başka içimi dökecek yerim yok çok yalnız hissediyorum kendimi bi işim var nefret ederek gittiğim ama suan baska çıkışım yok yaş oldu 30 kpss hazırlanıyorum bi yandan ama zorlanıyorum çünkü yoğun bi isim var.Zor bi ameliyat geçirdim şuan daha iyim şükür bikac kisi dışında oda sanki yalandan zaten arayanim soranım olmadi ki ben insanlara asla böyle değilim tam bu zor dönemim de biri ciktiki gecmisimi yargiladi olmaz dedi sonra gecmiste ki kısa süreli olan erkek arkadaşım benle eskiden görüştüğünü anlamsiz sekilde herkese yaymış ve burası küçük yer herkese duyurmuş dün bi gördüm camdan bakarken bi kızla el ele iserse on kızla olsun tabiki sevmiyorum da adamdaki rahatliğa bakin kendi beni duyurdu ama o rahatca gezebiliyor anlamiyorum neden insanlar benim mutsuzluğum için elinden geleni yapıyor kim ciksa karsima hep birileri engel olmaya calisiyor ve karsi tarafta ne hikmetse onları dinliyor böyle işte şimdi ben napicam daha doğrusu tekrar nasıl enerji bulupda ayaği kalkicam bilmiyorum :KK43:
Eski konularınızın hepsinden güzel bir harman yapmışsınız :)
Siz kafaya taktıkça daha beter olacağını biliyor musunuz?
Kendinizi rahat bırakın,
Sevgiliniz de olur, sınav da iyi geçer, sağlığınız da düzelir.
Kimse de kötü bakmaz.

Milletin ne dediğini neden bu kadar umursuyorsun ki ? İlk önce bosvermeyi öğren ..

Atamayı bekleme ,farklı bir yere taşın ..hayalinde neresi var mesela ?
Aile engelin varsa durumu anlat ,orada yapamayacağını bilsinler. Bağlayacak değiller ya .. bazen kendi mutsuzluğumuzun mimari oluyoruz. Tersine çevirmek elinde ..sizlanarak yol alamazsın ,harekete geç ,sihirli değnek filmlerde oluyor ..

Bal el kadar bebe ne diyor :)

Arkadaş müzik deyince aklıma ilk bu geldi.

Her şeyi fazlasıyla kafaya takan biri olarak diyorum.
Takma :)

buda gecer ya hu...neler geçmediki...hayatın ımtıhansız donemımı var...lutfen artık hayatınıza birini dahıl ederken binduşunun bir karar verin...o duygularıyla hareket etme donemı bitti...bıraz mantıkla hareket edin...bu mantıkla sevgi bir olurmu konusu degil...ama bakın magdur olmussunuz.....birşeye girişirken ben bu karardan yara alırmıyım diye bakın...bu bencillikse bencıl olun....kimse sizden kendinizden degerli degil...sınavınıza odaklanın...onuda sadece mutluluk sebebi gormeyın...atanıncada herşey toz pembe olmayacak....hayatın hep pempesi gider tozu kalı...o tozu yutmamak onemlı:))

Eski konularınızın hepsinden güzel bir harman yapmışsınız :)
Siz kafaya taktıkça daha beter olacağını biliyor musunuz?
Kendinizi rahat bırakın,
Sevgiliniz de olur, sınav da iyi geçer, sağlığınız da düzelir.
Kimse de kötü bakmaz.
:)) aynen öyle oldu bilmemki yaşadığım olumsuzluklardan olsa gerek olumlu bakamiyorum sanirim

buda gecer ya hu...neler geçmediki...hayatın ımtıhansız donemımı var...lutfen artık hayatınıza birini dahıl ederken binduşunun bir karar verin...o duygularıyla hareket etme donemı bitti...bıraz mantıkla hareket edin...bu mantıkla sevgi bir olurmu konusu degil...ama bakın magdur olmussunuz.....birşeye girişirken ben bu karardan yara alırmıyım diye bakın...bu bencillikse bencıl olun....kimse sizden kendinizden degerli degil...sınavınıza odaklanın...onuda sadece mutluluk sebebi gormeyın...atanıncada herşey toz pembe olmayacak....hayatın hep pempesi gider tozu kalı...o tozu yutmamak onemlı:))
Yok malesef daha dikkat etcem zaten artik bunu cok iyi anladim

Back
X