Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abla bende bugun yemeklere durr dedım:45::45::45::45:
ama suan ole acımkı elımı kemırıyommmm:1::1::1:
ammacım dıyet degıl yemeklerıme dıkkat etmek amaaa duramıyomm:14::14::14::14: acım accc

ben yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak 8 kilo vermiştim kendimi çok sıkmadan herşeyden azar azar sık sık yiyerek ama hergün düzenli sporla ama bugün çok kaçırdım bir kilo almışımdır heralde
sende hafif bişeyler atıştır kendi kedini yeme

pis kadınnnnnnnnnn nefret ediorum bebek lafı sokanlardaaaannnnnn:47::47::47::47::14::14::14::14::14:

did kümese didi ben hep burda olucam ki giremeyesin topiğe:52::52::52::52:

sarı hadi gitmezse küllü kumralla dene işte güzel olursa sonra sarıya geçiş kolay zaten

kaç kilosun naz?

en son 4 gün önce 57 çıkmıştım yarın tartınayım bakayım aldıysamda şaşmam yani

senin zaten geç geliyomş anem bekle biras dahaaaaaaaaaa inşallah gelmezzzzzzz
efet geç geliyodu zaten bekliyom o yüsden :26:

gelmez inşallahh 9 ay boyuncaaa:))

tenin ne renkki cnm?

çok geç diilmi yaaahu çatlardım ben olsam :))

başakk insan o kadar yakın arkadaşının msnini telini almazmı hııııı:20::20: bak merak ediyosunuz sonraaa:20::20:

inşallah canım hayırlısı olsun ama pek ümidim yok :50:

papos kul kumral olabılırr benım gunesde sacllarım bole bısey zatıı du bı ıstegım renge bı bak yukluymm

ya bende çağla şikelin saç rengini çok istedim ama ne boyasını bulabildim ne kaförler çıkamadı içinden.
hamile kalalımda boyatamayalım 24 ay İNŞALLAHHHHH

yarından itibaren spora başlıyorum :19:
gerçi bugün yediğim şeylerinde haddi hesabı yok ama yarın başlıyorum spora ve yaza kadar en azından önceki kiloma dönecem
hedefim >52

52 miiiiiiii çöp gibi de olma nazomm sevmem seniiiiii

ya bende çağla şikelin saç rengini çok istedim ama ne boyasını bulabildim ne kaförler çıkamadı içinden.

çingene saçı gibiiiii böğğğğğğ

ben yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak 8 kilo vermiştim kendimi çok sıkmadan herşeyden azar azar sık sık yiyerek ama hergün düzenli sporla ama bugün çok kaçırdım bir kilo almışımdır heralde

maşalllahhh çok iisin bende o kiloya inmek istiyorumm yada 55 olabilir:)

efet geç geliyodu zaten bekliyom o yüsden :26:

inşallah canım hayırlısı olsun ama pek ümidim yok :50:
tabiii o kadar göbek attın korkuyosun şimdi dimeeee:1::1: hiç beklemediğin bi anda gelir bebiş o zaman inş.deyim:)

inşalllaaahhhhhh.... çağla şikel hamilelikte aldığı kilolar açısından benim için örnek teşkil ediyo ama saç rengini hatırlamıyorum yaaa:50::50:

bebektir o bebekk adet sancısı çekmen çok normal canım ama bence hamişsin 6 çıkmıştı hatta ilk değerin dimi

inşallah hamiledir ama çatlatma iğnesinin etkisi vücuttan çabuk çıkmıyormuş ve pozitif çıkabiliyormuş inşallah yarın RABBİM sesimizi duysun pozitifi alır

ben hamileyken saçlarımı boyatamazsam yandım doğurana kadar bembeyaz olur
saçlarım zaten çabuk uzuyor her ay saçımı boyuyorum beyazlarda maşallah daha 14 yaşındayken çıkmaya başladı beyazlar
şuandada benden kaç yaş büyük ablamın bile benim beyazlarım kadar beyazları yok:19:

pis kadınnnnnnnnnn nefret ediorum bebek lafı sokanlardaaaannnnnn:47::47::47::47::14::14::14::14::14:

did kümese didi ben hep burda olucam ki giremeyesin topiğe:52::52::52::52:

sarı hadi gitmezse küllü kumralla dene işte güzel olursa sonra sarıya geçiş kolay zaten

kaç kilosun naz?

bana bak papoş susuyum susuyum didim ama dayanamıycam aaa attıyma tepemi :84: yolarım o yapyaklayını sap gibim kalıysıın :57: hıh sana bıyakmam bu topiği iştee :20:

bebektir o bebekk adet sancısı çekmen çok normal canım ama bence hamişsin 6 çıkmıştı hatta ilk değerin dimi
Ben hiç bu kadar sancı çeken hamiş duymadım yaaa:14::14::14::14::14:

anaaaaa kız nazo sen benden şu anda zayıfsın ya yani bu topiğin yeni koca popolusu benmiyim. bugün tartıldım 1 ayda hormonlardan 6 kilo almışım:17::17::17::17::17::17::17:
papos kul kumral olabılırr benım gunesde sacllarım bole bısey zatıı du bı ıstegım renge bı bak yukluymm

yükle mrk ettim

inşallah hamiledir ama çatlatma iğnesinin etkisi vücuttan çabuk çıkmıyormuş ve pozitif çıkabiliyormuş inşallah yarın RABBİM sesimizi duysun pozitifi alır

saçlarım zaten çabuk uzuyor her ay saçımı boyuyorum beyazlarda maşallah daha 14 yaşındayken çıkmaya başladı beyazlar
şuandada benden kaç yaş büyük ablamın bile benim beyazlarım kadar beyazları yok:19:

tüp bebekde çatlatma öncesi yaklaşık 1 ay önce filan vurulmaya başlanmıyomu cnm? inşallah yarın güzel haberlerle döner valla merakla bekliycemm:16::16: benimde saçlarım ırsi olarak beyazlıyo yaaa çok sinir bozucuu böyle beyaz beyaz çıkıyo daha şimdidenn:43::43:

52 miiiiiiii çöp gibi de olma nazomm sevmem seniiiiii

koca totolu dedinya bende küçültücem işte merak etme çöp gibi olmam çöp gibi olmam için 45 kiloya düşmem lazım zaten boy 1.45

tabiii o kadar göbek attın korkuyosun şimdi dimeeee:1::1: hiç beklemediğin bi anda gelir bebiş o zaman inş.deyim:)

inşalllaaahhhhhh.... çağla şikel hamilelikte aldığı kilolar açısından benim için örnek teşkil ediyo ama saç rengini hatırlamıyorum yaaa:50::50:

ama benim boyumda kısa ondan bu kilo bana fazla 42 beden giyiyorum düşün

çingene saçı gibiiiii böğğğğğğ
ama o çingene gibi ondan bana öle olmasss bana güzel olurduuuu:12::12::12::12:

İNŞALLAH kalırsında boyatamazsııııın İNŞALLAHHHH
bana bak papoş susuyum susuyum didim ama dayanamıycam aaa attıyma tepemi :84: yolarım o yapyaklayını sap gibim kalıysıın :57: hıh sana bıyakmam bu topiği iştee :20:

susadıysan su iç:76::76::76::76::76::76::76::76::76:

anaaaaa kız nazo sen benden şu anda zayıfsın ya yani bu topiğin yeni koca popolusu benmiyim. bugün tartıldım 1 ayda hormonlardan 6 kilo almışım:17::17::17::17::17::17::17:

yükle mrk ettim

canım vallaaa ben çektimm bak adet söktürücü bile içmek istemiştim araştırıyodum karnım deliniyodu resmen anlatamam gece sancıyla uyanıyodum sonra bi öğrendim hamileyim, bende demiştim bu ne saçma bi belirti diyee... kötü düşünme lütfen yaaa koca totoluuu:1: kaç kilosun bakim ??

yok kıs ondan diil bu ay yumurtlamamış olabilirimde ondan didim :18: umarım yumurtlayabilmişimdir yaa yumurtladıysamda 22.günümde yumurtladım sanırım :26:

tüp bebekde çatlatma öncesi yaklaşık 1 ay önce filan vurulmaya başlanmıyomu cnm? inşallah yarın güzel haberlerle döner valla merakla bekliycemm:16::16: benimde saçlarım ırsi olarak beyazlıyo yaaa çok sinir bozucuu böyle beyaz beyaz çıkıyo daha şimdidenn:43::43:

koca totolu dedinya bende küçültücem işte merak etme çöp gibi olmam çöp gibi olmam için 45 kiloya düşmem lazım zaten boy 1.45

yemekte salça kadında kalça kızım, ben şöle bi mabadımı sallasam şakira gibiii üffff kim yapabilir o dansı :32:

ksel patitisim hamişim duanı bekliorum yrn ses ver patitiiiisss

ama o çingene gibi ondan bana öle olmasss bana güzel olurduuuu:12::12::12::12:

İNŞALLAH kalırsında boyatamazsııııın İNŞALLAHHHH

susadıysan su iç:76::76::76::76::76::76::76::76::76:

bol bol içiyom zaten heheh :33::33::33::33::33: asıl sen içde koca toton erisiiin ılık iç suyu aç karna erir :60:

Son düzenleme:

hımmm öyle diyosan bebek olmadan bikaç kilo versen iyi olur canım tabiii...
yok kıs ondan diil bu ay yumurtlamamış olabilirimde ondan didim :18: umarım yumurtlayabilmişimdir yaa yumurtladıysamda 22.günümde yumurtladım sanırım :26:
o gün ve 1 gün-önce sonra çalışma yaptıysann inşallah bebiş vardır diyelim...

yükle mrk ettim

senin boyun vardır bende boy yok onun için bana fazla 52 den yukarı çıkmamam lazım benim
inşallah sende hamişsindirde dahada alırsın kiloları:49:

uzun protokolde 1 ay önce başlanıyor kısa protokolde adetin 2. yada 3. günü başlanıyor ve çatlatma iğnesi olduktan 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor onun için vücutta en az 1 haftada çıkıyormuş yani gününden önce test yaparsan çatlatma iğnenin etkisiyle pozitif çıkabiliyor sonuç

istegfım rengıı ekledım bıde kendımı bakın bıı:17::17::17::17:

baktım bence güzel renk snada yakışır diye düşünüyorum havan değişir eşim bana izin vermiyor öyle sarıydı kızıldı anca kendi saç rengime yakın olursa izin var

Back
X